Funai DTR2205HDPVR

Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Προσπαθώντας να ξανακανω το update 2.02 μου γράφει μήνυμα σφάλμα crc any help κωνσταντινε?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μου έκαναν δώρο τον συγκεκριμένο δέκτη και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες εφόσον είναι εύκολο.

1)Ποιο είναι το τελευταίο firmware;

2)Κάνει αναπαραγωγή mkv και divx από την usb;

3)Υποστηρίζει NTFS δίσκους;

4)Γενικά τα + και - από την εμπειρία σας

5)Υπάρχει κάποιος δέκτης που να παρέχει περισσότερες λειτουργίες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρέπει να αποφασίσω αν θα τον κρατήσω ή όχι.

Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Αν έχεις την 2.04 δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στην 2.02. Ξαναβάλε την 2.04. Ο δέκτης έχει 4 παύλες όταν κάνει εγκατάσταση λογισμικού ή καναλιών. Τώρα δεν ξέρω γιατί τις έχει. Ίσως γιατί δεν έχει μέσα κανάλι για να δείξει τον αριθμό του. Ξαναπέρασε την 2.04 μήπως δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Αλλά το κακό είναι ότι σήμα δεν είχε και πριν την αναβάθμιση. Αν ξαναπερνώντας το λογισμικό δεν φτιάξει τότε μόνο το service μπορεί να κάνει κάτι.

Απ' ότι βλέπω απάντηση δεν θα πάρω σύντομα αλλά διαβάζοντας κάποιες από τις προηγούμενες σελίδες είδα ότι δεν υποστηρίζει ntfs οπότε δεν με καλύπτει. Αν τον θέλει κάποιος για αγορά στα 40 , είναι ακόμα σφραγισμένος στο κουτί του.

Λυπάμαι που δεν είχες σύντομη απάντηση. Είναι γιορτές και προτιμάς να φας μελομακάρονα ή την ώρα σου στο νετ; :)
Είχα τον δέκτη για μικρό διάστημα, οπότε δεν έχω πολλές γνώσεις γύρω του.

1)Ποιο είναι το τελευταίο firmware;
Επισήμως το 2.04. Ανεπισήμως έχει δοθεί και το 2.06, αλλά δεν βγήκε επίσημα επειδή παρατηρήθηκε πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή των εγγραφών.

2)Κάνει αναπαραγωγή mkv και divx από την usb;
Ναι, κάνει. Αλλά δεν έχει πολύ καλή συμβατότητα με HD βιντεάκια. Με divx δεν έχει προβλήματα. Ούτε με υποτίτλους.

3)Υποστηρίζει NTFS δίσκους;
Όχι. FAT και exFAT.

4)Γενικά τα + και - από την εμπειρία σας.
Δεν τον είχα μεγάλο διάστημα... Καλός χρόνος αλλαγής καναλιών, καλό σήμα. Μόνο στο θέμα media player είχα προβλήματα.
Έχει και component έξοδο.

5)Υπάρχει κάποιος δέκτης που να παρέχει περισσότερες λειτουργίες;
Ανάλογα τι χρειάζεται κάποιος. Όλοι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι, αν βρεις τον Crypto 250, πάρε τον!

talos_2002 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, ενώ όσον αφορά την "βιασύνη" μου μάλλον είναι επειδή έφαγα πολλά μελομακάρονα με αποτέλεσμα να χάσω την αίσθηση του χρόνου :D
Τώρα για τον δέκτη, επειδή με ενδιέφερε κυρίως η χρήση σαν media player θεωρώ ότι δεν με καλύπτει απόλυτα. Αν δεν βρω να τον δώσω τότε θα τον ανοίξω και θα γράψω κι εγώ τις εντυπωσεις μου.

χρονια πολλα σε ολους και καλη προτοχρονια . Πήρα σημερα τον δεκτη FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR 20e!! που θα βρω τις αναβαθμισεις ?

Eυχαριστω εκ τον προτερων.

Re: Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

χρονια πολλα σε ολους και καλη προτοχρονια . Πήρα σημερα τον δεκτη FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR 20e!! που θα βρω τις αναβαθμισεις ?

