Full Metal Jacket

Αν τον ξαναδεις παντως ρωτα τον αν θυμαται εναν τυπο που του πηρε συνεντευξη επειτα απο ενα live που εδωσαν στην Καλαματα γυρω στο 1997.
Ειχε ενα δημοσιογραφικο κασετοφωνακι πες του αλλα δεν μπορουσε να κρατησει τον αυχενα του ορθιο και σου επαιρνε συνεντευξη κοιταζοντας τα παπουτσια σου. :LOL:
ΧΑΧΑΧΑΑΧ!

Ποτέ ποτέ δεν "ένιωσα" με rotting christ δε ξέρω γιατί ρε παιδιά, μή πέσετε να με φάτε...αλλά δεν...

Βέβαια τεράστιο respect στον Σάκη τι να λέμε τώρα.

Τον είδα και γω φευγαλέα χωρίς να τον χαιρετήσω. Ηταν μαζί με έναν συμμαθητή μου (νομίζω είχε φτιάξει και το πρώτο fan club rotting christ) και μετέπειται κιθαρίστας/ιδρυτής των Ravencult \m/.

Θυμάμαι από το σχολείο (τέλη 90's) πόσο τρελαμένος ήταν με rotting και να μαλώνουμε συνεχώς για το "σωστό" και "ανόθευτο" ατσάλι! Εγώ τότε προσκυνούσα pantera, slipknot, paradise lost και διάφορα άλλα συγκροτήματα που δεν ήταν χεβι μετολ χαχαχα!

• Like
Reactions: superfly
Στεκόμουν πισω-πισω, αν και στο Φλόυντ δεν υπάρχει θέμα έχεις την αίσθηση ότι τους έχεις μπροστά σου, και πισω μου ακριβώς στεκόταν ο Σάκης με την πλάτη ακουμπισμένη στον τοίχο και τους απολάμβανε.
Σκεφτηκα να πάω να του πω ότι ο Haagenti πια είναι hater, αλλά δεν ήθελα να του χαλάσω τη νιρβάνα.....:p
πρέπει να συναντηθούμε ρε συ κάποια στιγμή, κρίμα είναι. Και με τον haagenti αλλά αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να ναι στην μπαφούπολη Καλαμάτα :)

Επόμενες συναυλίες που ίσως πάω θα είναι Amenra και deafheaven. Ιδωμεν...

• Like
πρέπει να συναντηθούμε ρε συ κάποια στιγμή, κρίμα είναι. Και με τον haagenti αλλά αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να ναι στην μπαφούπολη Καλαμάτα :)

Επόμενες συναυλίες που ίσως πάω θα είναι Amenra και deafheaven. Ιδωμεν...
Μιας και ανεφερες τους Amenra, πηγαινε δες την παρακατω ταινια ,στην οποια παιζει ο frontman της μπαντας και υστερα πηγαινε στο γκετο του Ευρωπαικου Κινηματογραφου να γραψεις εντυπωσεις. :p:D

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-10-24 104044.png

• Like
Μιας και ανεφερες τους Amenra, πηγαινε δες την παρακατω ταινια ,στην οποια παιζει ο frontman της μπαντας και υστερα πηγαινε στο γκετο του Ευρωπαικου Κινηματογραφου να γραψεις εντυπωσεις. :p:D

View attachment 259915
Άντε ρε.

Απ΄ότι βλέπω έχει κάνει και το soundtrack αυτός. Ωραία, θα το χω υπόψιν.

• Like
Reactions: Haagenti
Τώρα διαβάζω ανταπόκριση από το live στο rock overdose.
Στο τέλος λέει, ο καραφλομαλλιάς αποκάλεσε θεούς τους Dead Congregation και τους Rotting Christ.
Είδα και δύο βίντεο, οι τύποι δεν έχασαν νότα.

Τι ζησατε ρε.
Στο 3:10 περιπου βγαινουν οι Morbid Angel απο τη πιστα και μπαινουν οι Eloy. :p

BLOOD INCANTATION (Full Concert) -

Athens-Greece , Live, 16/10/2025​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Love
Στο τέλος λέει, ο καραφλομαλλιάς αποκάλεσε θεούς τους Dead Congregation και τους Rotting Christ.

Αυτό δεν το πηρα χαμπάρι....
Ως μπάντα φίλε πάντως παιχτικώς (που έλεγε και μια ψυχή) ήταν α-ψ-ο-γ-ο-ι.

Αυτό δεν το πηρα χαμπάρι....
Ως μπάντα φίλε πάντως παιχτικώς (που έλεγε και μια ψυχή) ήταν α-ψ-ο-γ-ο-ι.
Αυτου του ειδους οι μπαντες γενικα δεν χανουν νοτα.
Edit..Η επομενη σου συναυλια θα ειναι Dead Congregation.. ;)

• Like
Είδα και δύο βίντεο, οι τύποι δεν έχασαν νότα.
Ναι βασικα ξεχασα να το αναφερω. Το πιο κουλο ειναι το ποσο επιδραστικοι ηταν οι dead congregation. Για τον σαπισμενο χριστο το ξεραμε. Γι αυτους με σοκαρε αλλα οχι με την κακη εννοια. Το αξιζουν και με το παραπανω οι συντοπιτες. Ασε που και ζωντανα τα σπανε.

