Fusion + mini atx net top case

Zilmer είναι ο ανεμιστήρας του κουτιου που πιάνει και psu,
Η ανεμιστήρας μόνο του τροφοδοτικου;
Και κάνει θόρυβο πάντα και σε load και σε idle?
Δεν μπορει να αλλαχτει;
Αν δεν μπορει να αλλαχτει γιατί δεν δίνεις πίσω το κουτί;
Αν το δώσεις μεσα σε 14 μέρες δικαιούσαι όλα τα λεφτά σου πίσω.

Εξαιρετική πρόταση!! Δεν έχω και κάνα μικρό να του δώσω για να μην αρρωστήσει μέχρι να έρθει το καινούργιο :drummer:.

Λοιπόν ο Κώστας (Zilmer) ήταν υπερβολικός. Ο θόρυβος είναι εκεί υπάρχει, λόγο υψηλών στροφών του 8αρι ανεμιστήρα αλλά και λόγω χροιάς του ήχου. Σε απόλυτη και μόνο ησυχία εγώ το άκουγα και βέβαια πιθανών κάποιους να μην τους απασχολήσει και καθόλου. Τώρα Zacate Rulez αλλά θα επανέλθω αργότερα με εντυπώσεις στο γειτονικό νήμα.

@ lykman ευχαριστω
@Portioli , ειναι απλα τα πραγματα.Αν το παω πισω και τους πω οτι δεν το θελω γιατι κανει θορυβο θα με περασουν για τρελλο.Και ο Αυγερινος στην αρχη κατι τετοιο σκεφτηκε απο μεσα του :flipout::flipout:
Δεν ειμαι μιζερογρουσουζης , αλλα παντα με τα Htpc ειτε πηγαινα απο Στουρναρα και αλλαζα τα μαμα ανεμιστηρακια ειτε αλλαζα με ποιοτητικες ψυχτρες.Τοτε ομως.Τα πραγματα εχουν αλλαξει τα τελευταια 2 χρονια.
Αν ακουσεις το ultra η το silverstone του Αυγερινου , ειναι για τα γουστα μου παντελως αθορυβα.Και ενα wd hub που ειχα , λεγανε οτι ακουγοταν το ανεμιστηρακι του , αλλα εμενα ποτε δεν με απασχοληε ή ενοχλησε.
Αυτο εδω , δεν ειναι οτι βγαζει πολλα db , αλλα η συχνοτητα ..Δεν ξερω πως να το περιγραψω.
Τεσπα μπαινω στην διαδικασια να παρω κατι αλλο και αυτο θα το σκοτωσω