Eυχαριστω εκ τον προτερων.

Xρόνια πολλά και σε σένα, τις αναβαθμίσεις θα τις βρεις εδώ, στο κάτω μέρος της σελίδας, η πρώτη είναι η 2.02 κι η δεύτερη η 2.04, όταν αποσυμπιέσεις τους φακέλους, κάνε ό,τι ακριβώς γράφουν οι οδηγίες του στο read me γιατί έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, ΠΡΟΣΕΞΕ, πρώτα αυστηρά την 2.02 και μετά την 2.04, καλή επιτυχία.

Ολα τελεια νασε καλα και καλη χρονια σου ευχομαι !! προς ( KROMPOTIS )

Φίλε talos_2002 μπορείς να βρεις κανένα λογισμικό για αυτόν τον δέκτη; Έψαξα και εγώ λίγο αλλά δεν βρήκα κανένα λογισμικό από εξωτερικό που να ταιριάζει. Αλλά οι δικές μου δυνατότητες είναι λίγες σε σχέση με εσένα που έχεις βάλει τους κινέζους στο τσεπάκι σου. Μόνο τον Peekton PK 1860 HD REC περιμένω αλλά δεν λέει να βγάλει ακόμα λογισμικό. Αν βγάλει. Εγώ χρησιμοποιώ πάλι στον F&U την 2.04 αλλά όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε τα περίεργα πάλι. Για πρώτη φορά τις δύο τελευταίες μέρες ήθελα να χρησιμοποιήσω το timeshift για κανονική χρήση και όχι απλά για δοκιμή όπως είχα κάνει μέχρι τώρα. Ήθελα να δω ένα πρόγραμμα μισή ώρα αργότερα από την κανονική του ώρα, αλλά να μην περιμένω κιόλας μέχρι να τελειώσει ολόκληρη η εγγραφή. Την πρώτη μέρα κόλλησε ο δέκτης την στιγμή που ξεκίναγε η εγγραφή και με ένα βγάλσιμο από την μπρίζα λύθηκε το πρόβλημα. Την δεύτερη μέρα κόλλησε ο δέκτης την ώρα της προβολής και με την επανεκκίνηση έχασα την εγγραφή. Άλλη μία χαμένη εγγραφή με την 2.04. Κανονικά θα έπρεπε να πετάξω τον δέκτη αλλά θεωρώ αδιανόητο να πληρώνω ακόμα δόσεις για τον δέκτη ενώ θα τον έχω πετάξει. Εκτός αν στείλω τις δόσεις να τις πληρώσει η F&U. Ακόμα πιο κανονικά θα έπρεπε να αναγκάσω την F&U να μου αντικαταστήσει τον δέκτη με έναν από τους καινούριους που έχει βγάλει από άλλον κατασκευαστή. Αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τους κινέζους να φτιάξουν ένα σωστό λογισμικό αλλά το πρόβλημα τους λύθηκε αλλάζοντας κατασκευαστή. Εγώ όμως τι να κάνω που μου έμεινε το σκουπίδι; Θα έπρεπε να μου δώσουν και εμένα έναν άλλον δέκτη από άλλον κατασκευαστή. Αφού μου πούλησαν (και το πληρώνω ακόμα) ένα σκουπίδι που δεν λέει να δουλέψει με τίποτα αυτοί έχουν την ευθύνη. Μας έκαναν εμάς πειραματόζωα μέχρι να βρουν έναν σωστό κατασκευαστή, άρα δικαιούμαστε αποζημίωση. Αλλά επειδή χωρίς να τους πάω στα δικαστήρια αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο, μήπως μπορείς εσύ να βρεις κανένα καλύτερο λογισμικό;

