FX και πιξελιασμα στην εικονα;

tlgex

Senior Member
14 August 2010
527
Εχω προσεξει οτι τις τελευταιεες ημερες η εικονα στο FX κανει καποια πιξελιασματα ανα τακτα χρονικα διαστηματα σαν να χανει στιγμιαια το σημα ,πραγμα που δεν μπορει να συμβαινει γιστι παρακολουθω το μενου ανιχνευση σημστος και δεν παρατηρω καμια στιγμιαια πτωση..
Σταθμη σηματος εχω 77% και ακριβεια 100%.

Συμβαινει κ σε κανεναν αλλον αυτο;

Μήπως είναι λόγω του περιορισμένου bitrate που διατίθεται για αυτά τα κανάλια;Ή σαν ''data loss'';

Παντως θεμα σηματος δεν ειναι , γιατι το παρακολουθησα και δεν "παιζει" καθολου .

Τελικα προσεξα οτι τα "πιξελιασματα" γινονται στην συχνοτητα 11938 και στους δυο δεκτες που εχω λογω multiview (831 & 865) .

Λετε να επαθε κατι το 4πλο lnb και να εχει προβλημα σε αυτη την συχνοτητα?

Δεν το κανει σε ολα τα καναλια αυτης της συχνοτητας το ιδιο εντονα και το ιδιο συχνα .Ποιο πολυ το κανει στο FX και λιγοτερο στο FOXLIFE και στο History.

Kαμια ιδεα ?
Μπορω να ζητησω απο την Nova αλλαγη LNB ?

Ο λόγος είναι ότι έχουν "συμπιέσει" 13 υπηρεσίες (14 αν συνυπολογίσουμε και τα Novascope Games) όταν άλλοι αναμεταδότες έχουν μόνο 9 ή 10.

κανει πιξελ το καναλι παιδια και σε εμενα μπορει και ν ειναι και θεμα τηλεορασης γιατι έχω ακουσει οτι οι πιο προσφατες lcd αποδιδουν καλυτερα

τηλεόρασης δεν είναι. το κάνει σε όλους. Απλά αν θέλεις πάρε και εσύ τηλ μπας και αποφασίσουν να το φτιάξουν. το να παρει 1 συνδρομητής δεν λέει και τίποτα. Αν πάρουμε όλοι μας τότε μπορεί και να ξυπνήσουν αυτοί που πρέπει

Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει ο δίσκος που έκανα εγγραφές και στις εγγραφές το ίδιο αποτέλεσμα τον έσβησα και πάλι τα ίδια.
Μετά απο τηλεφώνημα στην εταιρεία μου πρότειναν να τον πάω στον τέχνικό για έλεγχο του δέκτη.