Τι ζησατε ρε.
Στο 3:10 περιπου βγαινουν οι Morbid Angel απο τη πιστα και μπαινουν οι Eloy. :p

BLOOD INCANTATION (Full Concert) -

Athens-Greece , Live, 16/10/2025​

Ακριβως. Ε ακου το τελευταιο τους που φανταζομαι θα το χεις κανει..ολος ο δισκος ετσι ειναι.

Αυτου του ειδους οι μπαντες γενικα δεν χανουν νοτα.
Edit..Η επομενη σου συναυλια θα ειναι Dead Congregation.. ;)
Βασικά το πόσο καλές είναι αυτές οι μπάντες φαίνεται από το τί ντράμερ έχουν.
Και το παλικάρι στους Blood Incantation ήταν τέρας.

Απο Dead Congregation δεν έχω ακούσει ούτε νότα.
Ντροπή μου το ξέρω και θα το διορθώσω, χώρια που έχω διαβάσει τόσα για το πόσους έχουν επηρεάσει (και μάλιστα έξω, όχι εδώ) που μια (μεγάλη) περιέργεια την έχω.

• Like
Reactions: Haagenti
Βασικά το πόσο καλές είναι αυτές οι μπάντες φαίνεται από το τί ντράμερ έχουν.
Και το παλικάρι στους Blood Incantation ήταν τέρας.

Απο Dead Congregation δεν έχω ακούσει ούτε νότα.
Ντροπή μου το ξέρω και θα το διορθώσω, χώρια που έχω διαβάσει τόσα για το πόσους έχουν επηρεάσει (και μάλιστα έξω, όχι εδώ) που μια (μεγάλη) περιέργεια την έχω.
Άκου τους δύο δίσκους που είναι solid , μην μπλέκεις για αρχή με ep.
Νταξ ο ντράμερ είναι πολύ καλός αλλά αν ψάχνεις για τέρατα θα πρέπει να κοιτάξεις προς Flo Mounier μεριά. :)

• Like

IMMOLATION - World Agony​

Και πόσο σωστά τα λέει ο Nagash για την Politically Correct στο ζόρικο metal!
Από τις πρώτες μέρες της, η extreme metal άκμασε μέσα από την αντιπαράθεση. Από τους Venom και τους Bathory μέχρι τους Slayer, τους Cannibal Corpse και τους Mayhem, το είδος δεν είχε ποτέ ως στόχο να παίζει ευγενικά ή να επιδιώκει την κοινωνική αποδοχή. Είναι χτισμένο στην πρόκληση, την ακρότητα και την υπέρβαση των ορίων... μουσικά, οπτικά και στιχουργικά.

Η extreme metal γεννήθηκε ως μια εξέγερση ενάντια στο mainstream, ενάντια στην αποστειρωμένη εμπορική μουσική και ενάντια στους κοινωνικούς κανόνες. Δεν ζητούσε άδεια. Δεν στόχευε να είναι συμπεριληπτική ή να διευκολύνει. Σκόπιμο σόκαρε, διατάραξε και προσέβαλε. Είτε πρόκειται για αντιθρησκευτική βλασφημία, γκροτέσκα θέματα τρόμου, είτε για μηδενιστικό κοινωνικό σχόλιο, η extreme metal είχε πάντα ως στόχο την αντιμετώπιση των ταμπού... όχι την τύλιξη του εαυτού της στην ασφαλή, αποστειρωμένη κουβέρτα της πολιτικά ορθής κουλτούρας.

Αυτό το είδος δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα. Αν το πρώτο σας ένστικτο είναι να "ενεργοποιηθείτε" ή να απαιτήσετε να φιλτραριστεί το περιεχόμενο για χάρη φανταστικών περιθωριοποιημένων ομάδων... τότε ειλικρινά, βρίσκεστε σε λάθος μέρος. Η extreme metal δεν είναι η συνεδρία θεραπείας σας. Δεν είναι όχημα για κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν είναι εδώ για να προωθήσει την ισότητα, την ισονομία ή την ένταξη. Είναι εδώ για να ενοχλήσει, να προκαλέσει και να προκαλέσει... να είναι το ακριβώς αντίθετο (!) μιας ποπ συναυλίας με καλλιτέχνες που σηματοδοτούν την αρετή και χαμογελούν στο πλήθος.

Υπάρχουν πολλά είδη που απευθύνονται στην άνεση, τη θετικότητα και τα συνθήματα «όλοι είναι ευπρόσδεκτοι». Η extreme metal δεν είναι ένα από αυτά... και δεν πρέπει να αναγκάζεται να γίνει ένα. Αυτό είναι που την κάνει ακραία.

Οπότε, αν είστε σοκαρισμένοι, προσβεβλημένοι ή εξοργισμένοι... καλά! Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί.
Η extreme metal δεν προοριζόταν ποτέ να είναι η Hello Kitty. Προορίζεται να είναι ο πόλεμος. Και δεν με νοιάζει για τα πληγωμένα σας συναισθήματα ή τις αντίθετες απόψεις σας σχετικά με αυτό, για να είμαι ειλικρινής.

• Like
Reactions: FINIX and superfly
Τσαμπουκαλεμένο doom με μελωδικές κιθάρες και γρήγορα ξεσπάσματα,
για να πονέσουν τα γουφεράκια..
WEEPING SORES - Arctic Summer