αν ξερεις τις συχνοτητες δοκιμασε να τις βαλεις χειροκινητα μηπως εχεις ασθενες σημα και δεν βρισκει τα καναλια για αυτο τον λογο.
Προγραμματισμενη εγγραφη με κλειστο τον δεκτη δεν κανει ουτε σε μενα. Με ανοιχτο εκανε
Με ανοιχτο εκανε και σε μενα.
Δεν ειναι δυνατο, να μη μπορεις να προγραμματισεις ομως, με το μηχανημα κλειστο !!
Η αναβαθμιση , στο σημειο αυτο, πηγε πολυ πισω το μηχανημα.
Συμφωνω ομως, οτι , μαλλον, η εικονα ειναι πιο καλη-ζωντανη-ευκρινης γενικα (γι'αυτο και στο κομματι ,που εχω στον βιντεοπροβολεα, κρατησα τη νεα αναβαθμιση, για την ποιοτητα της εικονας , αφου σ'αυτο δεν προγραμματιζω εγγραφες).
Αλλα αυτο με την προγραμματισμενη εγγραφη πρεπει οπωσδηποτε , να διορθωθει, σε συνδυασμο με τα θετικα αυτης της αναβαθμισης.
Ενα ακομα προβλημα το οποιο λογικα θα συμβαινει σε ολους ειναι πως ο δεκτης δεν ανοιγει πλεον απο το κουμπι του αλλα μονο απο το χειριστηριο. Επισης σε οσους οπως εγω χρησιμοποιουν hdmi switch ενω τον εχουν κλειστο θα δειχνει πως παιρνει ρευμα απο τον δεκτη με οσες παραξενιες δημιουργει μετα αυτο στις υπολοιπες συσκευες που ειναι συνδεδεμενες.
Τελικα ξαναεβαλα και εγω την προηγουμενη εκδοση γιατι χρειαζομουν τις προγραμματισμενες εγγραφες και ας ελπισουμε αυτη την φορα να μην υπαρξουν αλλα λαθη. Δυστυχως οπως φαινεται καλη διαθεση υπαρχει αλλα κατι λειπει :nounder:
τελικα ανακαλυψα τι εφταιγε.1. Για να δεις μέσω HDMI πρέπει να επιλέξεις στην TV την αντίστοιχη σύνδεση.
2. Εάν η TV έχει 2 HDMI, έλεγξε ότι έχεις επιλέξει τη σωστή σύνδεση (1 ή 2).
τελικα ανακαλυψα τι εφταιγε.
ΔΕΝ θελει ρυθμιση RGB οπως επισης πρεπει να ρυθμιστει η εξοδος πανω απο 720p.
Τωρα το προβλημα ειναι αλλο...
πως γραφω απο την τηλεοραση ρε παιδια?
εχω βαλει σκληρο δισκο και μαλιστα σε exFAT format...
εγω κατι mkv που δοκιμασα τα παιζει!!!Επίσης άντε κ με τα avi έγινε βελτίωση, με τα Mkv Θα δούμε κανένα φως;
Από τις οδηγίες χρήσης του δέκτη, που έχω γράψει, σε συσχέτιση με την έκδοση firmware με την οποία έχει ενσωματωθεί κάθε λειτουργία:
- Ενεργοποίηση δυνατότητας Timeshift με το πλήκτρο pause (Β2.02) και με την αναβάθμιση Β2.04 απαιτείται λιγότερος χρόνος για την έναρξη της λειτουργίας. Περιμένετε ώσπου το εικονίδιο στα αριστερά της μπάρας αλλάξει από τετράγωνο σε δυο παράλληλες κάθετες γραμμές πριν πιέσετε το play. Η μπάρα εξαφανίζεται/εμφανίζεται με το πλήκτρο INFO (Β2.02).
[FONT="]- Σταματάτε το timeshift πατώντας το [/FONT][FONT="]STOP[/FONT][FONT="]. Αν θέλετε, εκτός από την ενεργοποίηση του timeshift να γράψετε επιπρόσθετα σε αρχείο το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθείτε, μέσω timeshift, τότε πριν πατήσετε [/FONT][FONT="]STOP[/FONT][FONT="] θα πρέπει να εμφανίσετε την μπάρα πληροφοριών και να πατήσετε το κίτρινο κουμπί μια φορά, μετά πατάτε [/FONT][FONT="]STOP[/FONT][FONT="] και έτσι ο αποκωδικοποιητής γράφει το τηλεοπτικό πρόγραμμα που βλέπατε, μέσω timeshift.[/FONT]
Στα Multirama πάντως τον πήγαν στα 43 ευρώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.