FURUTECH DESTAT...?

HAL-9000

Senior Member
26 December 2007
377
Παιδια... το τελευταιο τευχος του ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ αναφερει το FURUTECH DESTAT... μια μικρη συσκευη
που αφαιρει σκονη και στατικο ηλεκτρισμό... δειτε... απο CD, DVD, Βινυλια κλπ συσκευες...
εδω, http://www.furutech.com/produ_2.asp?ProdNo=265

Το ξερετε...? εχετε ακουσει γιαυτο... τιμη... ?? οτιδηποτε...

το ότι κάνει δουλειά είναι σίγουρο δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει
πριν 2 χρόνια ψηνόμουνα να αγοράσω τον απλό τότε απομαγνητηστή
στα 300+ ευρώ
πήγα στην αντιπροσωπία με 3 δισκάκια που ήξερα ήχο και εικόνα πιο καλά από το όνομα μου
δοκιμαζοντας τα με αρνητική ψυχολογία είδα ότι έκανε δουλειά αλλά θεώρησα τα λεφτά too much και έτσι χτύπησα ένα φίλτρο ρεύματος για τον προβολέα
αν δεν κολλάς στα λεφτά αξίζει η μικροδιαφορά που κάνει.

Το κακο ειναι πως η αναφορά του ΗΧΟΥ δεν αναφερει καμμια πληροφορια
για το ποιος το φερνει και τι τιμη εχει...
εστειλα ενα μαιλ στο PLANET AUDIOVISUAL που ξερω οτι εχει προιοντα FURUTECH
και θα δουμε τι θα απαντησει... απο διαθεσιμοτητα και τιμη...:operator:

Παιδια... το τελευταιο τευχος του ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ αναφερει το FURUTECH DESTAT... μια μικρη συσκευη
που αφαιρει σκονη και στατικο ηλεκτρισμό... δειτε... απο CD, DVD, Βινυλια κλπ συσκευες...
εδω, http://www.furutech.com/produ_2.asp?ProdNo=265

Το ξερετε...? εχετε ακουσει γιαυτο... τιμη... ?? οτιδηποτε...

Σε αγγλικό internetικό μαγαζί (highendcable.co.uk) το έχει 300 λίρες!!!

Η απάντηση απο την PLANET AUDIOVISUAL.....

"To DESTAT yparxei kai kostizei 1650 apo 1930 "....... οχι απλα ακριβο .... αλλα πανακριβο...:FSGSFGS4:

Ειναι δυνατον στην Αγγλια 300 $ δλδ περι τα 450 Ε.... και εδω... 1650 Ε.... ρε παιδια τρελλη διαφορά...

Last edited:
Η απάντηση απο την PLANET AUDIOVISUAL.....

"To DESTAT yparxei kai kostizei 1650 apo 1930 "....... οχι απλα ακριβο .... αλλα πανακριβο...:FSGSFGS4:
Και δουλεια να κανει,με τετοια τιμη ΔΕΝ.Γιατι δαφορα τιμης το μονο που εχω να πω εαν ισχυει κατι τετοιο ,απλα <<τρεχα μακρια>>,δεν δικαιολογηται με τιποτα,(εαν ισχυει ετσι)...

δεν αποκλειω την εδω τιμη
αλλα
η furu εχει ενιαιες τιμες στν ευρωπη
αυτο απο την αντιπροσωπια
και σε οτι εχω τσεκαρει καπως ετσι ειναι
αυριο θα μαθω περισοτερα

χαιεντ δεν θέλετε ? πάρτε την σκουπίστρα της σκόνης σε γερμανική τιμή !!! (κατι σαν τη κατοχή μου κάνει με τους βρωμογερμανούς να πουλάνε τρόφιμα εναντι ενος σπιτιού )

....,(εαν ισχυει ετσι)...

Μετεφερα καταλέξη την απαντηση της PLANET AUDIOVISUAL απο το e-mail που μου εστειλε η εταιρεια...
αρα δεν τιθεται... αμφισβητηση ... εκτός αν δεν πιστευεις αυτο που γραφω... οπότε στειλε και εσυ ενα e-mail
στην PLANET AUDIOVISUAL να δουμε τι θα απαντησει σε σενα ...

Μετεφερα καταλέξη την απαντηση της PLANET AUDIOVISUAL απο το e-mail που μου εστειλε η εταιρεια...
αρα δεν τιθεται... αμφισβητηση ... εκτός αν δεν πιστευεις αυτο που γραφω... οπότε στειλε και εσυ ενα e-mail
στην PLANET AUDIOVISUAL να δουμε τι θα απαντησει σε σενα ...[/QUOTE
]

Δεν ειχα καμια προθεση για αμφισβητηση.......Απλα αφησα ενα <<περιθωριο>> λαθους,αλλα απο οτι βλεπω μαλλον ειναι γεγονος αυτη η διαφορα τιμης.Μου κανει εντυπωση παντως για τοσο μεγαλη αποκλειση......:ernaehrung004

Πιθανόν να μην κατάλαβε καλά ο υπάλληλος που απάντησε στο email.

Στο ebay το βρήκα να πωλείται με 370$ (or best offer!) - ίδια τιμή με κανονικά internetικά μαγαζία στην Αμερική.
Η τιμή αυτή ουσιαστικά "επιβεβαιώνει" την αντίστοιχη τιμή του αγγλικού site.

Πιθανόν να μην κατάλαβε καλά ο υπάλληλος που απάντησε στο email.

Στο ebay το βρήκα να πωλείται με 370$ (or best offer!) - ίδια τιμή με κανονικά internetικά μαγαζία στην Αμερική.
Η τιμή αυτή ουσιαστικά "επιβεβαιώνει" την αντίστοιχη τιμή του αγγλικού site.

http://www.planetav.gr/view_product...b1f8b&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
to sketo χωρις καθαρισμο το εχει 360 παντως ,μαλλον καταλαβε λαθος.

Last edited:
Αυτό το αξεσουάρ της Furutech είναι ένα απαραίτητο εργαλείο δουλειάς και για τις κομμώτριες, γιατί στεγνώνει τα μαλλιά και ταυτόχρονα αφαιρεί το στατικό ηλεκτρισμό.
Για πολύ high-end κομμώτριες με εξειδίκευση στο χτένισμα των χαϊεντάδων. Καλά δεν είναι τα 10 ευρώ για κάθε μια εφαρμογή ?

Last edited:
ε εισαι πολυ φτηνιαρης
ακου 10 ευρω
10 δεν δινουμε μπουρμπουα στο μπιστολακι και θα μας κανουν το μαλλι σαν να εχουμε ερθει με hayabusa
και θες να δωσεις μονο 10 ευρω χρονιαρες μερες:flipout:

http://www.planetav.gr/view_product...b1f8b&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
to sketo χωρις καθαρισμο το εχει 360 παντως ,μαλλον καταλαβε λαθος.

ΟΧΙ δεν καταλαβε λαθος ο υπαλληλος... γιατι στο ε-μαιλ μου του εστειλα και την σελιδα της FURUTECH με την
εικονα του συγκεκριμενου οργανου... δεν του αφησα περιθωριο να κανει λαθος...:ADFAD2:....
Δυστυχως φαινεται οτι τοσο θελει να βγαλει... απο το συγκεκριμενο... ισως και γιαυτο και δεν υπαρχει σαν επιλογη στη ιστοσελιδα
του PLANETTV... σαν προιον με τιμη...