Full Metal Jacket

Πολλές τσιρίδες όμως χωρίς το iq του Warrel Dane... :)
Μεταξύ σοβαρού και αστείου και για να σας πικαρω λίγο ακόμα,το Wake Of Magellan των Savatage είναι ανώτερος δίσκος συνολικά.
Αλλάξτε μου τη γνώμη.χεχε
Μεγάλη αγάπη οι savatage . Με λυπεί που μεγάλες επιτυχίες τους κάποιοι τις γνώρισαν μέσα από τους trans siberian orchestra και αγνοούν την ύπαρξη των savatage ...

Πολυ πληροφορια χαχχαχα γουσταρω!

Dane αηδονι. Nevermore και τα μυαλα στα καγκελα. R.I.P. Μαζι με Sanctuary οργωνανε.

Savatage δεν ακουγα/σα ποτε οποτε δεν εχω αποψη. Μονο το hall of the mountain king εχω και δε το ακουω ποτε πλεον. Αντε και το edge of thorns σε κασετα πιτσιρικας. Γενικα μου την εσπαγε ο Oliva....

In flames παιδικο βιωμα οπως η μιση Σουηδια....μετα απο το clayman τους παρατησα τελειως. Whoracle δισκαρος, αλλα ηταν παντα ενα σκαλι κατω απο dark tranquillity σε ολα. Οι οποιοι παρεπιπτοντως ακομα γαμανε για εμενα. Και καλα ολα αυτα ΑΛΛΑ μετα ακους το slaughter of the soul των at the gates και συνειδητοποιεις οτι τα περισσοτερα αλμπουμ ειναι σαν demo μπροστα του....

Μεγάλη αγάπη οι savatage . Με λυπεί που μεγάλες επιτυχίες τους κάποιοι τις γνώρισαν μέσα από τους trans siberian orchestra και αγνοούν την ύπαρξη των savatage ...
Δεν ανέφερα τυχαία τον συγκεκριμένο δίσκο..Είναι ένα άρτια δομημένο άλμπουμ με σοβαρό project να τρέχει στο backround,χωρίς εξάρσεις επιδειξιομανίας ,με το συναίσθημα να περισσεύει..
Πολλές φορές νιώθεις ακούγοντας το ότι δεν πρέπει να πεταχτεί ή να αλλαχθεί ούτε μια νότα.

Πολυ πληροφορια χαχχαχα γουσταρω!

Dane αηδονι. Nevermore και τα μυαλα στα καγκελα. R.I.P. Μαζι με Sanctuary οργωνανε.

Savatage δεν ακουγα/σα ποτε οποτε δεν εχω αποψη. Μονο το hall of the mountain king εχω και δε το ακουω ποτε πλεον. Αντε και το edge of thorns σε κασετα πιτσιρικας. Γενικα μου την εσπαγε ο Oliva....

In flames παιδικο βιωμα οπως η μιση Σουηδια....μετα απο το clayman τους παρατησα τελειως. Whoracle δισκαρος, αλλα ηταν παντα ενα σκαλι κατω απο dark tranquillity σε ολα. Οι οποιοι παρεπιπτοντως ακομα γαμανε για εμενα. Και καλα ολα αυτα ΑΛΛΑ μετα ακους το slaughter of the soul των at the gates και συνειδητοποιεις οτι τα περισσοτερα αλμπουμ ειναι σαν demo μπροστα του....
Οι Tranquillity μέχρι (και) το Haven) ήταν η μεγάλη μου αγάπη..Οι Dismember ήταν η κρυφή μου μεγάλη αγάπη..Τόση τραχύτητα και μελωδία δεν συναντάς εύκολα.

Κακώς....Πολύ σπουδαία μπάντα με δισκογραφία που άλλοι δεν την έχουν δει στον ύπνο τους.Περί ορέξεως βεβαια,αλλά π.χ. οι-φανταστικοί-Sanctuary που ανέφερες τους χρωστάνε...

Και μια και μιλήσαμε για Sanctuary

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Future Tense (Into the Mirror Black)

Taste Revenge (Into The Mirror Black)

• Like
Reactions: vsklav
Ωπα λίγο..

Ακουσα κάπου για Dark Tranquility ?

Διότι για μενα είναι θεοί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.
Εδώ κύλισε ένα δάκρυ στη συναυλία.

Ωπα λίγο..

Ακουσα κάπου για Dark Tranquility ?

Διότι για μενα είναι θεοί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.
Ετσι. Παραμενουν ψηλα πολυ ακομα.

Ακουσε και το καινουριο τους οοωσδηποτε.

Καλα οσον αφορα το gallery οχι ενα αλλα πολλα δακρυα κυλανε...δισκαρα

Δε θυμαμαι αν εχουν αναφερθει σαν ονομα εδω μεσα αλλα ο λογος στους Φινλανδους amorphis και το tales from a thousand lakes. Μεγαλη δισκαρα, τρομερο feeling, τρομερο εξωφυλλο και ακουγεται ευκολα ακομα και σημερα.

Μετα το tuonela τους παρατησα γιατι βαρεθηκα αλλα σαν το tales δεν υπαρχει. Τετοια ατμοσφαιρα δεν εχω ξαναζησει σε δισκο...

Το ποσταρω ολο.

• Like
Reactions: Fick
Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκαν εδώ..μελωδική μπάντα..
Agalloch - A Desolation Song (2002)

Agalloch - Not Unlike The Waves (2006)

• Like
Reactions: lentozo
Εγκληματικο που δεν εχω δει δει τιποτε στο site για τους Tool.

Και απορω....

Θα ανεβασω ενα κομματι λοιπον αν και κανονικα πρεπει να ανεβασω δισκογραφια τους!

Μαζι με την Δεσποινα Βανδη και οι Tool με το Jambi.

Με εκκλησιαστικη ευλαβεια ακουστε το.

Ευχες για γιατριά..
EXODUS - Downfall (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Δεν είναι Gehenna, απο την Ελληνική black metal σκηνή οι Vorphalack..
Vorphalack - Lullabies of a vampire (2001)