Δεν εχω λογια.Πιο ΜΕΤΑΛ δεν γίνεται...
Judas Priest - Invincible Shield
Εμενα με πιανει νευρικο γελιο καθε φορα που τ ακουω. Δε μπορω να πιστεψω οτι γαμαει τοσο πολυ.Από τους καλύτερους δίσκους που έχουν βγάλει...τι διάολο ο Τipton έχει πάρκινσον,ο Rob πέρασε καρκίνο του προστάτη και η φωνή του ακούγεται κρύσταλλο (έχει πατήσει για τα καλά τα 70), ο Ρίτσι πέρασε έμφραγμα που κόντεψε να τον στείλει, και όμως ακούγονται πιο κ@@@λωμένοι και από το Screaming for Vengeance!
Τι να πω....hats off...
Bruce Dickinson - Resurection Men (The Mandrake Project, 2024, BMG)
Μετά την καταιγίδα των Priest στα καπάκια ο Βρασίδας βγάζει καινούριο προσωπικό δίσκο και για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι οι δισκοι του έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον απο αυτούς των Maiden.
Οι δίσκοι των Maiden είναι αυτοί που είναι.Δεν είναι κακοί (οι 2 τελευταίοι ήταν πολύ καλοί) αλλά πάνω κάτω τα ίδια.Χωρια που τελευταία τους αρέσουν τόσο πολύ οι μεγάλες εισαγωγές που τις αφήνουν για κανα 20λεπτο και μετά....τελειώνει το τραγούδι.Δε θα συμφωνησω.
Το ακουσα την πρωτη μερα που βγηκε και ομολογω οτι μου αρεσε. Αρκετα μαλλον.
Αλλα βγαζει ρε συ μια "γεροντιλα" και ο δισκος σαν δισκος αλλα και η φωνη του που ειλικρινα με ξενερωνει.
Αντιθετως το νεο priest και η φωνη του θεου δεν μου βγαζουν καμια γεροντιλα. Δε ξερω πως το καταφερνουν. Επισης και τα τελευταια maiden με χουν ενθουσιασει και εκει επισημαινω τα ιδια. Σαν να περνανε δευτερη νιοτη. Ενω αυτου του bruce ειναι γερασμενο αλλα με καποιες καλες ιδεες φυσικα. Παντα παραμενει ποιοτικος.
Τι να πω. Γουστα ειναι αυτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.