Μακάρι να έβρισκα... Τον έχω στα υπ' όψιν, αλλά δεν έτυχε να βρω κάτι. Και δεν είμαι αισιόδοξος, αφού η F&U έχει νεότερο λογισμικό ακόμα και από τους κλώνους του εξωτερικού. Αν δεν βγάλει η Giec firmware με νεότερο maincode από την NEC/Renesas, δεν βλέπω βελτίωση. Εύχομαι σε θαύμα, αλλά δεν το πιστεύω.
Και για τους TechniSat που χρησιμοποιούν EMMA3 διάβασα ότι έχουν προβλήματα λογισμικού.
Όσο καιρό είχα κλώνο του δέκτη, δεν είχα προβλήματα παρά μόνο με την αναπαραγωγή. Ο δικός σου έχει βγάλει «τις 7 πληγές του Φαραώ»! Πιστεύω ότι είναι ελαττωματικός, ειλικρινά.

Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει κατασκευαστή, αφού και ο νέος 2301 δείχνει ότι είναι της Giec. Ο αναμενόμενος TVD2313HDPVR δείχνει να είναι της Pannodic (Mico).

Και εγώ βλέπω πως μάλλον έχει σταματήσει από την εταιρία (την κινέζικη) η υποστήριξη του δέκτη. Αυτό έχει πει άλλωστε και ο Sboulio που απλά τους πίεζε να βγάλουν ένα ακόμα τελευταίο λογισμικό. Αλλά φαίνεται δεν το κατάφερε. Αλλά αφού έχουν ακόμα τον ίδιο κατασκευαστή ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσει παραπάνω. Γιαυτό είχα στραβώσει όταν μας είπε ότι για αρκετό καιρό δεν είχε ασχοληθεί με τον δέκτη γιατί ασχολιόταν με την ανακατασκευή του site. Νομίζω ότι έχουμε προτεραιότητα γιατί έχουμε δώσει τα λεφτά μας και δεν μας ενδιαφέρουν τα του οίκου τους.
Και εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι είναι προβληματικός ο δέκτης. Αλλά τα προβλήματα είναι κάθε φορά διαφορετικά ανάλογα με τι έκδοση λογισμικού έχει. Αν ήταν προβληματικός θα είχε πάντα το ίδιο πρόβλημα. Και επειδή όλα τα προβλήματα που γράφω τα έχουν αναφέρει κατά καιρούς και άλλοι συμπεραίνω ότι φταίει το λογισμικό. Η απορία είναι γιατί σε εμένα είναι πιο έντονα. Έχω δει μάλιστα ότι μπορεί στο ίδιο λογισμικό μία εγκατάσταση να είναι διαφορετική από την άλλη. Αλλά αν το ίδιο λογισμικό πατάει κάθε φορά διαφορετικά πάλι οι κινέζοι φταίνε που έχουν φτιάξει ένα λογισμικό λάστιχο που πατάει διαφορετικά κάθε φορά. Ίσως εγώ με τις συνεχείς εγγραφές να τον ζορίζω περισσότεροι από τους άλλους. Αλλά δεν ήξερα όταν τον αγόρασα οτι πρέπει να τον βάλω σε γυάλα και να του φέρομαι με το γάντι. Είναι υποχρέωση των κινέζων να φτιάξουν ένα σωστό λογισμικό και υποχρέωση της εδώ αντιπροσωπείας να τους πιέσει να το φτιάξουν. Θεωρητικά βέβαια γιατί στην ουσία δεν το βλέπω. Γιαυτό έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ η ιδέα οτι μάλλον πρέπει να πάω και πάλι για καινούριο δέκτη. Αλλά αυτή την φορά όχι F&U.

Τώρα πρόσεξα σε άλλο thread αυτό που γράφεις φίλε talos οτι ο 2301 είναι κλώνος με τον XORO 7520. Ίσως να το είχες ξαναγράψει και παλιότερα αλλά δεν το είχα προσέξει. Πάνω που είχα μπει στο site του e-shop να δω για τον XORO αλλά μόλις εξαντλήθηκε. Και πολύ καλό θεωρώ είναι οτι υπάρχει και η υποστήριξη από την XORO που είναι καλή. Άρα ο δέκτης μπορεί να έχει διπλή υποστήριξη. Να μία καλή ιδέα, και ας είναι και F&U ο δέκτης. Έτσι δεν με πειράζει. Μπήκα σε πειρασμό τώρα. Ίδωμεν.

