Funny videos

Re: Απάντηση: Funny videos

Δηλαδή εσυ το βρήκες φυσιολογικό στο ένα χέρι να κρατά τη στεκα του στο αλλο τα μπαλάκια και στην τελική να μην τα χρησιμοποιεί; :p

Αυτό που λες ... είναι σε άλλο βίντεο! :handkiss:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το απόλυτο κίτς στα μπουζούκια.Ενας τύπος υποτίθεται ότι τραγουδάει κι οι... "fans" του πετάνε τραπέζια,κιθάρες,μαξιλάρια απο τους πάγκους....

Σκηνές απέιρου κάλλους.Αξίζει να το δέιτε όλο.:music-smiley-005:

Προσωπικα πιο πολυ αβολα ενιωσα για τον τραγουδιστη,παρα κατι το αστειο.Δε ξερω μηπως γινοταν στο χαβαλε και απ'τη μερια του και δε τον πειραζε κι'αυτον βασικα,και δε το καταλαβα καλα.

Στο πρώτο λεπτό άρχισα να αιμορραγώ από τα αυτιά!
Αλλά σε τέτοιου επιπέδου τραγουδιάρη τι κόσμος να πηγαίνει;

Αυτό που κάνουν οι θαυμαστές...Μάλλον είναι πρός το γελοίο περισσότερο,παρά αστείο!! Ένας ωραίος τρόπος να βασανίσεις κάποιον,είναι αυτό το βίντεο! :flipout:

Νομίζω οτι η τυπισα εχει ξεπεράσει την παραδοσιακη ευκλείδειο γεωμετρία και εχει περαση σε non parallel postulate. Ασε που ξερει για ψευδοχρωματα και συχνότητες μηκους κύματος του ορατού περαν του ανθρώπινου αισθητηρίου. Πολυ μπροστα σου λεω..

Πλακα πλακα, εχω λάβει μέρος σε τετοια meeting. Θα στα πω απο κοντα.

Νομίζω οτι η τυπισα εχει ξεπεράσει την παραδοσιακη ευκλείδειο γεωμετρία και εχει περαση σε non parallel postulate. Ασε που ξερει για ψευδοχρωματα και συχνότητες μηκους κύματος του ορατού περαν του ανθρώπινου αισθητηρίου. Πολυ μπροστα σου λεω..

Μπα... Απλά δουλεύει σε ν διαστάσεις... :p

Πλακα πλακα, εχω λάβει μέρος σε τετοια meeting. Θα στα πω απο κοντα.

Πόσες φορές...

- Θέλουμε το e-shop που θα μας στήσετε να ενημερώνεται αυτόματα ως προς την αποθήκη και τις τιμές του προϊόντος.
- Μάλιστα... Θα στηθεί ένα web service και θα ενημερώνεται από το εμπορικό σας.
- Δεν έχουμε εμπορικό
- ... ?
- Αποδείξεις σε ταμειακή μηχανή κόβουμε.

Χαχαχα! Καταπληκτική!! :cool: