Funny videos

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Funny videos

Δεν ψάχνω στην ηλικία μου κάτι διδακτικό.
Απλά είπα ότι εκτός από γέλιο βγάζει και αλήθειες.
ΑΝ εσύ θες να διδαχτείς, υπάρχει και το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδας.:fahne90:

Τεσπα ειναι και το βιντεακι με τους Μουσουλμανους ενα απο αυτα που λεει αληθειες ;;
Οσο για το αν ψαχνεις κατι διδακτικο θα ηθελα να σου πω οτι προσωπικα μαθαινω συνεχεια και θα μαθαινω μεχρι να πεθανω ,εσυ βεβαια τα ξερεις ολα και δεν χρειαζεται να μαθεις αλλα ,ατυχως πολλοι δεν γνωριζουν οτι η γνωση δεν παει με την ηλικια μονο .......

@Παντελη με ολον το σεβασμο αλλα τις ειρωνιες αδερφε κρατα τες για τον εαυτο σου ,δεν σε εχω ειρωνευτει ουτε σου εχω κανει "πλακιτσα" ,κρατα λοιπον τις "εξυπναδες" για τους ομοιους σου .Αν παλι θες να τις κανεις θα προτιμουσα να τις κανεις face to face για να μπορω να καταλαβω το οποιο "πνευμα" σου η το οποιο "αστειακι " σου .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Funny videos

Τεσπα ειναι και το βιντεακι με τους Μουσουλμανους ενα απο αυτα που λεει αληθειες ;;
Οσο για το αν ψαχνεις κατι διδακτικο θα ηθελα να σου πω οτι προσωπικα μαθαινω συνεχεια και θα μαθαινω μεχρι να πεθανω ,εσυ βεβαια τα ξερεις ολα και δεν χρειαζεται να μαθεις αλλα ,ατυχως πολλοι δεν γνωριζουν οτι η γνωση δεν παει με την ηλικια μονο .......

@Παντελη με ολον το σεβασμο αλλα τις ειρωνιες αδερφε κρατα τες για τον εαυτο σου ,δεν σε εχω ειρωνευτει ουτε σου εχω κανει "πλακιτσα" ,κρατα λοιπον τις "εξυπναδες" για τους ομοιους σου .Αν παλι θες να τις κανεις θα προτιμουσα να τις κανεις face to face για να μπορω να καταλαβω το οποιο "πνευμα" σου η το οποιο "αστειακι " σου .
Φίλε buddha καμία ειρωνεία προς εσένα,για πιο λόγο.Αστειεύτηκα με τον Δημήτρη σε καμιά περίπτωση δεν έχει να κάνει με αυτό που γράφεις.

Με θεωρείς κάνα παράξενο βρε φίλε,ποιοι είναι οι όμοιοι μου?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Funny videos

Γιατι το παιρνεις τοσο σοβαρα Budda?

Φορουμ ειναι, virtual reality, και πρεπει να περναμε ευχαριστα το καιρο μας κατα κυριο λογο.

Αν και υπαρχουν αντιδιαμετρικα αντιθετες αποψεις, μπορει να υπαρξει συμβιωση :))

Γιατι δεν απαντας και συ στο ιδιο υφος στο κατω κατω, εχεις το εκτοπισμα, δεν αξιζει να χολοσκαμε.

Αντε παρε μια κατιουσα να 'βαρεσεις' τους αντιπαλους σου :))

http://www.youtube.com/watch?v=nabYYdQkS58&feature=related

Re: Απάντηση: Funny videos

Εγώ θα πω, μερικά βίντεο είναι virtual reality δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν.

http://www.youtube.com/watch?v=zThBIhPijjw&feature=player_embedded

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ απιστευτο!!!!
Τρελα FX αλλα λιγα βρε παιδι μου γιατι τα τσιγκουνευτηκαν? :flipout::flipout::flipout:
Αναρωτιεμαι αν βγαινει και σε DTS 7.1!!!!