Ίσως ο δέκτης σου έχει πρόβλημα στην ανάγνωση δεδομένων από το κύκλωμα μνήμης ROM (που αυτό μπορεί να προκαλείται από άλλα προβλήματα) γι' αυτό να έχει διαφορετικό πρόβλημα σε κάθε έκδοση λογισμικού, αφού διαφορετική έκδοση σημαίνει πιθανότατα και διαφορετικά δεδομένα γραμμένα σε διάφορα σημεία της ROM.

Γιαυτό έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ η ιδέα οτι μάλλον πρέπει να πάω και πάλι για καινούριο δέκτη. Αλλά αυτή την φορά όχι F&U.
Nα το διορθωσω και να πω απο την μερια μου ''αλλα αυτη την φορα οχι αμοιριδης-σαββιδης''

Ίσως ο δέκτης σου έχει πρόβλημα στην ανάγνωση δεδομένων από το κύκλωμα μνήμης ROM (που αυτό μπορεί να προκαλείται από άλλα προβλήματα) γι' αυτό να έχει διαφορετικό πρόβλημα σε κάθε έκδοση λογισμικού, αφού διαφορετική έκδοση σημαίνει πιθανότατα και διαφορετικά δεδομένα γραμμένα σε διάφορα σημεία της ROM.
Αυτό παραείναι τεχνικό ακόμα και για τους τεχνικούς του service. Αυτή είναι μία πιθανότητα που θα εξηγούσε πολλά πράγματα. Αλλά πως θα πείσω τους τεχνικούς οτι ισχύει κάτι τέτοιο; Φαινομενικά ο δέκτης δεν έχει τίποτα. Θα τον βάλουν μπρος, θα κοιτάξουν την εικόνα, θα αλλάξουν κανάλια, θα γράψουν καμιά εγγραφή, και την άλλη μέρα θα μου πουν οτι δεν έχει τίποτα. Πως θα τους πείσω να τον κρατήσουν κανα δύο βδομάδες, να γράφουν συνέχεια εκπομπές και να δοκιμάζουν πράγματα; Και οτι σιγά σιγά θα τα βγάλει όλα; Αν τους δείξω το forum, ποιός είμαι και τι προβλήματα έχω γράψει οτι έχω, και οτι δεν τα έχω βγάλει όλα τώρα από το μυαλό μου πιο πιθανό είναι να με διώξουν με τις κλωτσιές για αυτά που τους έχω σούρει παρά να με προσέξουν. Και βέβαια σε όλο αυτό το πακέτο αφαιρώ το γεγονός οτι στις 160 σελίδες του thread όλα αυτά που γράφω τα έχουν γράψει και άλλοι νωρίτερα από εμένα. Άρα αν ο δικός μου είναι πολύ προβληματικός, και όλοι οι προηγούμενοι είναι προβληματικοί, έστω λιγότερο. Τίποτα, δεν βγαίνει άκρη έτσι. Μόνο αν τους τον πάω τελείως κολλημένο κάτι μπορεί να γίνει και να μου τον αλλάξουν. Τι να κάνω; Να τον βγάλω στο μπαλκόνι καμιά μέρα που θα βρέχει να τον χτυπήσει κεραυνός; Αλλά πρέπει να προλάβω να τον πάω πριν σκουριάσει.:laugh:
Πάντως το timeshift δούλεψε μόνο αφού φορμάρισα το στικ μέσα από τον δέκτη με την επιλογή exFAT του δέκτη. Όπως δηλαδή έχουν γράψει και άλλοι πριν από εμένα οτι δουλεύει καλύτερα ο δέκτης. Αν και ο Sboulio μας προτείνει να μην φορμάρουμε μέσα από τον δέκτη, τουλάχιστον στην 2.04 έτσι φαίνεται οτι δουλεύει καλύτερα.

