Full site / mobile site

@sfortis, ήρθα σε επαφή με το support του Kaspersky.
Βάζοντας το avclub στη λίστα των "Επιτρεπόμενων Διαφημιστικών Πλαισίων", το site λειτουργεί κανονικά. Αυτό είναι πρόβλημα του anti banner του Kaspersky. Ρώτησα το support ποιο κομμάτι του page του avclub προκαλεί τη λανθασμένη συμπεριφορά του kaspersky και περιμένω απάντηση.
Έχω διαβάσει κι άλλο post στο avclub με πρόβλημα στο kaspersky. Αυτή είναι η απάντηση του support του Kaspersky support:
Greetings and thank you for contacting Kaspersky Lab Technical Support.

Let us inform you that there is the option to communicate in the Greek language if you prefer. You can write in Greek in your next reply.

Μπορείτε να μας γράψετε στα Ελληνικά την επόμενη απάντησή σας, αν προτιμάτε.

We did some test on the web page you provided and we believe this is caused by the Anti-Banner component of Kaspersky. Perhaps some elements of the website are not displayed in a correct manner.
Please open Kaspersky settings -> Protection -> disable the Anti-Banner component and test again if the issue persists.

If the web page opens properly now, please create an exclusion for the Anti-Banner in case you want to keep it enabled as you can read in the following English article: https://support.kaspersky.com/14333#block6

You can also enable Anti-banner, go to the page which presents the issue, click on the Kaspersky extension at the top right and select to allow it from the Anti-Banner settings.

Μπράβο για την κίνησή σου, θα βοηθήσεις και αλλα μέλη που πιθανώς εχουν το ιδιο θέμα. Δυστυχώς ολα αυτά τα φιλτρα που εχουν τα "internet security" εχουν και παράπλευρες απώλειες.

Ναι στα forums πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλο.
Μου ζήτησαν logs και traces κι ένα system info για να το στείλουν στους προγραμματιστές τους στη Μόσχα. Τα έστειλα με "βαριά καρδιά". Αυτό το system info τους, έτρεχε 5 λεπτά. Το να στείλω τέτοια αρχεία στη Μόσχα, μου έπεσε λίγο βαρύ.
Τεσπα, αν μου πουν κάτι που αφορά στο layout του avclub, σε ποιον το στέλνω? Στο thread ?

Re: Απάντηση: Full site / mobile site

Ναι στα forums πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλο.
Μου ζήτησαν logs και traces κι ένα system info για να το στείλουν στους προγραμματιστές τους στη Μόσχα. Τα έστειλα με "βαριά καρδιά". Αυτό το system info τους, έτρεχε 5 λεπτά. Το να στείλω τέτοια αρχεία στη Μόσχα, μου έπεσε λίγο βαρύ.
Τεσπα, αν μου πουν κάτι που αφορά στο layout του avclub, σε ποιον το στέλνω? Στο thread ?

Στειλε μου ενα PM αν σου πουν κατι. Τωρα βέβαια αυτο το antibanner δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνει.

Αν ειναι κάτι σε adblock θα πρότεινα να το απενεργοποιήσετε στο site μας, μιας και ο μονάκριβος μας (και ακριβός) server ζει απο αυτα τα banner!

Κερδάμε. Η απάντηση της Kaspersky:
"Οι ειδικοί μας στη Μόσχα ανέλυσαν τα στοιχεία και προώθησαν το ζήτημα στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για το Anti-Banner. Μας ενημέρωσαν ότι θα διορθωθεί σύντομα μέσω των βάσεων δεδομένων.
Επομένως, φροντίστε το Kaspersky σας να είναι ενημερωμένο και το πρόβλημα θα πάψει να υφίσταται σύντομα."

Re: Απάντηση: Full site / mobile site

Κερδάμε. Η απάντηση της Kaspersky:
"Οι ειδικοί μας στη Μόσχα ανέλυσαν τα στοιχεία και προώθησαν το ζήτημα στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για το Anti-Banner. Μας ενημέρωσαν ότι θα διορθωθεί σύντομα μέσω των βάσεων δεδομένων.
Επομένως, φροντίστε το Kaspersky σας να είναι ενημερωμένο και το πρόβλημα θα πάψει να υφίσταται σύντομα."

καθάρισαν οι Ρωσοι :) προφανώς κατι δεν πηγαινε καλα στα regular expressions η οτι αλλο χρησιμοποιούν!