Funai DTR2205HDPVR

Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Ρε παιδιά......δε μπορώ να κάνω την αναβάθμιση με τίποτα. Έχω κατεβάσει το αρχείο από όπου θέλετε :) (rapidshare, etc) το ξεζιπάρω και το βάζω στο root του usb stick και ακολουθώντας την διαδρομή menu, δίσκος, αναβάθμιση stp, μου βγάζει μήνυμα δεν υπάρχει αρχείο αναβάθμισης.....???
Κανείς?

σιγουρέψου ότι έχεις βάλει το φάκελο ολόκληρο στο root και όχι μόνο το αρχείο! χρειάζεται ο φάκελος upgrade και εκεί μέσα το αρχείο αναβάθμισης!

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή αν όντως είχε σημασία αλλά με ΑΛΛΟ USB stick δούλεψε η αναβάθμιση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω spfcel , Teo 27 & AlexT για την ανταπόκριση τους στο πρόβλημα μου.
Οπότε αν κανείς άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας δοκιμάσει με άλλο stick

Παιδιά γεια σας και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά αλληλοϋποστήριξης που βλέπω ότι κάνετε στο forum. Είμαι νουμπάς στα σχετικά με ήχο, εικόνα, εγγραφές κ.λπ. αλλά τώρα έχω μπει στο τρυπάκι λόγω πολλαπλών απαιτήσεων στην οικογένεια, συγχωρήστε λοιπόν την ασχετοσύνη μου.

Σκέφτομαι να αγοράσω το DTR2205HDPVR προκειμένου να μπορώ να κάνω τα εξής:
1) Εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό ή στικάκι από ο,τιδήποτε παίζει στο PS3 (ταινίες από αρχείο, dvd, blue ray(?!)).
2) Εγγραφές από ό,τι παίζει ο άλλος μου αποκωδικοποιητής μέσω scart.
3) Από έξοδο scart, σύνδεση μέσω ενός ασύρματου πομποδέκτη (που έχω) σε άλλη τηλεόραση και προβολή ταινιών (από usb stick) εκεί.

Ψάχνω λύση εδώ και μήνες για τα συγκεκριμμένα και αν και έχω ψάξει αρκετά, έχω αγοράσει και capture card (με πλήρη αποτυχία μια και ο νέος μου υπολογιστής δεν αναγνωρίζει τους drivers ενώ ο παλιός είναι αμετακίνητος και μακριά από την τηλεόραση και με την ασύρματη αποστολή σε αυτόν, η ποιότητα εγγραφής είναι επιεικώς απαράδετη), δεν έχω βγάλει άκρη.

Βασικά θέλω να μεταφέρω στο pc τους αγώνες του Ολυμπιακού (φέτος που δε βλεπόμαστε βρήκα θα μου πεις) που έχω σωσμένες στο άλλο pvr, προκειμένου να μπορώ να γράψω εκεί κι άλλες ταινίες για τις μικρές μια και τον έχω γεμίσει και γενικά να ψηφιοποιήσω/διαχειριστώ καλύτερα τα διάφορα σχετικά αρχεία. Μπορώ να τα κάνω όλα αυτά, είναι ενδεδειγμένη λύση; Αν όχι έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να με στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη και πάλι για την ασχετοσύνη.

Επίσης άσχετο αλλά πρέπει να το πω . Οι MPEG2 [DVB/T] αποκωδικοποιητές για υπολογιστή ΔΕΝ πιάνουν τα κανάλια της Digea [έχω τόσους που θα με βόλευε τρελά] . Πρέπει να πάρεις MPEG4 δέκτη. Μπορώ άφοβα να προτείνω κάτι με πολύ καλή τιμή [αλλά έχει θέμα με τα αναλογικά]
Δείτε το εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702521&u=LIFEVIEW-LV5HD-NOT-ONLY-TV-USB-HYBRID-STICK
Μην περιμένετε να δείτε αναλογικά με αυτό όμως....:guitarist::BDGBGDB55:
** Τώρα βλέπεις και αναλογικά με αυτόν τον δέκτη οπότε είναι απλά υπέροχος ... :) Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας μου στείλει να του πώ τι θα κάνει :)

Παιδιά γεια σας και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά αλληλοϋποστήριξης που βλέπω ότι κάνετε στο forum. Είμαι νουμπάς στα σχετικά με ήχο, εικόνα, εγγραφές κ.λπ. αλλά τώρα έχω μπει στο τρυπάκι λόγω πολλαπλών απαιτήσεων στην οικογένεια, συγχωρήστε λοιπόν την ασχετοσύνη μου.

