Full Metal Jacket

δεν πολυ ακούστηκε, ( κακώς ), οι Priest είναι ίσως η μοναδική κλασσική μεταλ μπάντα που συνεχίζει ακόμη να με εκπλήττει από το λίγο... μακρινό 2008
Αυτό ήταν το πρώτο concept άλμπουμ του συγκροτήματος και το τελευταίο με τον κιθαρίστα Κ.Κ. Ντάουνινγκ στη σύνθεση τους.
Στο άλμπουμ συμμετείχε ο κιμπορντίστας των Deep Purple, Ντον Έρεϊ και ο Ρομπ Χάλφορντ ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2007 ότι το άλμπουμ θα είναι διπλό.
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο "Old Smithy Studio" του Κέμσεϊ στο Γουόρτσεστερ, με τον Χάλφορντ να δηλώνει ότι δεν είχαν ξεκινήσει την παραγωγή του, τον Σεπτέμβριο του 2007.
Η μίξη ξεκίνησε στα μέσα Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς.
Μετά από αρκετές αναβολές, τον Απρίλιο του 2008 ανακοινώθηκε η επίσημη κυκλοφορία του "Nostradamus", βάζω το Alone

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://www.youtube.com/watch?v=pdnFm6uZSc8

Diamonds and dust
Poor man last, rich man first
Lamborghinis, caviar
Dry martinis, Shangri-La
I got a burning feeling
Deep inside of me
It's yearning
But I'm going to set it free
I'm going in to sin city
I'm gonna win in sin city
Where the lights are bright
Do the town tonight
Ladders and snakes
Ladders give, snakes take
Rich man, poor man, beggarman, thief
Ain't got a hope in hell, that's my belief

Fingers Freddy, Diamond Jim
They're getting ready, look out I'm coming in
So spin that wheel, cut that pack
And roll those loaded dice
Bring on the dancing girls
And put the champagne on ice
I'm going in to sin city
Where the lights are bright
Do the town tonight

1978 Μητσε...Το καλύτερο άλμπουμ τους μετά το Highway to Hell.

Oι AC/DC δεν υπήρξαν ποτέ μέταλ.Aλλά ηταν από αυτούς που έριξαν το σπόρο.
Και τα μέταλλα ξέρουν να τιμάνε τις ρίζες τους καλύτερα από τον καθένα.

Το 78 πήγαινα πρώτη δημοτικού.Εννοείται ότι το ανακάλυψα αργότερα (γύρω στο '85).Οι Judas Priest είναι....Founding Fathers οπότε χωρίς κασσέτες από αυτούς ήσουν....αμόρφωτος.
Δεν γινόταν λοιπόν να μην έχεις το Stained Class που ήταν "θεμελιώδες"...:grandpa:

Το 78 πήγαινα πρώτη δημοτικού.Εννοείται ότι το ανακάλυψα αργότερα (γύρω στο '85).Οι Judas Priest είναι....Founding Fathers οπότε χωρίς κασσέτες από αυτούς ήσουν....αμόρφωτος.
Δεν γινόταν λοιπόν να μην έχεις το Stained Class που ήταν "θεμελιώδες"...:grandpa:

Πήραμε λοιπόν παράλληλους δρόμους

Εγώ στην Γερμανία οπου το schlager musik κυριαρχούσε,μόνο με την μητέρα μου,οι ΑΒΒΑ ήταν θεοί, ήταν λογικό να βγώ φλωράκι.

Θυμάμαι τους μεγαλύτερους στο σχολείο που άκουγαν ac/dc (ήταν λατρεία στην Γερμανία) και με πείραζαν -με αγάπη πάντα- για την ποπ πορεία μου.

Πολύ μεγάλος πια τα έμαθα και τα μαθαίνω ακόμα τα μεταλλοειδή και τους θεμελιους λίθους τους.

Και αυτό μου αρέσει.!

Αλλωστε ,γηράσκω αεί..:)

Re: Απάντηση: Full Metal Jacket

Ως μουσικος αν μου ελεγες σε ποια μπαντα θα ηθελες να παιζεις θα ελεγα στους Pain of Salavation . Σημερα ακουγα τον νεο τους δισκο. Νομιζω οτι οι ανθρωποι παιζουν τα παντα. Απο jazz και disco μεχρι electro...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ερωτας λατρεια αλλα οχι θυρα 13 οι pos...τους ανακαλυψα με το ντεμπουτο τους οταν πηγαινα 2α 3η λυκειου το 1999 με 2000. Entropia.....ονομα και πραμα...

Τοτε ημουν τρελαμενος με οτιδηποτε prog και το αλμπουμ απλα με συγκλονισε. Το θεωρω ενα απο τα πιο πρωτοτυπα, ψυχωμενα, εμπνευσμενα ντεμπουτα ολων των εποχων και συγκρινεται (αλλα χανει κατα κρατος) αλλα μονο και μονο επειδη συγκρινεται ειναι ογκολιθος, με το ανυπερβλητο ντεμπουτο των psychotic waltz....ψαχτε τους τωρα...βγαλανε και καινουριο αλμπουμ μες το 2020 οπου επανασυνδεθηκανε μετα απο 26 χρονια και παραμενουν απλα υπεροχοι...

Τωρα οι pos μεχρι και remedy lane βαδιζαν σχεδον απο αριστουργημα σε αριστουργημα. Μετα απο το be και στο καινουριο τους κρατανε ψηλα τον πηχη αλλα κατι λειπει...για μενα....παντως παραμενω φαν τους....

Επειδη αν θυμαμαι καλα επειδη τα χω ξεχασει τωρα ειχα μεινει στο γραμμα ο και opeth μου ρχονται κατα νου ευκολα και απο τον δισκο blackwater park το ομωνυμο. Με "στοιχειωνει" απο τοτε που βγηκε οταν το πρωτακουσα. Δεν εχω λογια. Δισκος ζωης για εμενα.

https://youtu.be/ngdaa4aZLgA

Eρωτας οι Opeth . Στο nokia 6210 οταν ανοιγε ειχα το logo τους φτιαγμενο απο μενα στο pc . Εγω βεβαια τους γνωρισα απο το Still life , τους λατρεψα στο Blackwater Park και τους αποθεωσα στα deliverance/damnation. Mετα τους "εχασα"... Αυτη η στροφη στο 60s prog με χαλασε και δεν βρηκα κατι πρωτοτυπο μεχρι και σημερα.

Ο καθεις με τα βιωματα του. Λογικο!

Εγω στο deliverance damnation διεκρινα μια πτωση αλλα το ghost reveries το θεωρω μπομπα. Επισης με τα 60'ς 70'ς των Οπεθ την βρισκω πολυ. Αλλα εχουν περασει αλλου ειναι η αληθεια αλλα παραμενουν ψηλα. Ο τελευταιος δισκος ειναι εξαιρετικος παντως.

https://youtu.be/Ejy01XpjQMY