Κατ' αρχήν πες μας αν έβαλες την 2.04 γιατί η 2.02 δεν έπαιζε κανένα mkv.Σε μενα δεν παιζει κανενα αρχειο .mkv σε οποιο μεγεθος κι αν ειναι. Ο σκληρος ειναι φορμαρισμενος σε exFat
Ο φίλος το λέει πιο πάνω ότι έχει την 2.04.Κατ' αρχήν πες μας αν έβαλες την 2.04 γιατί η 2.02 δεν έπαιζε κανένα mkv.
Μα δεν λέει ότι έχει την 2.04, απλά ρωτάει αν με την 2.04 παίζει αρχεία mkv...Ο φίλος το λέει πιο πάνω ότι έχει την 2.04.
Εσύ την έχεις βάλει την 2.04,δοκίμασες να παίξεις mkv;
Δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις βίντεο; Αν συνδέσεις μέσω SCART σε CRT τηλεόραση, θα χρειαστεί να δοκιμάσεις ποια ρύθμιση σου δίνει καλύτερη εικόνα (RGB ή CVBS) ενώ αν συνδέσεις HDMI τότε η ανάλυση μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι τα 1080i.Αυτό που είχα παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή ότι με την 2.04 έχει χειρότερη απεικόνιση στα χρώματα από ότι με την αναβάθμιση που είχε όταν το πήρα(1,19 μου φαίνεται)
Στο πρώτο μισάωρο από τότε που τον πήρα έκανα όλες τις δυνατές ρυθμίσεις.Μα δεν λέει ότι έχει την 2.04, απλά ρωτάει αν με την 2.04 παίζει αρχεία mkv...
Τέλος πάντων, έχω παρατηρήσει και εγώ το πρόβλημα με τα mkv πάνω από 4GB και προσπαθούμε να βρούμε λύση.
Δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις βίντεο; Αν συνδέσεις μέσω SCART σε CRT τηλεόραση, θα χρειαστεί να δοκιμάσεις ποια ρύθμιση σου δίνει καλύτερη εικόνα (RGB ή CVBS) ενώ αν συνδέσεις HDMI τότε η ανάλυση μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι τα 1080i.
Εδώ και πολύ καιρό την έχω ξεχάσει την 1.19, αλλά δεν παρατήρησα αλλαγή στην ποιότητα εικόνας, θα το ελέγξω τώρα που το λες.
Το αρχείο το βλέπει ο δέκτης;
Τι κάνει όταν το βάζεις να το παίξει αρχείο .mkv;
Το ίδιο κάνει και σε εμένα.To αρχειο το βλεπει ο δεκτης μια χαρα. Οταν παταω το PLAY υπαρχει μονο μαυρη εικονα και και δεν ξεκιναει να παιζει τιποτα.
Δε μπορείς να ξαναβάλεις την παλιά έκδοση.Στην 2.02 μου διάβαζε κανονικά την κυριλλική γραφή (όταν επέλεγα για subtitles ανατολική ευρώπη). Στην 2.04 δεν τα διαβάζει.
Πως μπορώ να ξαναβάλω την παλιά έκδοση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.