Funny videos

Απάντηση: Re: Funny videos

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ανατριχιασα.
Παντως οταν ειχα δει πριν 10+ χρονια τους Megadeth ο Mustaine μπορει αλλα να γραφει στα τραγουδια του αλλα μου φανηκε ο κλασσικος Αμερικανος Πατριωτης "And God Bless Us All" φαση...

Ρε συ εδω δεν δεχτηκε ο Μustaine να παξει με τους Rotting Christ εξαιτιας του ονοματος,τους ειχα δει και γω στην Ριζουπολη..

5843b4ea7ce74283fb7f109b6b665bb7bcf8ec90.gif

Ρε Kosh... Μου κανες μεγαλη ζημια εννοειται οτι δεν ανοιξα το βιντεο, αρκει που ειδα την εικονα.

Μ'επιασε πονος στο στομαχι και μια ταση για εμετο, φοβαμαι θα παρει μερες να μου περασει...

Οτι πιο εφιαλτικο εχω δει στη ζωη μου.

Re: Απάντηση: Re: Funny videos

Ανατριχιασα.
Παντως οταν ειχα δει πριν 10+ χρονια τους Megadeth ο Mustaine μπορει αλλα να γραφει στα τραγουδια του αλλα μου φανηκε ο κλασσικος Αμερικανος Πατριωτης "And God Bless Us All" φαση...

Ο Mustain είναι θρησκόληπτος, αλλά τον αγαπάμε γιατί είναι παίχταρος και αυθεντικός, σε αντίθεση με τα πρώην φιλαράκια του που λατρεύουν το δολλάριο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Funny videos

Ο Mustain είναι θρησκόληπτος, αλλά τον αγαπάμε γιατί είναι παίχταρος και αυθεντικός, σε αντίθεση με τα πρώην φιλαράκια του που λατρεύουν το δολλάριο..

Και εγω λατρευω MUstaine. Οσο για τους metallica...

main-met-300.jpg

Παιδιά, το νήμα λέγεται Funny videos. Καμία αντίρρηση το funny να το ερμηνεύσουμε με την πιο ευρεία έννοια της λέξης, ήτοι "παράξενα". Σε καμία ερμηνεία της όμως δε σημαίνει πολιτικά, ούτε φυσικά και θα κάνουμε χαβαλέ με σοβαρά κοινωνικά θέματα (απλή υπενθύμιση).

Εμένα ο Mustaine μου φέρνει και λίγο σε Γαϊτάνο στη φάτσα... :D

Δεν έχεις κι άδικο, θέλουμε Holy Wars ψαλμωδία για το Πάσχα!

Attachments

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    10.2 KB · Views: 115
  • DaveMustaine1preview.jpg
    DaveMustaine1preview.jpg
    45.6 KB · Views: 114

Οριστε!! Ουτε τοτε ειχαν αναπνευστηρες ακομα και για ζαπλουτους !!