makfil
Supreme Member
Απάντηση: Funai DTR 2205 HD PVR
Ευχαριστώ, αν και έχω την εντύπωση ότι παλαιότερα είχε παίξει παρόμοιες ταινίες.
Ευχαριστώ, αν και έχω την εντύπωση ότι παλαιότερα είχε παίξει παρόμοιες ταινίες.
Οι 1ης γενιάς δέκτες της GIEC είχαν ίδιους κωδικούς με κάποιες τηλεοράσεις της LG. Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα, οι εταιρίες πήραν από την GIEC τηλεχειριστήρια που εκπέμπουν διαφορετικού κωδικούς, καθώς και firmware που «υπακούν» σε αυτούς.Όπως έχω πει πολλές φορές, αγόρασα το δέκτη για να τον χρησιμοποιήσω με τηλεόραση LG και μου έδωσαν νέο πληκτρολόγιο.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι εάν περάσω άλλο firm από αυτό που έχει, θα σταματήσει να λειτουργεί το πληκτρολόγιο ή ο δέκτης ή και τα δύο;
Τι σημαίνει, στην πράξη, πάντρεμμα του δέκτη με την LG;
Μπορώ να αλλάξω το δέκτη με εκείνο φίλου μου, που εξακολουθεί να έχει το αρχικό, για να αλλάξω firm, και να κρατήσουμε τα πληκτρολόγια ή είναι λάθος αυτή η σκέψη;
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ο 2205 δεν διακρινόταν ποτέ για την συμβατότητά του με βιντεάκια. Έχει αναφερθεί ότι τα πάει καλύτερα με βιντεάκια σε container τύπου ΜΡ4, όπως προτείνει ο manthes. Δοκίμασε να αντιγράψεις τα βιντεάκια σου σε αυτό το container με προγράμματα όπως το meGUI και το My MP4Box GUI....το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει μερικές φορές τανίες mkv και σκέφτηκα τη λύση της αναβάθμισης.
Έχω τις αναβαθμίσεις όλες αλλά όχι εκείνη για LG, με την οποία εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος.
Γιαυτό έκανα τη σκέψη της αλλαγής με εκείνο του φίλου μου.
Στην καλύτερη περίπτωση την 2.04.Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι ποια φοράει και δεν είναι κοντά για δω.
Μήπως ξέρει κάποιος ποια αναβάθμιση βάζανε τότε για LG;
Έχω καιρό να κάνω εγγραφή με τον F&U, αλλά από ότι θυμάμαι στον φάκελο με τις εγγραφές, όταν έχεις επιλέξει μία εγγραφή, στο κάτω μέρος του παραθύρου φαίνεται ότι ένα χρωματιστό πλήκτρο κάνει διαγραφή της συγκεκριμένης εγγραφής. Μπορείς να διαλέξεις μία εγγραφή ή όλες μαζί για διαγραφή.Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
Θα θελα και μια διευκρίνηση,μιας και αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ κάποιες σελίδες πριν...Τις εγγραφές που κάνουμε ΠΩΣ τις σβήνουμε??Πχ έχω 10 εγγραφές και θέλω να σβήσω την 5η...Από το μενού του δέκτη με διαγραφή ή συνδέοντας το στικάκι στον υπολογιστή και σβήνοντας τα 4 αρχεία που είναι η κάθε εγγραφή?
Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι όταν κάνω διαγραφές εγγραφών,αρχίζουν μετά τα κόλπα ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΕΜΑΤΗ κλπ οπότε αναγκαστικά κάνω φορμάτ στο φλασάκι και μετά -στην αρχή τουλάχιστον- είναι οκ πάλι..
Όπως σου είπαν, αν βάλεις το λογισμικό που δεν είναι ειδικά για τις τηλεοράσεις LG, το τηλεκοντρόλ που σου έδωσαν από το service δεν θα δουλεύει. Άρα θα πρέπει να προμηθευτείς το αρχικό τηλεκοντρόλ που δεν είναι για τις LG, ή ένα προγραμματιζόμενο που θα έχει μέσα τον κωδικό για το αρχικό τηλεκοντρόλ που δεν είναι για τις LG.Όπως έχω πει πολλές φορές, αγόρασα το δέκτη για να τον χρησιμοποιήσω με τηλεόραση LG και μου έδωσαν νέο πληκτρολόγιο.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι εάν περάσω άλλο firm από αυτό που έχει, θα σταματήσει να λειτουργεί το πληκτρολόγιο ή ο δέκτης ή και τα δύο;
Τι σημαίνει, στην πράξη, πάντρεμμα του δέκτη με την LG;
Μπορώ να αλλάξω το δέκτη με εκείνο φίλου μου, που εξακολουθεί να έχει το αρχικό, για να αλλάξω firm, και να κρατήσουμε τα πληκτρολόγια ή είναι λάθος αυτή η σκέψη;
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους!
Ήθελα να ρωτήσω τους καλά γνωρίζοντες περί αυτού το δέκτη ΑΝ δέχεται στικάκι usb 3.0..Μου είπε γνωστός μου,δεν ξέρω αν ισχύει,ότι πολλές φορές συμβαίνουν διάφορα με εγγραφές δεκτών σε usb στικάκια και δεν είναι θέμα ΠΑΝΤΑ των δεκτών αλλά και των usb stick που δεν μπορούν να "πιάσουν" την εικόνα,προφανώς δεν έχουν ικανοποιητική ταχύτητα εγγραφής και έτσι γράφουν μεν αλλά γράφουν χάνοντας πίξελ κλπ και πρότεινε να δοκιμάσω και στικάκι usb 3..Tο δέχεται αυτό ο δέκτης?
Θα ελεγα ενα στικακι που να εχει πανω απο 10MB/s εγγραφης ειναι καλο, αν και αυτο και μονο, η ταχυτητα δεν εγγυαται οτι θα δουλεψει καλα στον δεκτη που θα το συνδεσεις.Ποιά στικάκια usb είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καλά και συμβατά με δέκτες και κυρίως ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ να έχουν? ταχύτητα ανάγνωσης 10mb και ταχύτητα εγγραφής 7 mb είναι καλά?
επίσης κάτι που μου κανε εντύπωση είναι ότι στην μετατροπή μετα σε divx ενώ πριν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ MEGA έβγαζε ανάλυση 1048x576,τώρα στις εγγραφές που κάνω στο στικάκι αυτό μου βγάζει ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ στις διαστάσεις αυτές 1058χ576 (πριν,με το άλλο στικάκι σε εγγραφές από ΑΝΤ1,ΑΛΦΑ έπαιρνα βίντεο σε διαστάσεις 720χ576)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.