Πηγές τελικά;
Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight (Powerslave, 1984, EMI)
1 μέρα έμεινε....
Πηγές τελικά;
Δώσε γαργαλιστικές λεπτομέρειες.
Οβερ.
Όντως, πείτε κάτι!
Χθες είδα ένα "ντοκυμαντέρ" της Σεμίνας Διγενή από την πρώτη τους εμφάνιση το '88.Κοιτάχτε η West Ham υποβιβάστηκε και όμως ο Steve Harris είχε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ μέχρι τ'αυτιά από αυτά που έβλεπε να γίνονται.
Οι κ@λογεροι δεν ήταν απλά συγκινητικοί ήταν....εξωγήινοι.
Δεν ήμουν στη Μαλακάσα, για να συγκρίνω (όλοι λένε ότι ήταν οι καλύτεροι Maiden) αλλά σε σχέση με πριν 3 χρόνια ήταν 100 φορές καλύτεροι σε απόδοση, ήχο, setlist.
Το ίδιο και ο κόσμος (βάλε ότι δεν υπήρχε η μαλακία της προηγούμενης φοράς που είχαν χωρίσει την αρένα στα 2) που τραγουδαγε και τα στα σόλο της κιθάρας.
Βγάζω έξω το 88 στη Φιλαδέλφεια καθώς έχουν περάσει αιώνες, αλλά για μένα ήταν οι καλύτεροι Maiden που έχω δει και ένα από τα καλύτερα live που έχω δει στην "μεταλλική" μου καριέρα.
Υ.Γ. Οι Anthrax πήραν κεφάλια, απόλαυση οι Νεουορκέζοι τρελλάρες.
Χθες είδα ένα "ντοκυμαντέρ" της Σεμίνας Διγενή από την πρώτη τους εμφάνιση το '88.
Τέρμα στα χουλιγκάνια και στους γιωτάδες από κάτω τώρα ....
Ναι βρε πλάκα κάνω. Τότε είχαν ρωτήσει τον Χάρις αν θεωρεί βίαιη τη μουσική τους, δεν είμαι επιθετικός τους λέει είμαι κανονικός, έχω γυναίκα και παιδιά, χαχα.Τα χουλιγκάνια του τότε ήμασταν πάλι απλά με "μερικά" χρόνια παραπάνω στην πλάτη.....μας συνόδευαν τα ανίψια μας, τα παιδιά μας και τα βαφτιστήρια μας μην τυχόν πάθουμε και τίποτα γέροι άνθρωποι.....

Ημουν & εγώ μέσα χτες.Κοιτάχτε η West Ham υποβιβάστηκε και όμως ο Steve Harris είχε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ μέχρι τ'αυτιά από αυτά που έβλεπε να γίνονται.
Οι κ@λογεροι δεν ήταν απλά συγκινητικοί ήταν....εξωγήινοι.
Δεν ήμουν στη Μαλακάσα, την τελευταία φορά, για να συγκρίνω (όλοι λένε ότι ήταν οι καλύτεροι Maiden) αλλά σε σχέση με πριν 3 χρόνια ήταν 100 φορές καλύτεροι σε απόδοση, ήχο, setlist.
Το ίδιο και ο κόσμος (βάλε ότι δεν υπήρχε η μαλακία της προηγούμενης φοράς που είχαν χωρίσει την αρένα στα 2) που τραγουδαγε και τα στα σόλο της κιθάρας.
Βγάζω έξω το 88 στη Φιλαδέλφεια καθώς έχουν περάσει αιώνες, αλλά για μένα ήταν οι καλύτεροι Maiden που έχω δει και ένα από τα καλύτερα live που έχω δει στην "μεταλλική" μου καριέρα.
Υ.Γ. Οι Anthrax πήραν κεφάλια, απόλαυση οι Νεουορκέζοι τρελλάρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.