Full Metal Jacket

Δεν τους ήξερες γιατί μάλλον μόνο εγώ είχα το cd όλα αυτά τα χρόνια..Χαχα
Είχε ανοίξει ένα δισκάδικο εκείνη την εποχή στην Καλαμάτα που έφερνε τέτοια διαμαντάκια..Έχω και άλλα τέτοια ..Τα μάζευα τυχαία αφού δεν τα είχα δει σε κάποιο περιοδικό.. Ίντερνετ τότε δεν υπήρχε..Τουλάχιστον στη ζωή μου..
Ο υπόλοιπος δίσκος όπως είπα παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με το κομμάτι,είναι κάτι σαν κερασάκι στην τούρτα..Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερος απ' ότι έχουν κυκλοφορήσει οι Hypocrisy και όχι μόνον..
Θυμάμαι με έναν φίλο τότε τσιμπιομασταν να δούμε αν είναι αλήθεια αυτό που ακούμε..Πρέπει να το βρεις αν θες τη γνώμη μου.
Δύναμη η Καλαμάτα χαχαχα!!

Ιντερνετ εννοείται δεν υπήρχε τότε αλλά γενικά την έψαχνα όσο μπορούσα και μου κάνει εντύπωση πως δεν είχα ιδέα γι αυτούς...

Ολο τον δίσκο έβαλα spotify και γενικά θεωρώ οτι τραγουδάει ο tagtren σίγουρα σε μερικά κομμάτια ή κάνει backing vocals η κάτι τέτοιο.

Καλά όσον αφορά hypocrisy δε θα πετάξω και την σκούφια μου...αλλά οκ σεβαστοί.

Δύναμη η Καλαμάτα χαχαχα!!

Ιντερνετ εννοείται δεν υπήρχε τότε αλλά γενικά την έψαχνα όσο μπορούσα και μου κάνει εντύπωση πως δεν είχα ιδέα γι αυτούς...

Ολο τον δίσκο έβαλα spotify και γενικά θεωρώ οτι τραγουδάει ο tagtren σίγουρα σε μερικά κομμάτια ή κάνει backing vocals η κάτι τέτοιο.

Καλά όσον αφορά hypocrisy δε θα πετάξω και την σκούφια μου...αλλά οκ σεβαστοί.
Στο inlay του artwork πάντως δεν λέει κάτι για Tägtgren στα φωνητικά ..Produced,mixed και engineered μόνο..
Για το παρακάτω είχες ιδέα;
Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και είναι πιο μελωδικό με την παραδοσιακή έννοια αλλά πιο ρηχό και λεπτόηχο όσον αφορά την παραγωγή.

Attachments

• IMG_20220726_112807.jpg
    IMG_20220726_112807.jpg
    2.1 MB · Views: 8
ΥΓ..Πρέπει να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που δεν έχω spotify. 😢

Ο μόνος λόγος που έχω spotify είναι επειδή στο αυτοκίνητο από το 2012 ΔΕΝ ΕΧΩ CD! Τραγικό...για μένα που έχω μερικές εκατοντάδες....
Επίσης ξεκίνησα το 2014 να περνάω δισκοθήκη σε mp3 320 μόνο και μόνο για να βάζω στικάκια να ακούω στο αμάξι. Αλλά γενικά το interface των αμαξιώνε σε στικάκια δεν είναι και πολύ εύχρηστο και δε βολεύει....άσε που από υπέρτατη μαλακία μου μια ωραία πρωία έσβησα όλη την δισκοθήκη...πίκραααααα

Οπότε το να βάλω spotify ήταν μονόδρομος. Και γενικά σε μεταλ έχει τα πάντα, ακόμα και τους withered beauty!

Τους behind the scenery ίσως τους έχω ακούσει στο παλιό μεταλέρα προ αμνημονεύτων χρόνων μάζι με κάτι άλλους A canorous quintet και δε με αρέσανε. Αν θυμάμαι καλά και αν θυμίζουν λίγο μελωδικό black και δε κάνω λάθος...

Αν δεν έχεις ακούσει προσπάθησε να ακούσεις τα πρώτα 3 soilwork. Ειδικά το δεύτερο είναι διαμαντάκι σουηδικού thrashodeath. Μετά το χάσανε τελείως και αυτοί και το ξαναβρήκανε με τον τελευταίο δίσκο πριν κανα δυο χρόνια.

