Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

Μεσα φυσικα!!
Αν με δεχτειτε βεβαια με μαυρισμενο ματι. (σημερα εκανα εγχειρηση)
Αλλα τι λεω ολοι με μαυρισμενο ματι θα φυγουμε το σαββατο :flipout:

Μπα... Το πολύ πολύ να σου μαυρίσουμε και το άλλο για να γίνει τυφλή η δοκιμή. :flipout:

Μετά τη δοκιμή φυσικά θα έχουμε ουζοκατάνυξη σε γνωστό high end καφενείο της περιοχής... :BDGBGDB55:

(κοίτα τώρα που θα απαντήσουν και οι υπόλοιποι...)

Φίλτατοι, οπός σας είχα ενημερώσει (εκτός απροόπτου) αυτό το ΣΚ θα είναι επαρχία.
Σε κάθε περίπτωση τα hybrid και το ‛ταίρι’ τους trends στην διάθεσή σας.

Ωχ... Αυτό το Σαββάτο ήταν; :(

Βασικά σκέφτηκα αυτό το Σαββάτο γιατί απλά θα υπάρχει άπλετος χρόνος.
Οπότε θα είναι ευκαιρία να βρεθούμε!
Αν είναι ok με τους υπόλοιπους κάνουμε δύο διαγωνισμούς τότενες!

Για ενισχυτή θα χρησιμοποιήσουμε τον Copland όπου θα διαγωνιστεί το Hybrid με τον νικητή του Σαββάτου!

Δε μου τη ξαναγλυτώνει ο Λεμαρτσάντης! :flipout:

Μην ανησυχείς άλλωστε το θέμα είναι να ακούσουμε όλοι αυτά τα ηχεία που είναι ίδιας κατηγορίας τιμής και διαφορετικής χρήσης το κάθε ένα.
Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά και αυτό το ΣΚ.
Και σίγουρα το σημαντικότερο είναι η εμπειρία του πως ακούγετε κάθε ηχείο και για τι χρήση προτείνεται.

Εεεπ, κάτι άκουσα για φαγητό..:flipout:

Εγώ είμαι μέσα αν και θα προτιμούσα να ήτανε και ο Tmjuju ο πανμέγιστος στην ακρόαση.2 Σάββατα σερί δύσκολο να μπορέσω να παρεβρεθώ.Όπως και να έχει θα είναι στην διάθεση σας και τα 2 ΣΚ τα ηχεία μου (μιας και θα βγουν πρώτα..χεχεχε...) :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

E, καμιά γαριδούλα θα έχουμε, κανένα θράψαλο, κανένα χταποδάκι...
Ψιλά πραγματάκια... :BDGBGDB55:

Και να τα βαλουμε στα καρβουνα που θα εχουν δημιουργηθει απο την καυση των ηττημενων ηχειων :eating:

καλη φαση εεεεε :flipout::flipout::flipout:

Μόλις τώρα με πήρε τηλέφωνο ο Λεμαρτσάντης...
Μου είπε ότι φοβάται να κάνει την κόντρα γιατί άκουσε τα φοστεξάκια μου την προηγούμενη εβδομάδα και ακόμη δεν έχει βρει τον τρόπο να κάνει τα δικά του να παίζουν έτσι...
Επίσης φοβάται ότι επειδή θα λείπει ο κατασκευαστής δεν θα υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να πει καλό λόγο για τα ηχεία του...

Οπότε φίλτατοι η κόντρα μεταφέρεται για το επόμενο Σαββάτο 13 του μηνός όπου για να ξορκίσουμε το κακό της ημερομηνίας θα κάψουμε στην αυλή τους ηττημένους...

Η πρόσκληση φυσικά ισχύει για το ουζάκι και την ακρόαση διαφόρων πραγμάτων! Απλά πάρτε με τηλέφωνο ή αφήστε μήνυμα για να κανονίσουμε τον high end χαβαλέ μας... -bye-

Στις 13 βολευει και εμενα οχι τιποτα αλλα για να βλεπω κιολας :eek:
Κατα τα αλλα θα κοιταξω να τους κανω επενδυση απο ακαυστο υλικο μπας και τα γλυτωσω. :D

Μόλις τώρα με πήρε τηλέφωνο ο Λεμαρτσάντης...
Μου είπε ότι φοβάται να κάνει την κόντρα γιατί άκουσε τα φοστεξάκια μου την προηγούμενη εβδομάδα και ακόμη δεν έχει βρει τον τρόπο να κάνει τα δικά του να παίζουν έτσι...
Επίσης φοβάται ότι επειδή θα λείπει ο κατασκευαστής δεν θα υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να πει καλό λόγο για τα ηχεία του...

