Full Metal Jacket

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τελειοτητα. Δισκαρα.

Εξωφυλλο, στιχοι, συνθεσεις, παραγωγη ολα απλα τελεια.

Και γενικα οι λοστ παιζουν μπαλα σε ανωτερα επιπεδα. Καριερα τοσο πλουσια που δε ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις. Χαμαιλεοντες. Αιωνιο και αεναο ρισπεκτ στους ηγετες.

Μεχρι και οι συνεντευξεις τους απολαυστικες ειναι! Γνησιοι Αγγλαρες μες το μαυρο χιουμορ!

Υπεραγαπημένο συγκρότημα, με μεγάλη καριέρα.
Χαθήκαμε λίγο μετά το One second για να ξανά βρεθούμε τα τελευταία χρόνια που γύρισαν σε πιο γνώριμά μου μονοπάτια αλλά & να εκτιμήσουμε τα χρόνια που χωρίσαμε...

Πολλά γερόντια βλέπω από κάτω..
Καλά το έλεγα εγώ παλιά ότι θα κάνουμε headbanging με τις μαγκούρες στα χέρια. 😩

Δεν ξέρω για το κλιπ,το κομμάτι όμως είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει απ' τη συγκεκριμένη μπάντα..Για το σύνολο του επερχόμενου δίσκου δεν ξέρω.
Φώτη λείπεις.
συμφωνώ μεγάλη απογοήτευση, που είναι η εποχή του persepolis

συμφωνώ μεγάλη απογοήτευση, που είναι η εποχή του persepolis
Δεν ξέρω δεν έχω ακούσει άλλο δείγμα.. Το πρώτο δεν μου έκανε ΄΄κούκου΄΄..
Σαν συρραφή παλιότερων στιγμών μου φάνηκε.
Εν τω μεταξύ στα blast σημεία , δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου το ταμπούρο. :mad:

Μου άρεσαν πολύ οι Anthrax εκείνης της εποχής με τα τετραγωνισμένα γεμάτα riffs κομμάτια τους και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στα κομμάτια τους. Όσο και αν ακούγεται αστείο ήταν με τις βερμούδες πρωτοπόροι κατά της βλακείας, μέχρι τότε έπρεπε να ντύνεσαι σαν τον Halford για να σε πάρουν σοβαρά. Ο Charlie ήταν ανθρώπινο drum machine και ο Scott με το δεξί που σκοτώνει πριν γνωρίσει τον Dimebag, αρχίσει τα ξύδια και γίνει rock star. Συνεργασία με Public Enemy...περιοδεία με Living Colour...γενικά μπροστά απ' την εποχή τους ενάντια σε μία μουσική σκηνή που είχε παρωπίδες σε αρκετά θέματα.

ANTHRAX - Be All, End All​

Το #1 album που έγραψαν όμως οι δυο τους δεν ήταν των Anthrax αλλά οι αμίμητοι, πρωτοπόροι και πολλά άλλα Stromtroopers of Death μαζί με τον ΜΕΓΑ Danny Lilker. Ένα album εμπειρία - παρωδία και τον δολοφονικότερο ήχο που έβγαλε και θα βγάλει ποτέ ο Scott Ian στη κιθάρα. Album που σε προκαλεί να ανοίγεις και να ανοίγεις μέχρι να ματώσουν τα αυτιά σου.

S.O.D. - March of the S.O.D. & Sergeant D and the S.O.D.​

Πολύ σωστά το θέτεις, πρωτοπόροι σε εποχές μεγαλειώδους βλακείας και ηλιθιότητας.
Ακόμα θυμάμαι να τσακώνομαι για το αν είναι μεταλ ή όχι μαζί με τους Pantera. χαχαχα αθώες εποχές...

Για μένα πάντως ποτέ δε κάνανε το κλικ για να ασχοληθώ αλλά σέβομαι.

Επισης με αυτό το τραγόμουσο που έχει ο Σκοτ απλά αδυνατώ να τον πάρω σοβαρά!