Να βάλω και εγώ κάτι που μου αρέσει Σαββατιάτικα,,

SABATON - Bismarck (Official Music Video)​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτο θυμιζει Europe της εποχης its the final countdown οταν ημουν πιτσιρικας ακομα...
Ειδικα ολο αυτο το μπακγκραουντ με συνθια εν ηδη χαλκινων ( σαλπιγκες κι ετσι αλλα τελειως συνθετικα ) που κραταει σαν λατμοτιβο ειναι εντελως εκεινης της εποχης.

Ο μόνος λόγος που έχω spotify είναι επειδή στο αυτοκίνητο από το 2012 ΔΕΝ ΕΧΩ CD! Τραγικό...για μένα που έχω μερικές εκατοντάδες....
Επίσης ξεκίνησα το 2014 να περνάω δισκοθήκη σε mp3 320 μόνο και μόνο για να βάζω στικάκια να ακούω στο αμάξι. Αλλά γενικά το interface των αμαξιώνε σε στικάκια δεν είναι και πολύ εύχρηστο και δε βολεύει....άσε που από υπέρτατη μαλακία μου μια ωραία πρωία έσβησα όλη την δισκοθήκη...πίκραααααα

Οπότε το να βάλω spotify ήταν μονόδρομος. Και γενικά σε μεταλ έχει τα πάντα, ακόμα και τους withered beauty!

Τους behind the scenery ίσως τους έχω ακούσει στο παλιό μεταλέρα προ αμνημονεύτων χρόνων μάζι με κάτι άλλους A canorous quintet και δε με αρέσανε. Αν θυμάμαι καλά και αν θυμίζουν λίγο μελωδικό black και δε κάνω λάθος...

Αν δεν έχεις ακούσει προσπάθησε να ακούσεις τα πρώτα 3 soilwork. Ειδικά το δεύτερο είναι διαμαντάκι σουηδικού thrashodeath. Μετά το χάσανε τελείως και αυτοί και το ξαναβρήκανε με τον τελευταίο δίσκο πριν κανα δυο χρόνια.
Απ' όλα έχει ο μπαξές..😁
Ούτε εγώ έχω cd στο αυτοκίνητο εδώ και κάνα χρόνο..Μου έχει κολλήσει μέσα το Relentless των Pentagram και άντε να το πας στον μάστορα να στο βγάλει. 😀

Α θα ανοίξω thread...
"Το cd που αντιστέκεται..Το cd που μπορεί".

Attachments

• IMG_20220726_125451.jpg
    IMG_20220726_125451.jpg
    2.7 MB · Views: 8
Last edited:
  • Haha
Reactions: superfly and vsklav
Spotify free account & έτοιμες playlists για να μην βαριόμαστε.
Εν τω μεταξύ (το είχα αναφέρει & αλλού) στο σπίτι έχω ένα Chromecast with Google TV, στο οποίο το Spotify δουλεύει σαν "ξεκλείδωτο" & παίζω ότι θέλω!
Στο αμάξι από κινητό αλλά έχω να ακούσω διαφήμιση πάνω από 2 χρόνια τώρα.
Τι να πω;

Αν και μετά το Release Festival, έχω λιώσει Priest & Slipknot!
Τώρα θέλω να φτιάξω 2 playlists με τα τραγούδια που παίχτηκαν στη συναυλία...για επανάληψη στο δρόμο!

• Like
Reactions: vsklav
Αν και μετά το Release Festival, έχω λιώσει Priest & Slipknot!
Τώρα θέλω να φτιάξω 2 playlists με τα τραγούδια που παίχτηκαν στη συναυλία...για επανάληψη στο δρόμο!

Εγώ δυστυχώς λόγω κορώνα αποφάσισα να μαι λίγο φειδωλός στις συναυλίες μην αρπάξω τίποτα λιγο πριν τις διακοπες και τα καταστρέψω όλα... Το χαρμόσυνο γεγονός είναι οτι όλα τα συγκροτήματα που ήρθαν τα χω δει, οπότε μικρό το κακό...ΑΛΛΑ με slipknot πραγματικά με πόνεσε λιγουλάκι καθότι τους έχω ζήσει από την αρχή τους και ακολουθώ και πορώνομαι ακόμα και τώρα με όλα τους...

Πρέπει να γινε χαμός, είχαν και γαμώ τα σετλιστ.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ φοβόμουν τον COVID κυρίως για παππούδες-γιαγιάδες.
Και στις 2 συναυλίες πήρα την απόφαση να πάω τελευταία στιγμή.
Εισιτήριο & τις 2 φορές αγόρασα online στην ουρά για να μπω στη συναυλία.
Στους Priest ήμουν με μάσκα σε όλη τη διάρκεια του σετ, 3μετρα πριν τη σκηνή, μέχρι που στο mosh pit του Painkiller μια κοπέλα μου την έβγαλε φωνάζοντας μου "βγαλτην επιτέλους!"
Μετά από αυτό, στους Slipknot αποφάσισα να κρατήσω αποστάσεις και ήμουν πιο πίσω, μακρυά από τη "δράση".

• Like
Reactions: superfly
Στα των συναυλιών, οι Priest είχαν ονειρεμένο setlist, πραγματικά δεν νομίζω να έφυγε κανείς παραπονεμένος από επιλογή τραγουδιών & διάρκεια.
Το μόνο αρνητικό ήταν ο ήχος που τους αδικούσε αρκετά...
....σε αντίθεση με τους Slipknot που είχαν πολύ πολύ καλύτερο ήχο.
Ίσως οφειλόταν και στη διαφορετική θέση (λίγο πιο πίσω και πιο κεντρικά).
Το setlist καλό αλλά μου έλλειψε πολύ το The Devil in I που ήταν σε προηγούμενες εμφανίσεις τους στην Ευρώπη.
Θα μπορούσαν να παίξουν 2-3 τραγούδια ακόμα.
Το setlist που με ικανοποίησε λιγότερο ήταν των Sepultura.
Μόνο ένα κομμάτι από το Arise & κανένα από το αγαπημένο μου Beneath the Remains.
Ένα Inner Self ήταν απαραίτητο για ζέσταμα πριν τους Slipknot.
Τέλος πάντων, ας μην γκρινιάζουμε.
Καλά ήταν, να είμαστε καλά & να ξαναπάμε του χρόνου.

• Like
Reactions: superfly and vsklav
Η αλήθεια είναι πως και εγώ φοβόμουν τον COVID κυρίως για παππούδες-γιαγιάδες.
Και στις 2 συναυλίες πήρα την απόφαση να πάω τελευταία στιγμή.
Εισιτήριο & τις 2 φορές αγόρασα online στην ουρά για να μπω στη συναυλία.
Στους Priest ήμουν με μάσκα σε όλη τη διάρκεια του σετ, 3μετρα πριν τη σκηνή, μέχρι που στο mosh pit του Painkiller μια κοπέλα μου την έβγαλε φωνάζοντας μου "βγαλτην επιτέλους!"
Μετά από αυτό, στους Slipknot αποφάσισα να κρατήσω αποστάσεις και ήμουν πιο πίσω, μακρυά από τη "δράση".
Αν πήγαινα θα μουν μπροστά στην "δράση", ειδικά σλιπκνοτ....

Μετά από κάθε συναυλία σλιπκνοτ στο παρελθόν μετρούσα πληγές χαχαχα, σε μία σπασμένα γυαλιά σε άλλη σχεδόν σπασμένο πλευρό και μώλωπες, θα μου πεις που πας ρε Καραμήτρο με γυαλιά!? Και θα χεις και δίκιο.

Εννοείται πως θα ήταν καλύτερα μπροστά αλλά δεν έμεινα στάσιμος εκεί που ήμουν!
Δεν γίνεται.
Όσον αφορά τις "πληγές" κάθε φορά αυτό λέω στη γυναίκα μου:
Αν γυρίσω και δεν έχω μελανιές δεν έλεγε η συναυλία...

Μετά το ινταστριαλάκι της αρχής γίνεται αρκούντως ζόρικο..
απο τους δικούς μας The Elysian Fields,
I Am Your Willing Darkness

Μεγάλη δισκάρα του Βρασίδα και τραγουδάρα ,με την σφραγίδα των μεγάλων παιχτών Adrian Smith , Roy z

Bruce Dickinson - Trumpets of Jericho​