Στο μυαλό μου είσαι..Χθες άκουγα όλη μέρα τα Μελανά Χάσματα και σήμερα έκανα επανάληψη μέχρι το μεσημέρι.
Celtic Frost - Triptych : Winter Requiem, Chapter Three Finale (Monotheist,2006)
Διανύουμε περίοδο Τοm Warrior μου φαίνεται αν και,εδώ που τα λέμε,δεν υπάρχει περίοδος που να μην ακούγεται κάτι από Fischer.Στο μυαλό μου είσαι..Χθες άκουγα όλη μέρα τα Μελανά Χάσματα και σήμερα έκανα επανάληψη μέχρι το μεσημέρι.
Παραγωγάρα ..Εκείνο το μπάσο της γκόμενας ακούγεται σαν την ποτιστική με τη μανιβέλα που είχε ο παππούς μου όταν έπαιρνε μπροστά.
Πώς την έχασες; Δεν χάνονται αυτά..Εγώ βρήκα πρόσφατα την προσεγμένη επανέκδοση σε cd όμως..Διανύουμε περίοδο Τοm Warrior μου φαίνεται αν και,εδώ που τα λέμε,δεν υπάρχει περίοδος που να μην ακούγεται κάτι από Fischer.
Kαι όσο σκέφτομαι ότι έχασα πριν μερικούς μήνες μια delux έκδοση σε βινύλιο του Mεγαθήριου....![]()
Απ' ότι είδα ξεπερνά την πενηντάρα και φθάνει μέχρι τα εκατό δολλάρια...Αν έψαξα καλά.Το Monotheist το έχω και γω στην έκδοση αυτή.
Το Megatherion είχε βγεί και αυτό σε διπλο βινύλιο την ίδια εποχή και δεν το πρόλαβα,ο μλκς.
Άσε ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει.Σκατά...
Έλεγα μήπως ρε.τι άκρη να έχω ρε Σπύρο;;
Από τον Γιάννη στην Καλλιδρομίου ακόμα περιμένω τηλ για κάτι νούμερα που θέλω..
κοντεύει μήνας.
Και αυτό το έχουμε είμαστε ενημερωμένοι.Εγώ πάλι την έχω καταβρεί με τις στονεριές..
Σαν αυτόν το φοβερό λασπότοπο που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο..
Big Business - Time and Heat
τι άκρη να έχω ρε Σπύρο;;
Από τον Γιάννη στην Καλλιδρομίου ακόμα περιμένω τηλ για κάτι νούμερα που θέλω..
κοντεύει μήνας.
Υπάρχει θέμα στις παραδόσεις.Έλεγα μήπως ρε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.