Σκέφτομαι να αγοράσω το DTR2205HDPVR προκειμένου να μπορώ να κάνω τα εξής:
1) Εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό ή στικάκι από ο,τιδήποτε παίζει στο PS3 (ταινίες από αρχείο, dvd, blue ray(?!)).
2) Εγγραφές από ό,τι παίζει ο άλλος μου αποκωδικοποιητής μέσω scart.
3) Από έξοδο scart, σύνδεση μέσω ενός ασύρματου πομποδέκτη (που έχω) σε άλλη τηλεόραση και προβολή ταινιών (από usb stick) εκεί.

Ψάχνω λύση εδώ και μήνες για τα συγκεκριμμένα και αν και έχω ψάξει αρκετά, έχω αγοράσει και capture card (με πλήρη αποτυχία μια και ο νέος μου υπολογιστής δεν αναγνωρίζει τους drivers ενώ ο παλιός είναι αμετακίνητος και μακριά από την τηλεόραση και με την ασύρματη αποστολή σε αυτόν, η ποιότητα εγγραφής είναι επιεικώς απαράδετη), δεν έχω βγάλει άκρη.

Βασικά θέλω να μεταφέρω στο pc τους αγώνες του Ολυμπιακού (φέτος που δε βλεπόμαστε βρήκα θα μου πεις) που έχω σωσμένες στο άλλο pvr, προκειμένου να μπορώ να γράψω εκεί κι άλλες ταινίες για τις μικρές μια και τον έχω γεμίσει και γενικά να ψηφιοποιήσω/διαχειριστώ καλύτερα τα διάφορα σχετικά αρχεία. Μπορώ να τα κάνω όλα αυτά, είναι ενδεδειγμένη λύση; Αν όχι έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να με στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη και πάλι για την ασχετοσύνη.

Αν θες για να μην πιάσω εδώ τον χώρο , στείλε μου ένα μήνυμα για να σου πώ την ιδέα μου εκεί . Μπορεί να μην σου κάνει αλλά θα σου δώσει μια οπτική:BDBDG54:

Μόλις παρατήρησα ότι ο δέκτης αν είναι ανοικτός συνεχόμενα πάνω από 3-4 ώρες......κολλάει και δεν δουλεύει το τηλεχειριστήριο!!!!!!!! (κουφό?). Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Μόλις παρατήρησα ότι ο δέκτης αν είναι ανοικτός συνεχόμενα πάνω από 3-4 ώρες......κολλάει και δεν δουλεύει το τηλεχειριστήριο!!!!!!!! (κουφό?). Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Ναι το παρατήρησα και εγώ αυτό

εγω παντως δεν εχω αντιμεωπισει καποιο προβλημα..οσον αφορα κολληματα δλδ..τωρα τον τεσταρω λιγο με κατι φορμα ταινιων κλπ. Το timer σε μενα δουλεψε μια χαρα! Ελπιζω και οι ταινιες! Εχω την μανα μου που βλεπει πανω απο 4 ωρες tv και κατι για κολλημα δεν μου εχει πει..!!

Σε ένα μοντέλο που έχω δεί,δεν ζεστένεται να κολλά,αλλά αν τον βγάλεις από την μπρίζα χανει τις ρυθμίσεις.

ερωτηση: γιατι οταν το βαζω στο vcr mode μου μπλοκαρει ολο το τηλεκοντρολ;δεν μπορω ουτε volume να ρυθμισω. και για να μην με περασετε για τρελο να σας πω οτι ε, δεν ενδιαφερομαι και τοσο για το volume οσο για το να γραφω στο σκληρο απο την δορυφορική μου που την εχω συνδεσει στο funai. ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

ερωτηση: γιατι οταν το βαζω στο vcr mode μου μπλοκαρει ολο το τηλεκοντρολ;δεν μπορω ουτε volume να ρυθμισω. και για να μην με περασετε για τρελο να σας πω οτι ε, δεν ενδιαφερομαι και τοσο για το volume οσο για το να γραφω στο σκληρο απο την δορυφορική μου που την εχω συνδεσει στο funai. ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

