Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

PB110015.jpg

Πείτε μου ότι σας κούφανα με το φινίρισμα...:flipout:

Στην φωτογραφία χάνουνε πολύ.Βέβαια είναι extreme βάψιμο σαν ιδέα αλλά δεν μπορώ τα ίδια και τα ίδια..-bye-

Βρε εσυ αδιαβροχα τα εκανες ?? :flipout:
Πλακα εχουν Μπραβο!!!
Για πες περισσοτερα που θα βρω αυτην την ακρυλικη βατα γιατι μπουμαρω μεταξυ 100 και 150hz.

Βρε εσυ αδιαβροχα τα εκανες ?? :flipout:
Πλακα εχουν Μπραβο!!!
Για πες περισσοτερα που θα βρω αυτην την ακρυλικη βατα γιατι μπουμαρω μεταξυ 100 και 150hz.

Τα έβαψα μπλε ώστε αν βγω τελευταίος στην κόντρα να τα πετάξω στην θάλασσα...:flipout:

Θα σου δώσω εγώ ακρυλική βάτα εάν θες.Εναλλακτικά σε μαγαζιά που φτιάχνουνε μαξιλάρια, στρώματα κλπ..Βασικά δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς ακρυλική βάτα.Είχα βρει το υλικό σε κάτι κουτιά από Rogers LS55.

Τα ηχεία είναι αρκετά πιο σκούρα από ότι φαίνονται.Εάν δεν τα δεις από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις..

Στούκο Βενετσιάνο είναι αυτό;
Για να δούμε τι μπορούν να κάνουν κόντρα στα κροκό μου!

Στη κόντρα θα έχουμε και βαθμολογία στη καλλιτεχνική εμφάνιση ε; :flipout:

Τα έβαψα μπλε ώστε αν βγω τελευταίος στην κόντρα να τα πετάξω στην θάλασσα...:flipout:

Θα σου δώσω εγώ ακρυλική βάτα εάν θες.Εναλλακτικά σε μαγαζιά που φτιάχνουνε μαξιλάρια, στρώματα κλπ..Βασικά δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς ακρυλική βάτα.Είχα βρει το υλικό σε κάτι κουτιά από Rogers LS55.

Τα ηχεία είναι αρκετά πιο σκούρα από ότι φαίνονται.Εάν δεν τα δεις από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις..

Thanks.
Θα το ψαξω λιγο παραπανω το θεμα με τα υλικα γιατι κατι πρεπει να βαλω μεσα οπωσδηποτε.
Κανεις αλλος εχει να προτεινει κατι ?

Μοντέρνος και τρέντυ λοιπόν!

Πολύ καλή φαση!

Για πές τώρα και το μυστικό… με σφουγγάρι γίνεται η δουλειά?

Μοντέρνος και τρέντυ λοιπόν!

Πολύ καλή φαση!

Για πές τώρα και το μυστικό… με σφουγγάρι γίνεται η δουλειά?

Δεν νομίζω μάναμ.Λέγεται "τεχνοτροπία κανόβα" η όλη φάση και είναι η ακριβότερη τεχνοτροπία.Εννοείται δεν το έκανα εγώ και θα καταλάβεις γιατί εάν το δεις από κοντά.Είναι πολύ επαγγελματική δουλειά.Αν σου λέω ότι χάνει πολύ χάνει στις φωτό εδώ.Να τραβήξουμε φωτογραφία με καμιά καλή φωτογραφική μηχανή με κάποιον που να ξέρει από σωστό φωτισμό κλπ.Με σπάτουλα γίνεται έχω την εντύπωση..:grinning-smiley-043

Δεν νομίζω μάναμ.Λέγεται "τεχνοτροπία κανόβα" η όλη φάση και είναι η ακριβότερη τεχνοτροπία.Εννοείται δεν το έκανα εγώ και θα καταλάβεις γιατί εάν το δεις από κοντά.Είναι πολύ επαγγελματική δουλειά.Αν σου λέω ότι χάνει πολύ χάνει στις φωτό εδώ.Να τραβήξουμε φωτογραφία με καμιά καλή φωτογραφική μηχανή με κάποιον που να ξέρει από σωστό φωτισμό κλπ.Με σπάτουλα γίνεται έχω την εντύπωση..:grinning-smiley-043

Σούπερ! Έτσι να μαθαίνουμε και κάτι… τεχνοτροπία λοιπόν. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

Μετρήσεις θα γίνουνε.Πρέπει να μειώσω λιγάκι το χαμηλό κατά κάποιον τρόπο.Και για αυτό όμως δεν είμαι σίγουρος.Θέλω να τα δοκιμάσω σε "σοβαρό" σύστημα να δω τί κάνουνε.
....
Ψηλά παρ' όλο που δεν έχουνε μεγάλη έκταση μου αρέσουνε πολύ.Link κάπου είχα βρει για ακουστικές εντυπώσεις αλλά δεν θυμάμαι πού..
Μάλλον δεν σε προλάβαμε, τα έκλεισες... Μετρήσεις του μεγαφώνου θέλαμε, γιατί οι καμπύλες του site δείχνουν καλοπισμένες (πολύ)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Full Range mini monitor speaker - CSS FR125SR

Μάλλον δεν σε προλάβαμε, τα έκλεισες... Μετρήσεις του μεγαφώνου θέλαμε, γιατί οι καμπύλες του site δείχνουν καλοπισμένες (πολύ)

Ωχ, δεν το κατάλαβα...Τώρα φίλε μου ότι μπήκε δεν βγαίνει.Μόνο με το μήκος του port εάν παίξω να μεγαλώσει λίγο..

Sorry...Εάν το είχα καταλάβει θα σας το έδινα να το μετράγατε..

Μπραβο σου πολυ καλη δουλειά.:SFGSFGSF:

Αντε ποτε θα γινει αυτη η κοντρα.

(να σου πω τη γνωμη μου θα τα προτιμουσα με επενδυση δερματος).