Nα το διορθωσω και να πω απο την μερια μου ''αλλα αυτη την φορα οχι αμοιριδης-σαββιδης''
Και όμως παρά τα παχιά μου λόγια, αν έπαιρνα δέκτη τώρα θα έπαιρνα τον 2301 της F&U δηλαδή αμοιρίδη-σαββίδη. Με το καινούριο τσιπ M-star 7818. Το παλιότερο 7828 είχε βγει πολύ αξιόπιστο. Και πολύ καλό media player. Και το καινούριο φαίνεται ήδη να το εμπιστεύονται αρκετοί κατασκευαστές. Άρα θα έχει στο μέλλον και μεγάλη υποστήριξη. Ένας κλώνος ήδη ο XORO 7520 και η XORO έχει καλή υποστήριξη με λογισμικά. Άλλα θα υπάρξουν σίγουρα και άλλα. Μάλλον και από την F&U. Και αυτός ο δέκτης έχει μόνο 35 με 40 ευρώ. Μόνο μειονέκτημα οτι είναι πιο αργός στο zapping. Όχι όμως όσο οι παλιότεροι M-star 7828. Δηλαδή πάλι στην F&U θα έπεφτα. Άρα δεν πρέπει να λέω μεγάλες κουβέντες.

Θεωρώ τα MStar είναι καλά λόγω των βελτιώσεων που κάνει η εταιρία στο λογισμικό τους. Χωρίς αυτά, είναι ένας πολύ-πολύ μέτριος και σχετικά αργός δέκτης, παράδειγμα ο Hyundai 3001 της Αμοιρίδης-Σαββίδης που δεν είχε έστω μια ενημέρωση.
Η Xoro είχε ενημερώσεις για τον 7500, αλλά για τους υπόλοιπους δέκτες δεν είδα παρά σε 1-2 ακόμα να έχουν από μια αναβάθμιση. Θα δείξει...

Δεν έκανα διαφήμιση του δέκτη γιατί δεν είναι και πολύ λογικό να κάνω διαφήμιση σε μία εταιρία που της έχω σούρει τόσα. Αλλά εδώ μπαίνει η προσωπική προτίμηση. Δεν ξέρω τι προτιμήσεις έχει κανένας γιαυτό έγραψα μόνο τι θα προτιμούσα εγώ. Και το έγραψα μόνο γιατί έτυχε πάλι να πέσω σε δέκτη της ίδιας εταιρίας αφού ο κλώνος XORO 7520 έχει εξαντληθεί από το e-shop, αν και πιθανότατα θα ξαναφέρει άλλη μία παρτίδα. Αλλά είναι θέμα τι σου κάθεται. Έχω ήδη έναν XORO, τον 7600 με M-star 7828 και είμαι πολύ ικανοποιημένος στα δύο χρόνια που τον έχω με μόνο θέμα οτι έχει πιο αργό zapping. Αλλά και αυτό βελτιωνόταν με κάθε λογισμικό. Για την χρήση που του κάνω είμαι ικανοποιημένος, αλλά άλλος μπορεί να κάνει άλλα πράγματα και να μην τον καλύπτει. Η XORO δεν έβγαλε λογισμικό για αυτόν, αλλά ταίριαζε του 7500 και έβγαλε 2 από αυτά. Επίσης ταιριάζουν λογισμικά από άλλους 4 δέκτες. Το ίδιο αναμένεται και για τους δέκτες με M-star 7818 που φαίνεται να χρησιμοποιείται ήδη από αρκετούς δέκτες. Βέβαια δεν ξέρω τι κάνει με mkv ή άλλα αρχεία, με υπότιτλους κτλ γιατί δεν ασχολούμαι. Με όλα αυτά εννοώ οτι έγραψα την προσωπική μου προτίμηση και δεν είναι πρόταση. Τώρα βγήκαμε τελείως off topic αλλά δεν πειράζει γιατί όσο ήμασταν στο θέμα με τον F&U 2205 δεν είδαμε και καμιά προκοπή. Ακόμα για το λογισμικό 2.04 συζητάμε που βγήκε πριν ενάμιση χρόνο.

