Full Metal Jacket

Έλα βρε ήσουν μέσα;
Είχα πάει με δύο φίλες και καθόμασταν στις πίσω εξέδρες.. Σε κάποια φάση στους Cannibal είχαμε πιάσει τη μία από τα χέρια και τα πόδια και κάναμε χεεεει-χοοοοπ να την πετάξουμε προς τα κάτω.
Τελικά επικράτησε η λογική. Λολ.
Οι Krisiun ήταν στις αρχές της σταδιοδρομίας τους (sic) οπότε λογικό.
Χαχαχαχα, ήμουν ευτυχώς! Και ήμουν και κάτω αρένα, ψιλοέγινε χαμούλης. Με τον κολλητό μου και συνοδοιπόρο σε όλες τις συναυλίες.

Βασικά αυτό το live θα το έχω πάντα σαν reference στο μυαλό μου για οποιοδήποτε live δρώμενο. Εφόσον οι cannibal corpse βγάλανε τέτοιο ήχο, δε δικαιολογείται κανείς να μη βγάζει καθαρό ήχο σε συναυλία.

Ιστορική συναυλία.

Χαχαχαχα, ήμουν ευτυχώς! Και ήμουν και κάτω αρένα, ψιλοέγινε χαμούλης. Με τον κολλητό μου και συνοδοιπόρο σε όλες τις συναυλίες.

Βασικά αυτό το live θα το έχω πάντα σαν reference στο μυαλό μου για οποιοδήποτε live δρώμενο. Εφόσον οι cannibal corpse βγάλανε τέτοιο ήχο, δε δικαιολογείται κανείς να μη βγάζει καθαρό ήχο σε συναυλία.

Ιστορική συναυλία.
Όλα ξεκινάνε από τα live. Δεν είναι τυχαίο που είναι νούμερο ένα στις πωλήσεις στο χώρο οι συγκεκριμένοι.

• Like
Reactions: superfly
Εγώ ήμουν φαντάρος τότε και τους έχασα.
Tους Κανίβαλους...
Γιατί με τους Kreator η σχέση μου ήταν πάντα μακριά και αλάργα....άτσα χράτσα χρούτσα δεν αντέχονταν με τίποτα....

• Like
Reactions: Haagenti and vsklav
2001 ή 2002 ήταν.
Είχα πάει για τους Canibals, τους Kreator τους είχα δει στην περιοδία τους για το Coma of Souls στο Ρόδον.
Έχω κρατήσει αφίσα, μπλούζα και εισιτήριο (από το Coma of souls). :D

Tους Κανίβαλους...
Γιατί με τους Kreator η σχέση μου ήταν πάντα μακριά και αλάργα....άτσα χράτσα χρούτσα δεν αντέχονταν με τίποτα....
To μόνο άλμπουμ που διασκέδασα από αυτούς ήταν το outcast. Πολύ δισκάρα για μένα. Στ' 'αλλα ποτέ δεν εντρύφησα, δε μου αρέσανε. Ημουν προς Αμερική μεριά όσον αφορά το thrash...

Tους Κανίβαλους...
Τι φαντάρος, πως γκέγκεν αυτό;
Είμαι μικρότερος από εσένα και πήγα το '94 φαντάρος. :)
Και εγώ δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με Κρασάτορ.
Ήμουν groupie των Sacred Reich από αρχές 90's στο thrash. Και εννοείται ότι δεν είχα μυαλό πέρα από τη Tampa.

2001 ή 2002 ήταν.
Είχα πάει για τους Canibals, τους Kreator τους είχα δει στην περιοδία τους για το Coma of Souls στο Ρόδον.
Έχω κρατήσει αφίσα, μπλούζα και εισιτήριο (από το Coma of souls). :D
Κοίτα να δεις που ήταν όλο το club στη συναυλία εκείνη.
Ντωμεταξύ πρέπει να έβρεχε εκείνο το βράδυ αν θυμάμαι καλά.
Αυτό που θυμάμαι σίγουρα ήταν τα χέρια του corpsegrinder που ήταν σαν τα πόδια τα δικά μου.

Ήμουν groupie των Sacred Reich από αρχές 90's στο thrash.

