Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Παγώματα έχεις όταν βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια; Αν ναι, ίσως είναι θέμα εγκατάστασης.εχω και εγω αυτον τον δεκτη του εκανα αναβαθμιση σε 2.06 αλλα τα τσακισματα στην οθονη συνεχιζονται και τα παγωματα.
Παγώματα έχεις όταν βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια; Αν ναι, ίσως είναι θέμα εγκατάστασης.εχω και εγω αυτον τον δεκτη του εκανα αναβαθμιση σε 2.06 αλλα τα τσακισματα στην οθονη συνεχιζονται και τα παγωματα.
Πάλι καλά. Σε εμένα κόλλαγε πότε πότε η εικόνα και ακουγόταν μόνο η φωνή, αλλά δεν έκλεινε κιόλας. Έπρεπε να τον βγάλω από την μπρίζα.Παγωνει η εικονα κατα καιρους, και ακουγεται μονο η φωνη.
Μετα πρεπει να τον κλεισεις και να τον ξανανοιξεις.
Πάει σίγουρα στην 2.04, αλλά δεν έχω δοκιμάσει πιο πίσω. Αλλά πάνω στην 2.06 έχω βάλει και λογισμικό από άλλο δέκτη με τον ίδιο επεξεργαστή. Η 2.06 είναι πιο χαλαρή από την 2.04 που δεν μπορούσες να πας καθόλου πίσω. Ίσως πάνω στην 2.06 να μπαίνει και η 1.30. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω την 1.30 γιατί όταν βγήκε είχα ήδη αποσύρει τον δέκτη. Πάντως είναι ένα λογισμικό που δεν διατέθηκε τότε που βγήκε. Ήταν το τελευταίο της σειράς 1.xx, αλλά δεν το διέθεσαν γιατί προτίμησαν να πάνε κατευθείαν στην σειρά 2.xx. Όταν είδαν ότι δεν γίνεται τίποτα με τα κατοπινά λογισμικά αποφάσισαν να μας δώσουν και την 1.30 που δεν μας είχαν δώσει τότε μήπως είναι καλύτερη. Λογικά έχει όλες τις βελτιώσεις της σειράς 1.xx.Εχω την 2.06. Παει προς τα πισω η εκδοση?
Πάλι καλά. Σε εμένα κόλλαγε πότε πότε η εικόνα και ακουγόταν μόνο η φωνή, αλλά δεν έκλεινε κιόλας. Έπρεπε να τον βγάλω από την μπρίζα.
Ύστερα απο ποσους μηνες ας απαντήσω. Συγγνώμη άλλα δεν ετυχε να μπω στο φόρουμ τόσο καιρό. Τον κάλυψε η εγγύηση και μου τον επισκευασαν . Δε ξέρω τι του έκαναν αλλά ακόμα δουλεύει. Δε θυμάμαι με τι λογισμικό αλλά δεν ακούω ιδιαίτερη γκρίνια από την μάνα μου που βλέπει συνήθως τηλεοραση με αυτον. Κάτι σκαλωματακια τα τρώει ανα καιρους και βγαίνει απο πρίζα αλλά οκ.To προβλημα αυτο εχει εμφανιστει και σε εμενα.Για να το λυσουμε:
Συνδεουμε αρχικα τον δεκτη σε τηλεοραση με εισοδο HDMI.Eαν και ετσι δεν εχουμε εικονα κανουμε τα εξης (εννοειται στα "τυφλα" αφου δεν εχουμε εικονα):
1)Παιρνουμε το τηλεχειριστηριο,και ανοιγουμε τον δεκτη.
2)Παταμε MENU,μετα ΟΚ και ξανα ΟΚ.
3)Παταμε το κατω βελακι 7 φορες,μετα ΟΚ και ξανα ΟΚ.
Λογικα τωρα μεσω HDMI θα εχουμε εικονα με το αρχικο μενου (επιλογη χωρας,γλωσσας κλπ).Μολις κανουμε την αναζητηση καναλιων θα εχουμε εικονα και απο Scart/Video out.
Eαν δεν εχουμε εικονα
Κλεινουμε ,ξανανοιγουμε τον δεκτη και επαναλαμβανουμε προσεκτικα τα βηματα 1 εως 3.
Εαν δεν εχουμε και παλι εικονα μεσω HDMI,τοτε κλεινουμε ,ξανανοιγουμε τον δεκτη και
α)Παταμε 4 φορες το κατω βελακι,και μετα ΟΚ
β)επαναλαμβανουμε τα βηματα 1 εως 3.
Ελπιζω να βοηθησα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.