Επειδή κατάλαβα οτι μένει η εντύπωση οτι γκρινιάζω για τον δέκτη ενώ το πρόβλημα είναι στον δικό μου μόνο δέκτη, πρέπει να αντιγράψω αυτό που έγραψα στον φίλο talos σε PM σε μιά κουβέντα που είχαμε γύρω από τα προβλήματα του δέκτη. Και στην ουσία δεν έχω και τι άλλο να σχολιάσω για αυτόν τον δέκτη αν δεν βγει καινούριο λογισμικό. που δεν το βλέπω.
"Το βασικό πρόβλημα με τον δέκτη είναι στις εγγραφές. Για να βλέπω κανάλια δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Εκτός οτι πότε πότε χάνεται για ελάχιστο χρόνο η εικόνα. Αλλά αυτό το είχαν γράψει και άλλοι και το χρεώναν σαν πρόβλημα του λογισμικού. Άλλοι όμως έλεγαν οτι φταίει η θύρα ή το καλώδιο HDMI. Δεν ξέρω τι είναι αλλά αυτό αντέχεται. Επίσης πότε πότε κολλάει. Αλλά και αυτό το είχαν γράψει και άλλοι. Το πρόβλημα μου είναι στις εγγραφές. Δεν εμφανίζεται πάντα αλλά κάθε τόσο δημιουργείται πρόβλημα σε κάποια εγγραφή. Στην 2.04 πότε πότε χάνονταν κάποια εγγραφή. Στην 2.06 ο ήχος. Η μεγάλη μου γκρίνια οφείλεται στην συχνή χρήση της δυνατότητας εγγραφής που κάνω. Έχω δει οτι σχεδόν κανένα πρόγραμμα δεν με βολεύει την ώρα που προβάλλεται. Τα περισσότερα τα γράφω και τα βλέπω την ώρα που με βολεύει. Ή τα κρατάω στον υπολογιστή. Κάνω πολλές εγγραφές και με τους δύο μου δέκτες. Και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον XORO μου (M-star 7828) αλλά εμφανίζονται συχνά στον F&U. Πέρα από την πλάκα που έγραψα στο thread όμως δεν νομίζω ότι φταίει ο δέκτης. Και άλλοι έχουν γράψει για τα ίδια προβλήματα άρα δεν εμφανίζονται μόνο σε εμένα. Απλά είμαι ο μόνος που το παλεύει. Οι περισσότεροι παλιοί γκρινιάρηδες τον έχουν παρατήσει, και αυτοί που τον έχουν ακόμα δεν του κάνουν την χρήση που του κάνω εγώ. Μόνο εγγραφές δηλαδή και μάλιστα πολλές. Αν πρόσεξες δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα για mkv ή άλλα αρχεία γιατί δεν χρησιμοποιώ τέτοια. Οι περισσότεροι όμως με τέτοια πράγματα ασχολούνται. Η λογική λέει αντί να γκρινιάζω να τον είχα παρατήσει και εγώ άρα δεν θα εμφανιζόταν άλλη γκρίνια στο thread. Αλλά ήδη είχα πάρει τον F&U γιατί τότε είχα παράπονα από το πρώτο λογισμικό του XORO 7600 και δεν λέει να γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα. Και επίσης έκανα το λάθος να τον βάλω με δόσεις μαζί με άλλα πράγματα που είχα πάρει τότε και δεν λέει να τον έχω πετάξει και να τον πληρώνω ακόμα. Η γκρίνια ήταν κυρίως μήπως έκανε την εταιρία να παρουσιάσει κανένα καλό λογισμικό. Γιατί νευρίαζα όταν έβλεπα οτι ο XORO δεν είχε ποτέ πρόβλημα και ο F&U είχε συχνά. Αλλά μάταια από οτι φαίνεται και μάλλον δεν έχω και λόγο να συνεχίσω την γκρίνια. Αλλά δεν νομίζω οτι αν μου τον αλλάξουν θα δω καμία βελτίωση. Γιατί πιστεύω οτι είναι θέμα λογισμικού. Θα μείνει μέχρι να τον ξεχρεώσω και μετά μάλλον θα τον αλλάξω."