Οπότε φίλτατοι η κόντρα μεταφέρεται για το επόμενο Σαββάτο 13 του μηνός όπου για να ξορκίσουμε το κακό της ημερομηνίας θα κάψουμε στην αυλή τους ηττημένους...

Η πρόσκληση φυσικά ισχύει για το ουζάκι και την ακρόαση διαφόρων πραγμάτων! Απλά πάρτε με τηλέφωνο ή αφήστε μήνυμα για να κανονίσουμε τον high end χαβαλέ μας... -bye-

Δική μου ευθύνη που δεν μπορώ τελικά αυτό το Σάββατο.Σόρρυ...:AFADF0:

Από εμένα δεν παίζει ακύρωση για τις 13.Μας βολεύει καλύτερα πιστεύω όλους..

Όσο για τα κακεντρεχή σχόλια και ασύστολα ψεύδη για τους λόγους για τους οποίους δεν μπορώ να παρεβρεθώ αυτό το Σάββατο θα λυθούν οι απορίες στις 13 του μήνα...

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
(ευτυχώς που τα έβαψα τα ηχεία με ειδική βραδυφλεγή μπογιά...:flipout:)

Όσο για τα κακεντρεχή σχόλια και ασύστολα ψεύδη για τους λόγους για τους οποίους δεν μπορώ να παρεβρεθώ αυτό το Σάββατο θα λυθούν οι απορίες στις 13 του μήνα...

Τεσσερισήμισι ώρες καθυστέρησες να απαντήσεις και πάλι δεν βρήκες μία καλή δικαιολογία...

:grandpa: Τα επιχειρήματα έχουν στερέψει πλέον! Τα όρια στενέψανε! Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει! Στην πυρά!

(ευτυχώς που τα έβαψα τα ηχεία με ειδική βραδυφλεγή μπογιά...:flipout:)

Υπεκφυγές... Το πολύ πολύ να σε βρίζουν κιόλας γιατί θα αργούν να βγουν οι σαρδέλες από τη σχάρα...

Υπεκφυγές... Το πολύ πολύ να σε βρίζουν κιόλας γιατί θα αργούν να βγουν οι σαρδέλες από τη σχάρα...

Προτεινω να παιζουν ενω καιγονται.
Εχει δυνατο bassreflex του Λεμαρτσαντη και θα βοηθαει στην θρακα :flipout:

Δεν πας καλά...
Με τον αέρα που κουνάνε αυτά θα μας πετάξουν τις γαρίδες στο τραπέζι με τη πρώτη μποτιά! :flipout:

Εν κατακλείδι...

Το επόμενο Σαββάτο στις 10:30 το πρωί θα δοκιμαστούν τα μονόδρομα που έχουν κατασκευαστεί με διάφορους τρόπους και μεγάφωνα αλλά με βάση το κόστος το οποίο δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ!

Μάλιστα αυτό το Σαββάτο θα δοκιμαστεί το ένα από αυτά με ηχείο της αγοράς αξίας 400 ευρώ για να βγουν κάποια συμπεράσματα.

Κατόπιν θα δημιουργηθεί καινούργιο νήμα καθαρά για την αξιολόγηση των ηχείων, μάλλον στην DIY κατηγορία...

Εννοείται ότι το παρών νήμα θα καθαριστεί από άσχετες συζητήσεις ώστε να αφορά μόνο την κατασκευή των ηχείων του Lemarchand ώστε να αναρτηθεί και στο νήμα "Κατασκευές μελών"...

Άντε... 7 και σήμερα! Βάλτε τα να στρώνουν! -bye-

Παρασκευή… και ζεσταίνουμε τις μηχανές. Έχει αγώνα αύριο

Καλημέρα σας!

Φίλτατοι,

Η συνάντηση θα γίνει αύριο σπίτι μου, σας έχω στείλει pm με οδηγίες για το πώς θα φτάσετε. Στείλτε μου ένα pm για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.