Haagenti
AVClub Fanatic
Αν είσαι από Καλαμάτα έχουμε.Λες να χουμε κοινους γνωστους?? Βαγγελης εδω!
Αν είσαι από Καλαμάτα έχουμε.Λες να χουμε κοινους γνωστους?? Βαγγελης εδω!
V for Vangelisαυτος ειναι ναι
το V ?
V for Vendetta?
Μαλλον τρελη συμπτωση. Αν και χτες προχτες νομιζω κυκλοφορησε οποτε ειναι λογικο να συζητιεται.Αν είσαι από Καλαμάτα έχουμε.
λυπάμαι, αλλά απέχει παρασάγγας από την δυναμική του RobΤολμας να διασκευασεις ισως το καλυτερο heavy metal κομματι ολων των εποχων. Επισης τολμας και αλλαζεις μεχρι και τα σολο!
Ο συγχωρεμενος ειχε περιπου 100 κιλα @@, θρασος, ταλεντο αλλα και τεχνικη να κανει κατι τετοιο.
Ειλικρινα δε μπορω να διανοηθω αν δεν ειχε φυγει τοσο γρηγορα τι καινουρια πραγματα θα χε κανει αυτος ο ανθρωπος....
Chuck r.i.p.
Death - Painkiller ( judas priest cover)
vlad, για faleceto ένας είναι ο Μάστορας the one and only King DiamondΕνταξει δε θα διαφωνησω. Απλωστε ρομπ ειναι ενας και αλλος κανενας.
Αλλα απο εναν ανθρωπο που επαιζε και τραγουδαγε με brutal φωνητικα ειναι αξιοθαυμαστο το πως το διασκευασε. Μεχρι και φαλτσετα αξιοπρεπη εκανε.
Mια χαρά θυμάσαι...Ναι οπως τα λες. Χρυσαφι οτι καταπιανοταν ο Chuck....
Off topic αλλα ρε συ superfly παντα ηθελα να σε ρωτησω και το ξεχναω. Το avatar σου ειναι ο Ντε Νιρο μηπως απο το heat??? Σπαω το κεφαλι μου οτι κατι μου θυμιζει.
Ρε συ εδω θα διαφωνησω. Οχι ως προς τον King αλλα ως προς το nostradamus.vlad, για faleceto ένας είναι ο Μάστορας the one and only King Diamond
από ένα δίσκο των Priest πολύ underrated διπλό και με διαφορετική υφή από οτιδήποτε άλλο έχω ακούσει από αυτούς
Judas Priest- Alone
Σου έχει λείψει η αλητεία ε; και μένα...Και επειδή σιχαίνομαι τα "πατροπαράδοτα" με τα επιβλητικά ονόματα (τάχα μου τάχα μου) ,πάρε εδώ μια ωδή στα ...λουλούδιαΥ.Γ.Εσείς είστε πιό ποπ από εμένα ,όπως φαίνεται.
Πως με ξέρεις μετά από τόσα χρονια και μου βρίσκεις τα κουμπιά μου!Σου έχει λείψει η αλητεία ε; και μένα...Και επειδή σιχαίνομαι τα "πατροπαράδοτα" με τα επιβλητικά ονόματα (τάχα μου τάχα μου) ,πάρε εδώ μια ωδή στα ...λουλούδια:
Kyuss-Gardenia
Θα συμφωνήσω, όσο και αν σέβομαι τον Chuck και το έργο που άφησε, το να τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν εκτός των δυνατοτήτων του. Τα σόλα είχαν ενδιαφέρον αλλά σαν αποτέλεσμα είναι άνισο. Tο συγκεκριμένο κομμάτι δε πιστεύω ότι μπορεί να το προσεγγίσει κάποιος καλύτερα, ούτε οι ίδιοι οι Priest. Θεωρώ τη συγκεκριμένη studio εκτέλεση του κομματιού από τις κορυφαίες στιγμές της μεταλλικής μουσικής.λυπάμαι, αλλά απέχει παρασάγγας από την δυναμική του Rob
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.