FX και πιξελιασμα στην εικονα;

Εγω αν και αντεκταταστησα τον PVR865 λογω βλαβης , τα πιξελιασματα ακομη συνεχιζονται και σε αυτον και στον 831 που εχω , αλλα τωρα με ποιο μικρη συχνοτητα.

Εγω δεν εχω σχεδον καθολου (εκτος απο 2 καναλια που εχουν παιδικα αλλα ειναι απυροελαχιστο) πιξελιασμα σε 46αρα tv.Δοκιμασατε να βαλεται κανενα hdmi καλωδιο καλης ποιοτητας?Αυτο που εχω για παραδειγμα κανει 27 ευρω.Για δειτε το.

Ας μην ειμαστε και υπερβολικοι... Τα πιξελ στη νοβα ειναι ενα μεγαλο θεμα και οθφαλμοφανες...

Δεν θελω να το παιξω ξερολας αλλα τωρα παιζει διπλα μου foxlife και το FX και προσπαθω να διακρινω πιξελ αλλα δεν εχει τιποτα.Δειτε το hdmi υπαρχει θεμα δεν ειναι τυχαιο που ξεκιναν η τιμες τους απο 3 ευρω και φτανουν τα 80+
Αλλα και παλι λεω οτι με τα παιδικα υπαρχει ενα θεμα.

Last edited:
Τις τελευταιες ημερες οντως δεν παρατηρω κανενα πιξελιασμα πλεον.

Και οταν λεω πιξελιασμα , εννοω σαν να πεφτει στιγμιαια η σταθμη του σηματος και καανει σπασιματα η εικονα.

Last edited:
Και στο νοβα σινεμα 2 δυστηχως το πιξελ παει και ερχεται...

Δεν εχει διαφορα στα hdmi καλωδια η εικονα... Ψηφιακο σημα ειναι.

Εγω δεν εχω σχεδον καθολου (εκτος απο 2 καναλια που εχουν παιδικα αλλα ειναι απυροελαχιστο) πιξελιασμα σε 46αρα tv.Δοκιμασατε να βαλεται κανενα hdmi καλωδιο καλης ποιοτητας?Αυτο που εχω για παραδειγμα κανει 27 ευρω.Για δειτε το.

Στα ψηφιακα καλωδια οπως HDMI δεν παιζει ρολο το "καλο" η το "κακο" καλωδιο ...Μην πληρωνετε τσαμπα λεφτα :)

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=20595

Last edited:
Στα ψηφιακα καλωδια οπως HDMI δεν παιζει ρολο το "καλο" η το "κακο" καλωδιο ...Μην πληρωνετε τσαμπα λεφτα :)

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=20595
Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα για ποιο λογο η εταιριες βγαζουν καποια που κανουν 5 ευρω και καποια που κανουν 50?Ειλικρινα δεν ξερω και αν ξερεται θα ηθελα να μαθω!Ευχαριστω.

Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα για ποιο λογο η εταιριες βγαζουν καποια που κανουν 5 ευρω και καποια που κανουν 50?Ειλικρινα δεν ξερω και αν ξερεται θα ηθελα να μαθω!Ευχαριστω.

Τα ακριβά καλώδια HDMI έχουν νόημα μόνο στα μεγάλα μήκη, και εκεί ως ένα βαθμό κόστους. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου πάντως, ο λόγος ύπαρξης είναι πολύ απλά γιατί υπάρχουν θύματα που τα αγοράζουν και μάλιστα βλέπουν και διαφορά μετά. Είναι μάλλον οι ίδιοι που αντικαθιστούν τα τελευταία δύο μέτρα διαδρομής του ηλεκτρικού ρεύματος με ένα καλώδιο των 500 ή 1000 ευρώ και ακούνε διαφορά στον ήχο.