κι επειδη μαλλον σας δυσκολεψα για να μην απαντατε, μιας και συνηθως δεν προλαβαινω να τελειωσω τη φραση μου και εχω αμεση απαντηση, θεωρω οτι μπορει να μπερδεψα καποιους γραφοντας "vcr". Ετσι αναγραφεται στο τηλεκοντρολ γιαυτο το εγγραψα κι εγω. Αν σας δυσκολευει, ξεχαστε το και εγω δiαμορφωνω την ερωτηση ως εξης: Απο scart μπορω με καποιον τροπο να γραψω στον συνδεδεμενο usb δισκο μεσω του dtr funai? ε; ε; πιο καλο ε; ναι κι εγω το βλεπω τωρα. ειναι πιο κατανοητο. (Α! το οτι το τηλεκοντρολ μπλοκαρει πληρως οταν παταω "DTV/VCR" για να δω δορυφορικη μεσω του funai υφισταται ε! Αυτο δν το παιρνω πισω!!!:huh2:

Η απάντηση είναι απλή! Η σύνδεση VCR είναι μόνο έξοδος για σύνδεση με αυτό που λέει... VCR ή DVR! άρα δε μπορείς να τη χρησιμοποιείς για εγγραφή από άλλες πηγές.
Το ότι μπλοκάρει το τηλεχειριστήριο είναι και αυτό λογικό καθώς το μηχάνημα θεωρεί ότι πατώντας το κουμπί VCR κάνεις εγγραφή σε εξωτερική συσκευή, οπότε δε μπορείς να αλλάξεις τίποτε μέχρι να ξαναπατήσεις το VCR.

κλαψ.... ευχαριστω αλλα κλαψ. το οτι βλεπω δηλαδη δορυφορικη μεσω του εν λογω μηχανηματος αυτη τη στιγμη ειναι απλα τυχαιο ε; ρε γμτ! κι ελεγα οτι ειχα πιασει τον ταυρο απ'τα κερατα. Κι οχι τιποτ' αλλο, αλλα εκανα τρελη καζουρα σε εναν φιλο που πληρωσε 350 για dvd writer... Ερε ποιος τον ακουει τωρα αμα του πω τι ηττα εφαγα. Ελεγα μεσα μου, θα ενωσω τον αναλογικο αποκωδικοποιητη του filmnet και θα εχω ενα writer και με προγραμματισμο να αντικαθιστα το παλιο video και τους απογονους του. Στεναχωρα πραματα μου'πες spfcel σημερα.... Σ'ευχαριστω αλλα .....πωωωωωω ποιος τον ακουει τον αλλον τωρα. τι θελω κι εγω και μιλαω αμα δεν ξερω;;;;!!!!

το παρατήρησα και εγώ !! τι θα γίνει ρε σεις με αυτούς τους δέκτες ???

να κάνουμε καμιά ομαδική διαμαρτυρία ??

Αν και δεν έχω το δέκτη τους είχα στείλει παλιότερα email που τους ρωτούσα αν θα βγάλουν αναβάθμιση στην ιστοσελίδα τους για τα προιόντα τους αλλά δεν μου απάντησαν

Και βέβαια θα πρέπει να στείλεις email διαμαρτυρίας καθώς και ο οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά με όλες τις εταιρείες.

Επικοινωνία http://www.funai.gr/index.php?pid=7&hl=el"http://www.funai.gr/index.php?pid=7&hl=el

Και γώ είχα στο παρελθόν προβλήματα εξυπηρέτισης με την παραπάνω εταιρία.Μερικά προιόντα της τα καλύπτει δικό της service,αλλα συνεργαζόμενα.

Η εταιρία πάντως διαφημίζει πλέον ότι δίνει 3 έτη εγγύηση....οπότε ενας λόγος παραπάνω.Γνώμη μου πάντως είναι να προσπαθήσετε να πάτε και από κοντά στο εξουσιοδοτημένο service της περιοχής σας να ρωτήσετε σχετικά κλπ

Εγώ πάντως που τον έχω και παίζει όλη μέρα (τα παιδιά στο σπίτι με τη γιαγιά τους βλέπετε...) δεν παρουσίασε πρόβλημα.