send
AVClub Fanatic
Μα γενικά απάντησα κι εγώ, συνεχίζοντας το παράδειγμα που με θέλει να υιοθετώ τις απόψεις που παρέθεσα. Δεν έγραψα πουθενά πως όντως τις υιοθετώ.
Φιλτατε Νικο,αυτες ειναι διαπιστωσεις προσωπικες δικες σου ,που μπορει καποιος να συμφωνει η οχι.
Φυσικά είναι η δική μου αλήθεια αλλά δεν βλέπω να αμφισβητούνται τα γεγονότα που βασίζεται!
Αφου λοιπον κατα την κριση σου,ειναι λανθασμενη η ψηφος του λαου επι δεκαετιες,τι μπορουμε να κανουμε?Να αλλαξουμε την συνθεση του λαου?να φερουμε ξενους να ψηφιζουν για μας? να μην επιτρεπεται η ψηφοφορια?
Είναι αποδεδειγμένα λάθος η ψήφος της πλειοψηφίας του Λαού.
Δεν είπα να κάνουμε κάτι από τα παραπάνω. Αλίμονο!
Εφ οσον λοιπον δεν σεβεσαι την ψηφο του λαου,η θα πρεπει να ανατρεψεις την υπαρχουσα κατασταση [αοπλως η ενοπλως] η θα πρεπει να φυγεις απο την Ελλαδα για καποιο καλλιτερο τοπο
Δεν είμαι υπέρ της βίας, παρά μόνον όταν βρίσκομαι σε άμυνα.
Να φύγω δεν μπορώ γιατί δεν βλέπω διαφορές στους άλλους λαούς και κοινωνίες.
Σ αυτο το σημειο ισως βρισκεται και η διαφορα μας.Εγω πιστευω ακραδαντα στη ελευθερη λαικη βουληση, ...
Δεν υπάρχει καμία διαφορά σε αυτό. Το ίδιο πιστεύω και εγώ!
...αλλα θα πρεπει οι πνευματικοι -δικαστκοι ταγοι του τοπου να ξεκαθαρισουν το πολιτικο [και οχι μονο] τοπιο.Θα πρεπει αυτοι που θελουν να λεγονται δικαστικοι λειτουργοι και να περηφανευονται οτι ειναι ανεξαρτητοι ,να δωσουν το δικαιωμα στον ελληνικο λαο να επιλεξει αναμεσα σε <καθαρους> πολιτικους.Οφειλουν να στειλουν στη φυλακη η στα σπιτια τους ,ολους αυτους που με τα ψεμματα τους ,τις κλοπες και τις αλητειες ταλαιπωρουν τοσα χρονια τον τοπο.Α π αυτους να ζητησεις ευθυνες και οχι απο τον απλο πολιτη
Οταν αυτοι θα επιτελεσουν το εργο τους τοτε να εισαι σιγουρος οτι και ο απλος λαος θα το επιτελεσει.
Αν θελεις την γνωμη μου πρωτα πρεπει να μην σεβεσαι ολους τους ιθυνοντες που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους και επειτα τον λαο..για την λαθος ψηφο
Προσκυνώ για άλλη μια φορά!
Σε ποιό σημείο ακριβώς σου έδωσα άλλη εντύπωση?
Μάλιστα έχω υπερθεματίσει για το είδος της παιδείας που λαμβάνουμε η οποία στοχεύει στην ατομική ευμάρεια και αδιαφορία για τα κοινά, όπως επίσης και για το ρόλο δημοσιογράφων, καναλαρχών και μεγαλοεκδοτών υπέρ των συμφερόντων που ορίζουν τους πολιτικούς άρχοντες της χώρας! Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι πολιτικοί και οι δικαστές, η "δημοκρατία" και η "δικαιοσύνη"... που έχουμε.
Έχω όμως τη απαίτηση από την μητέρα μου, τον αδερφό μου, το φίλο μου όταν και εφόσον ενημερώνεται, να παίρνει τα μέτρα του για όλα αυτά...
Όχι να λέει στο παιδί του "φάε, πιές γ#μα" (!), ούτε να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μήπως και βγεί ο "άλλος" (ποιός άλλος???? πλάκα κάνουμε?), ούτε να ψάχνει τρόπο για διορισμούς στο Δημόσιο (το ανέκδοτο του αιώνα!!!), ούτε να υποστηρίζει τους απατεώνες με τη ψήφο του (αποδεδειγμένα πλέον είναι απατεώνες και ψεύτες... υπάλληλοι των ξένων και εγχώριων συμφερόντων και την πλουτοκρατίας... όχι?)
Ο Ψωμιάδης ειναι γνήσιος λαϊκιστής καί μέ την στάση του ''πόρτα-πόρτα''ή μέ τό νά πηγαίνει μέ τό παπί του νά μαθαίνει από ''πρώτο χέρι'' τά προβλήματα στίς φτωχογειτονιές και νά υπόσχεται λύσεις ή μέ το να ντύνεται Ζορό ή μέ το νά τραγουδάει Καζαντζίδη έπιασε τόν ''σφυγμό'' λαϊκών ανθρώπων πού ένοιωθαν απροστάτευτοι απ´το Κρατος.
Μάλιστα ο Ψωμιάδης πέτυχε τό ακατόρθωτο...Νάναι παιδί τής εξουσίας και νά πείθει οτι ειναι ''παιδί'' τού λαού.
Ο Ψωμιάδης και ο κάθε Ψωμιάδης είναι ''σύμπτωμα'' τής πολιτικής παθογένειας..
Ανάλογους έχουν καί άλλα κόμματα έστω και σέ πιό illustration εκδοχή.
[...]
..
Και μια απορία ακόμα. Οι φοβεροί και τρομεροί δημοσιογράφοι τύπου Μανδραβέλη, Παπαχελά, και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων που ψάχνουν την παραμικρή ευκαιρία να στριμώξουν την Αριστερά για υπόθαλψη παρανόμων πολιτών και παρακίνησή τους σε παρανομία, θα βρουν τον χρόνο (άλλη λέξη μου ήρθε στο μυαλό...) να τα χώσουν και στον κολλητό τους τον Καρατζαφέρη ότι επεμβαίνει στη δουλειά της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, ότι ο Ψωμιάδης παρανόμησε παρόλο που πήρε 53% στις εκλογές κτλ; Για να δω τις συντηρητικές, καμουφλαρισμένες ακροδεξιές πένες να τα χώνουν στον Καρατζαφέρη για την στήριξη του παράνομου Ψωμιάδη και την αμφισβήτηση της Δικαστικής εξουσίας...Μάλλον ζητάω πολλά, ε;
Χωρις να διαφωνω με τις επισημανσεις McZab και του Σπυρου,για μενα το προβλημα δεν ειναι οι τοποθετησεις του Καρατζαφερη,ουτε τα κροκοδειλια δακρυα της Συγγρου,ουτε και οι διαφορες πολιτικες τοποθετησεις.
Ειναι η ωμη δικαστικη παρεμβαση σε ενα εκλογικο αποτελεσμα ελευθερων εκλογων.Το προβλημα Ψωμιαδης ειναι το μικροτερο που θα μπορουσε να συμβει,αλλα η ουσια ειναι η ανικανοτητα της δικαστικης εξουσιας να δωσει στο λαο την δυνατοτητα να ψηφισει και να επιλεξει αναμεσα σ οσους δικαιουνται να εχουν αυτη τη δυνατοτητα.Επεκτεινοντας τον προβληματισμο μου ,ρωτω αν οσα επραξε ως νομαρχης ο Ψωμιαδης ειναι εγκυρα?ανολες οι αποφασεις της νομαρχιας ειναι εγκυρες?αν και η προηγουμενη εκλογη του ειναι εγκυρη?Σημερα απαλλασεται των καθηκοντων του για μια πραξη που εγινε αρκετα χρονια πριν ,και σημερα κριθηκε σε δευτερο βαθμο και κριθηκε ξανα ενοχος.Γιατι κ δικαστες αφηνατε ενα ολοκληρο Νομο ,να διοικηται απο καποιον που δεν ειχε το δικαιωμα?και γιατι σημερα κ δικαστες του Ανωτατου Δικαστηριου δεν φροντιζετε να ληφθει οριστικως και αμετακλειτως η αποφαση που αφορα τον Ψωμιαδη?
Το προβλημα ,φιλτατοι,δεν ειναι ο οποιος Ψωμιαδης,αλλα η Δημοκρατια και η νομιμοτητα της.Δεν μπορει ο λαος να ψηφιζει αλλον και αλλος να κυβερνα[θα μου πεις εδω ψηφισαν GAP και κυβερνα η Τροικα,ο Ψωμιαδης μας πειραξε?]
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ "ΙΔΕΑ".
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΙΔΕΑ" ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.:firstprize:
Φυσικα και δεν ειμαι υπερ οιασδηποτε ασυλιας ,ουτε της βουλευτικης φυσικα.
Φαινεται οτι μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις ,οτι το προβλημα δεν ειναι το προσωπο Ψωμιαδης,αλλα η αλλοιωση της οποιας επιλογης.
Οσον αφορα Βοσκοπουλους κλπ,αυτα δεν αποτελουν πολιτικο προβληματισμο
Καί όμως το θέμα ''Τόλης'' και τό χάδι πού δέχτηκε ως ''ποινή'' γιά την τεράστια φοροδιαφυγή ειναι απολύτως πολιτικό..
Αλλοι χρωστουν 5000 ευρώ και θεωρουνται οικονομικοί εγκληματίες..
OXI. TO ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΜΑΛΛΟΝ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΠΗΚΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Εκτος απο το γεγονος οτι νοθευε πετρελαιο/βενζινη, ειχε στο πρατηριο του ολοκληρο εργαστηριο νοθειας πετρελαιου!Τελικα ο βενζινας τι εκανε και το επιβλήθηκε το πρόστιμο των 89000 ευρω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.