Alexandros_Wallace
Supreme Member
Re: Full SBS - 3D Bluray, κτλ
Το πραγματικό 3D χρειάζεται 2 κάμερες και λέγεται Stereoscopic 3D ή True 3D.
Αν μπεις στο imdb , στα τεχνικά κάθε ταινίας θα καταλάβεις πότε μιλάμε για S3D ή για SBS.
Yπάρχει και αυτό το site αλλά δεν λέει ποιες ακριβώς είναι SBS ή S3D.
http://realorfake3d.com/
Σε όλες τις περιπτώσεις στα bluray υπάρχει ο codec του 3d ο MVC
Το frame packing είναι τρόπος μεταφοράς του 3d σήματος.
Έχω δώσει ένα Link ποιο νωρίς που έχει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα θεωρητικά.
Αν τα κάνεις όλα όπως σου είπα η τηλεόραση θα δει κάτι σαν 1080i
Δώσε μου κάποιο link να δω τι διάβασες.
Για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνω τι λες. Δεν γίνεται να μην καταλαβαίνεις το 3D.
Εκτός αν είναι τόσο καθαρό λόγω LG Passive που δεν το πιστεύεις ούτε ο ίδιος
Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις για το βάθος του 3D είτε στην tv , είτε στο πρόγραμμα.
Άλλαξε λίγο θέση, η πιο μπροστά ή πιο πίσω. Στα πόσα μέτρα είσαι;
Δηλαδη μεσα στο δισκακι υπαρχει αρχειο sbs? και τα τι ειναι;
Το πραγματικό 3D χρειάζεται 2 κάμερες και λέγεται Stereoscopic 3D ή True 3D.
Αν μπεις στο imdb , στα τεχνικά κάθε ταινίας θα καταλάβεις πότε μιλάμε για S3D ή για SBS.
Yπάρχει και αυτό το site αλλά δεν λέει ποιες ακριβώς είναι SBS ή S3D.
http://realorfake3d.com/
Σε όλες τις περιπτώσεις στα bluray υπάρχει ο codec του 3d ο MVC
Το frame packing είναι τρόπος μεταφοράς του 3d σήματος.
Έχω δώσει ένα Link ποιο νωρίς που έχει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα θεωρητικά.
Ρε σεις παιδιά, ψιλοάσχετο μεν, υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει η τηλεόραση Full-HD 3d σήμα; LG 760s εδώ... κάτι διάβασα ότι οι passive δεν μπορούν να διαβάσουν fullhd x2 σήμα;
Αν τα κάνεις όλα όπως σου είπα η τηλεόραση θα δει κάτι σαν 1080i
Δώσε μου κάποιο link να δω τι διάβασες.
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα. Έχω δοκιμάσει ενα σωρό συνδιασμούς κι ακόμα ΑΠΟΡΩ αν βλέπω 3d.
Τώρα ας ρωτήσω εγώ κι ας ακουστεί βλακεία. Το powerdvd software-ικά κάνει τη δουλειά; Μήπως μετά δε χρειάζεται να ενεργοποιήσω το 3d της τηλεόρασης;
Όταν φορτώσω το Powerdvd και ΠΡΙΝ γυρίσω την τηλεόραση σε 3d mode, το λογότυπο φαίνεται 3d-ΟΤΑΤΟ. Ξεκινάω την ταινία, βλέπω το put your 3d glasses on, κανονικά σε 3d και όταν αρχίσει η ταινία, είναι σαν 2d. ΣΙΓΟΥΡΑ καμιά σχέση με αυτό που είδα στο σινεμά, και οπωσδήποτε κατώτερο από τους transformers που έχω halfsbs. Αλλά εδώ μιλάμε για το AVATAR. Είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν γίνεται σωστά.
Για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνω τι λες. Δεν γίνεται να μην καταλαβαίνεις το 3D.
Εκτός αν είναι τόσο καθαρό λόγω LG Passive που δεν το πιστεύεις ούτε ο ίδιος
Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις για το βάθος του 3D είτε στην tv , είτε στο πρόγραμμα.
Άλλαξε λίγο θέση, η πιο μπροστά ή πιο πίσω. Στα πόσα μέτρα είσαι;
Last edited: