Re: Απάντηση: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR
Επανέρχομαι στο θέμα της χρησιμοποίησης του δέκτη με LG TV και θέλω να ρωτήσω όσους είχαν αυτό το "πάντρεμα" εάν η συμβατότητα του κοντρόλ του δέκτη με την LG TV επηρέαζε ουσιαστικά τη λειτουργία της TV.
Το ρωτάω αυτό γιατί βρίσκομαι σε δίλημμα εάν πρέπει να πάω στο service να πάρω νέο κοντρόλ και να αναβαθμιστεί ο δέκτης με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, δηλαδή να μείνει "παντρεμένος" με την LG, δεδομένου ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονται όταν πατάς τα πλήκτρα για επιλογή σταθμού, δεν παρουσιάζονται όταν επιλέγεις από τα κουμπιά πάνω-κάτω.
Τι γνώμη έχετε όσοι αντιμετωπίσατε το πρόβλημα;
Δεν εχω LG, ουτε και θα επαιρνα (αφου οι Samsung ειναι κατα πολυ καλυτερες σε εικονα -αλλά αυτο ειναι αλλο θεμα).
Αλλά αφου εχεις τοτε δεν μενει να δοκιμασεις απο μονος σου αν το τηλεχειριστηριο του δεκτη μπερδευει την τηλεοραση σου.
Εαν δεν την μπερδευει, π.χ λογω οτι τον δεκτη τον εχεις μακρια απο το ματι της τηλεορασης και ετσι σκοπευεις αλλου ή απλα επειδη στην δικη σου τηλεοραση δεν υπαρχει προβλημα, τοτε μενεις οπως εισαι.
Διαφορετικα αλλαξε τηλεχειριστηριο και περασε τις αναβαθμισεις για το νεο τηλεχειριστηριο.
Δεν θα εχεις προβλημα στο μελλον με αλλες τηλεορασεις.
Δεν παντρευεται με την LG, ετσι οπως το θετεις.
Παντρευεται με το νεο τηλεχειριστηριο. Που σημαινει οτι σε μελλοντικες αναβαθμισεις θα πρεπει να διαλεγεις την σωστη εκδοση (για το νεο τηλεχειριστηριο ή με αλλα λογια για το τηλεχειριστηριο για την επιλυση διενεξης με τις LG)
Τουλαχιστον αυτο ηταν ενα θεμα που δεν με απασχολησε καθολου.
Αν και το ειχα διαβασει πριν τον παρω τον δεκτη δεν διστασα ουτε στιγμη.
ΥΓ. Τωρα με τον δεκτη ειμαι ευχαριστημενος. Μετα από πολλες εγγραφες παει κανονι.
ΥΓ2. Με την LG δεν εχω κατι, αλλωστε εχω ψυγειο LG...