Ήσουν και στη συναυλία τους που κάτι είχε γίνει με το Ρόδον (δεν είχε πάρει άδεια; ) και μας έστειλαν στο πεδίο του Άρεως;
Είχα σπάσει τα παϊδια μου όταν έκανε διπλομποτιές ο drummer όρθιος με την κάμερα στα χέρια. :ROFLMAO:

Κοίτα να δεις που ήταν όλο το club στη συναυλία εκείνη.
Ντωμεταξύ πρέπει να έβρεχε εκείνο το βράδυ αν θυμάμαι καλά.
Αυτό που θυμάμαι σίγουρα ήταν τα χέρια του corpsegrinder που ήταν σαν τα πόδια τα δικά μου.
Ο σβέρκος του θες να πεις μάλλον :)

• Haha
Reactions: Haagenti
Τι φαντάρος, πως γκέγκεν αυτό;
Είμαι μικρότερος από εσένα και πήγα το '94 φαντάρος. :)
Και εγώ δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με Κρασάτορ.
Ήμουν groupie των Sacred Reich από αρχές 90's στο thrash. Και εννοείται ότι δεν είχα μυαλό πέρα από τη Tampa.
Τι ηλικίες έχετε ρε παίδες; Εγώ το 2008 πηγα φαντάρος. Να σας μιλάω στον πληθυντικό αν είναι χο χο χο.

Εγω ανήκω στην γενιά του Χαρδαβέλλα, αλλά δυστυχώς δεν είμαι γεννημένος Απρίλη του '83, αλλά Αύγουστο. Δυστυχώς δεν έχω "μεταφυσικές" ιδιότητες....

• Haha
Reactions: superfly
Ήσουν και στη συναυλία τους που κάτι είχε γίνει με το Ρόδον (δεν είχε πάρει άδεια; ) και μας έστειλαν στο πεδίο του Άρεως;
Είχα σπάσει τα παϊδια μου όταν έκανε διπλομποτιές ο drummer όρθιος με την κάμερα στα χέρια. :ROFLMAO:
Όχι δεν ήμουν.. Αυτή πρέπει να έγινε νωρίτερα, το 2001 ανέβηκα Αθήνα για μόνιμα ασχέτως αν το μόνιμα έγινε μέχρι το 2020.

Τι ηλικίες έχετε ρε παίδες; Εγώ το 2008 πηγα φαντάρος. Να σας μιλάω στον πληθυντικό αν είναι χο χο χο.

Εγω ανήκω στην γενιά του Χαρδαβέλλα, αλλά δυστυχώς δεν είμαι γεννημένος Απρίλη του '83, αλλά Αύγουστο. Δυστυχώς δεν έχω "μεταφυσικές" ιδιότητες....
Τον Απρίλιο μπαίνω στα 51, είμαι ένα βήμα πριν το stage diving με μαγκούρα λολ.

• Haha
Reactions: FINIX and vsklav
Τον Απρίλιο μπαίνω στα 51, είμαι ένα βήμα πριν το stage diving με μαγκούρα λολ.
Ντάξει μια δεκαετία διαφορά έχουμε, απλά πήγες παιδαρέλι φαντάρος! Το 94 με σόκαρε που είπες.

Εμείς κάναμε την πάπια με τις σπουδές κτλ και υπηρετήσαμε καθυστερημένα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) την μαμά πατρίδα.

• Like
Reactions: Haagenti
Ντάξει μια δεκαετία διαφορά έχουμε, απλά πήγες παιδαρέλι φαντάρος! Το 94 με σόκαρε που είπες.

Εμείς κάναμε την πάπια με τις σπουδές κτλ και υπηρετήσαμε καθυστερημένα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) την μαμά πατρίδα.
Πήρα και κάνα χρόνο αναβολή.
Τι τα ψάχνεις, εμείς που δεν δηλώσαμε πατριώτες μας έστειλαν έξω από το Σουφλί πάνω σε κάτι βουνά.
Κάτι άλλοι πατριωτάρες έβαλαν βύσμα και υπηρέτησαν στο 401.
Αλλά τώρα κάνουν τους ατρόμητους.
Χάσιμο χρόνου η φάση αν θες τη γνώμη μου.

• Haha
  • Love
Reactions: superfly and vsklav
Όχι δεν ήμουν.. Αυτή πρέπει να έγινε νωρίτερα, το 2001 ανέβηκα Αθήνα για μόνιμα ασχέτως αν το μόνιμα έγινε μέχρι το 2020.

Το 1990 ήταν

Πολύ πριν το 2008 είχα επισκευτεί έναν φίλο τον Vlad Tepes. Ήμουν στο τάγμα του στη Ρουμανία κάπου το 1450...
Πολύ καλό παιδί αλλά που τον χάνεις που τον βρίσκεις χαζεύει @n@l destructions videos στο p0rnhub.

• Haha
  • Love
Reactions: superfly and vsklav
Πολύ πριν το 2008 είχα επισκευτεί έναν φίλο τον Vlad Tepes. Ήμουν στο τάγμα του στη Ρουμανία κάπου το 1450...

Highlander-58.jpg

• Haha
Reactions: Tzimisce