Δε μ αρεσε καθολου.Ναι, ρε η μπάντα που θα είναι support των Metallica
έπος
Knocked Loose "Suffocate" Ft. Poppy (Official Music Video)
Πας μαλ πας μαλ...ωραια υλοποιηση μεσουγκομπαντας αλλα μεχρι εκει για μενα
Vildhjarta - + sargasso +
Σαν αισθηση αφηνει λιγο σαλιγκαροζουμο απο Deftones.
Η υποβοσκουσα μελωδια γαντζωνεται μεθοδικα πανω στα μετρονομικα τυμπανα με τις Μεσουγκαχικες (sic) καταβολες και πορευεται για το αγνωστο, εκει που ως γνωστον υπαρχει η ΕΛΠΙΔΑ.
Δεν ενδεικνυται για μπαρμπαμεταλλαδες που ακουνε δεκα δισκους πενηντα χρονια και νομιζουν οτι εχουν πιασει τη ποιοτητα απο τα κερατα.
Deftonίζει λέμε.Πας μαλ πας μαλ...ωραια υλοποιηση μεσουγκομπαντας αλλα μεχρι εκει για μενα
Με εκνευριζουν τοσο πολυ οι deftones που δεν ηθελα να τους ακουσω χαχαχχα.Deftonίζει λέμε.
Τεσπά, περιμένω πως και πως το νέο Teitanblood. Πρώτη φορά παρήγγειλα από bandcamp επειδή δεν το έβρισκα πουθενά εδώ (είχε εξαντληθεί/πότε πρόλαβε) .
Καλά κρασιά.
Τέλη Ιουνίου λένε, δεν ξέρω πως πάει η φάση ,αυτοί υποτίθεται ότι βρίσκονται Ισπανία, ο δίσκος έρχεται από τον Άρη;
Ξέρεις τι παίζει;
Έχεις παραγγείλει ποτέ από εκεί;
Καλα κρασια..Bandcamp σιγουρα εχω παραγγειλει. Αν θυμαμαι καλα απο Αμερικα σκανε αυτα. Αμερικανικο νομιζω ειναι.
Ξέρεις τι παίζει;
Έχεις παραγγείλει ποτέ από εκεί;
Το έχω παραγγείλει εδώ και είκοσι μέρες περίπου αλλά δεν έχω καμία απολύτως πληροφόρηση.Των Svdestada μου ήρθε από Ισπανία, μετά από σχεδόν μήνα.
Δεν σου έδωσαν και τα άυλα να ακούσεις;
Σε Ελληνικά συγκροτήματα μου έρχονται από Ελλάδα και μία φορά μου το έφερε μέλος του συγκροτήματος.
Ή δεν έχουν κοινή αποθήκη ή κανονίζει το συγκρότημα να το στείλει; Δεν ξέρω.
Ας μην ήταν από την "τιμημένη" Tampa θα σου ΄λεγα εγώ.... χαχαχαχα!Μπορει να ειμαστε σκληροι εμεις οι μεταλλαδες ,αλλα εχουμε και εμεις οι μεταλλαδες στιγμες που μπορει να φαινομαστε σκληροι αλλα κατα βαθος ειμαστε πιο σκληροι απ οτι νομιζουν οι αλλοι
() εχουμε και εμεις ωρες ωρες στιγμες που κανουμε διαλειμμα απο τη μαχη ,βαζουμε στην ακρη το σπαθι και τη πανοπλια ,βγαζουμε απο το ταπερ τη γουρνοπουλα ,φοραμε τις ψειρες μας και σκεφτομαστε τη Πηνελοπη που εχει παει σε live παρεα με τα φιλαρακια μας τους μνηστηρες ,τα οποια εμειναν πισω για να φυλανε Θερμοϊθακες.
Kamelot - Abandoned
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.