Funny videos

Απάντηση: Re: Funny videos

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
0281f1f4ff883fbfd50e6c6df3adca8c.jpg

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να ξέρεις πάντως πως έχουν υπάρξει Αρχηγοί Στρατιάς που καλοσώριζαν τους υπόλοιπους του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, διαβάζοντας σημειώματα του τύπου "γουί γουέλκαμ γιου χίαρ..." :-)

Re: Απάντηση: Re: Funny videos

Να ξέρεις πάντως πως έχουν υπάρξει Αρχηγοί Στρατιάς που καλοσώριζαν τους υπόλοιπους του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, διαβάζοντας σημειώματα του τύπου "γουί γουέλκαμ γιου χίαρ..." :-)

Τρανσμίσιιον κομπλίσιον τρανσμίσιον τρανζίσιον τρανσμίσιον.

Μετάφραση: ο φουκαράς αυτός, είναι ο αρχηγός της αστυνομίας της Νιγηρίας. Το σκάνδαλο που ακολούθησε αφορούσε το ότι ήταν εντελώς αναλφάβητος. Δεν ήξερε να διαβάσει. Τα αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα εκεί και η μόνη που μιλούν οι περισσότεροι.

Είναι πολύ αστεία η αντίδρασή τους.

Αυτό που είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι καταλαβαίνουν το σεισμό (ακούνε βασικά) πριν αυτός συμβεί.

Είναι πολύ αστεία η αντίδρασή τους.

Αυτό που είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι καταλαβαίνουν το σεισμό (ακούνε βασικά) πριν αυτός συμβεί.
Θυμάμαι τα σκυλιά στη γειτονιά στο σεισμό του '99 που δευτερόλεπτα πριν γίνει ο σεισμός είχαν λυσσάξει στο γαύγισμα και αναρωτιόμουν τι πάθανε. Ε δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου και άρχισε ο σεισμός.

Μακάρι να μπορούσαν να μας ειδοποιήσουν μερικά λεπτά πριν και όχι δευτερόλεπτα.

Re: Απάντηση: Re: Funny videos

Θυμάμαι τα σκυλιά στη γειτονιά στο σεισμό του '99 που δευτερόλεπτα πριν γίνει ο σεισμός είχαν λυσσάξει στο γαύγισμα και αναρωτιόμουν τι πάθανε. Ε δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου και άρχισε ο σεισμός.

Μακάρι να μπορούσαν να μας ειδοποιήσουν μερικά λεπτά πριν και όχι δευτερόλεπτα.

Στην ουσία ακούνε το σεισμό σε συχνότητες που εμείς έχουμε κουφαμάρα.
Για αυτό και υπάρχει η αισθητή μεν διαφορά αλλά περιορισμένη σε δευτερόλεπτα.