Full Metal Jacket

Τιναυτόρε;

Σε σημεία θυμίζει το Transcendence των Crimson Glory.

Exxûl _ The Screaming Tower

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

τόχω τέρμα

Judas Priest - Painkiller (Live at Wacken 2015)​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πηγές τελικά;
Δώσε γαργαλιστικές λεπτομέρειες.
Οβερ.
Όντως, πείτε κάτι!

Κοιτάχτε η West Ham υποβιβάστηκε και όμως ο Steve Harris είχε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ μέχρι τ'αυτιά από αυτά που έβλεπε να γίνονται.
Οι κ@λογεροι δεν ήταν απλά συγκινητικοί ήταν....εξωγήινοι.
Δεν ήμουν στη Μαλακάσα, την τελευταία φορά, για να συγκρίνω (όλοι λένε ότι ήταν οι καλύτεροι Maiden) αλλά σε σχέση με πριν 3 χρόνια ήταν 100 φορές καλύτεροι σε απόδοση, ήχο, setlist.
Το ίδιο και ο κόσμος (βάλε ότι δεν υπήρχε η μαλακία της προηγούμενης φοράς που είχαν χωρίσει την αρένα στα 2) που τραγουδαγε και τα στα σόλο της κιθάρας.
Βγάζω έξω το 88 στη Φιλαδέλφεια καθώς έχουν περάσει αιώνες, αλλά για μένα ήταν οι καλύτεροι Maiden που έχω δει και ένα από τα καλύτερα live που έχω δει στην "μεταλλική" μου καριέρα.

Υ.Γ. Οι Anthrax πήραν κεφάλια, απόλαυση οι Νεουορκέζοι τρελλάρες.

Κοιτάχτε η West Ham υποβιβάστηκε και όμως ο Steve Harris είχε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ μέχρι τ'αυτιά από αυτά που έβλεπε να γίνονται.
Δεν ήμουν στη Μαλακάσα, για να συγκρίνω (όλοι λένε ότι ήταν οι καλύτεροι Maiden) αλλά σε σχέση με πριν 3 χρόνια ήταν 100 φορές καλύτεροι σε απόδοση, ήχο, setlist.
Το ίδιο και ο κόσμος (βάλε ότι δεν υπήρχε η μαλακία της προηγούμενης φοράς που είχαν χωρίσει την αρένα στα 2) που τραγουδαγε και τα στα σόλο της κιθάρας.
Βγάζω έξω το 88 στη Φιλαδέλφεια καθώς έχουν περάσει αιώνες, αλλά για μένα ήταν οι καλύτεροι Maiden που έχω δει και ένα από τα καλύτερα live που έχω δει στην "μεταλλική" μου καριέρα.

Χθες είδα ένα "ντοκυμαντέρ" της Σεμίνας Διγενή από την πρώτη τους εμφάνιση το '88.
Τέρμα στα χουλιγκάνια και στους γιωτάδες από κάτω τώρα πήγατε όλοι οι πανεπιστήμονες η σκηνική παρουσία θα ήταν ακαδημαϊκού επιπέδου. 🤗

Χαίρομαι που πέρασες πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενες.

Χθες είδα ένα "ντοκυμαντέρ" της Σεμίνας Διγενή από την πρώτη τους εμφάνιση το '88.
Τέρμα στα χουλιγκάνια και στους γιωτάδες από κάτω τώρα ....

Τα χουλιγκάνια του τότε ήμασταν πάλι απλά με "μερικά" χρόνια παραπάνω στην πλάτη.....μας συνόδευαν τα ανίψια μας, τα παιδιά μας και τα βαφτιστήρια μας μην τυχόν πάθουμε και τίποτα γέροι άνθρωποι.....

• Haha
Reactions: Haagenti
Τα χουλιγκάνια του τότε ήμασταν πάλι απλά με "μερικά" χρόνια παραπάνω στην πλάτη.....μας συνόδευαν τα ανίψια μας, τα παιδιά μας και τα βαφτιστήρια μας μην τυχόν πάθουμε και τίποτα γέροι άνθρωποι.....
Ναι βρε πλάκα κάνω. Τότε είχαν ρωτήσει τον Χάρις αν θεωρεί βίαιη τη μουσική τους, δεν είμαι επιθετικός τους λέει είμαι κανονικός, έχω γυναίκα και παιδιά, χαχα.

7097.gif

• Haha
Reactions: superfly
Δεν ήμουν στη Μαλακάσα, την τελευταία φορά, για να συγκρίνω (όλοι λένε ότι ήταν οι καλύτεροι Maiden) αλλά σε σχέση με πριν 3 χρόνια ήταν 100 φορές καλύτεροι σε απόδοση, ήχο, setlist.

Ημουν & εγώ μέσα χτες.
Φοβερό setlist, πολύ ενέργεια ειδικά ο Janick Gers έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο από όλους.
Είχα κλείσει εισιτήρια τελευταία στιγμή, ψηλά σε κερκίδα, γιατί θα πήγαινε ένας φίλος αλλά έγινε μπέρδεμα με θύρες & σειρές & δεν βρεθήκαμε ποτέ.
Anyway, τους Anthrax τους είδα από ψηλά & δεν τους απόλαυσα κυρίως λόγω του ήχου.
Ήταν σαν να έρχεται & να φεύγει, σαν να άκουγες demo για surround system ενώ & το μπάσο ήταν υπερβολικό & κουραστικό.
Κρίμα γιατί τους πάω παρά πολύ, το thrash έτσι και αλλιώς είναι το είδος μου & όσες φορές τους έχω δει είναι πολύ τίμιοι.
Οπότε στο διάλειμμα αποφάσισα να αλλάξω θέση & με λίγη τύχη βρέθηκα στην άκρη της αρένας.
Εκεί τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα οπτικά & κυρίως ηχητικά.
Σε κάθε τραγούδι εκτός από τη μουσική υπήρχε κάποιο αντίστοιχο βίντεο/δρώμενο για να σε βάλει στο κλίμα & νομίζω πως το αγαπημένο μου ήταν του Rime of the ancient Mariner.
Πολλοί γονείς με τα παιδιά τους αλλά & κοινό γενικά μεγαλύτερης ηλικίας πιο πίσω με τους νεότερους (κυρίως) να βρίσκονται μπροστά.
Ωραία περάσαμε, πάμε για άλλα...

Υ.Γ: Ήταν κανείς που να είχε πάει Metallica & Maiden να μας πει τα περί ήχου;
Γενικά ρε γαμωτο, στο ΟΑΚΑ δεν έχω ευχαριστηθεί ηχο σε συναυλία.

• Like
Reactions: superfly
Ο ήχος στους Maiden ήταν από τους καλύτερους που έχω ακούσει στο ΟΑΚΑ.
Καθαρός- με την έννοια ότι ξεχώριζες κιθάρες, μπάσο, φωνή- γεμάτος,ότι πρέπει για χέβι μέταλ.
Πριν τρία χρόνια ήταν μέτριος.

Συμφωνώ για τα visuals ήταν πολύ όμορφα.

Ψηλά απέναντι από τη σκηνή ήταν απαράδεκτος.
Κάτω στην αρένα ήταν καλός αλλά σε Μαλακάσα & Πλατεία Νερού πχ, είναι καλύτερος