Φυλακή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φυλακή

Ειχες κανει 1 thread που εδειχνες το σαλονι σου και τα ηχεια που εχεις στο avatar σου. Η μηπως μπερδευτικα?

αααααα, στην αρχή-αρχή λες, οκ, ναι, εγώ είμαι αυτός! -bye-

Το θεμα με το θεμα φυλακη-δοσεις ειναι να εχεις ενα καλο δικηγορο και να πετυχεις 2 χρονακια κατ'οικον περιορισμο. Με το γνωστο μηχανακι στο ποδι. Θα εχεις δυο χρονια ναχαρεις το συστημα σου ησυχος.:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Σήμερα φέρνω τον υδραυλικό... ουρητήρας με κατευθείαν σύνδεση από το σαλόνι στην χέστρα...

το πρόβλημα είναι ότι το καζανάκι δεν έχει ethernet... και πως να το μανουβράρω από το PC;;;

αντίστοιχη σύνδεση υπάρχει και για το νερό της κουζίνας...

για το σεξ δεν υπάρχει πρόβλημα... οποια δεν μου κάθεται κανένα πρόβλημα. SexView κανάλι και σε high definition. σιγά μην κάθομαι να ακούω την ώρα που πάω να το κάνω... "σβήσε σε παρακαλώ το φως"...

Προβολείς σταδίου μπερναμπέου κύριοι... και ανείπωτο σεξ... τελεία και παύλα.

Όσο για το φαί περιμένω προτάσεις....

Μα καλά, από την φύλακη δεν γράφουμε όλοι μας ???
Είναι κάποιος εκτός ???
Αποφυλακίστηκε ???

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φίλε Spinoza, όλοι έτσι είμαστε...:slapface:

Όταν μπαίνεις στον χορό.....:ernaehrung004:

Mια SONY 40X2000 & 1 Pioneer Dvd-R με σκληρο δισκο συνολο ολα μαζι 3200 και ολα αυτα μεσα σε ενα μηνα. Λες εγω να κυκλοφορω εξω ελευθερος. Στο κελι 33 θα με βρειτε.

Ειστε αξιοθρηνητοι ολοι σας και πολυ κακοι συμβουλατοτες. Σας απεχθανομαι!!!!!!

Μα καλά, από την φύλακη δεν γράφουμε όλοι μας ???
Είναι κάποιος εκτός ???
Αποφυλακίστηκε ???

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φίλε Spinoza, όλοι έτσι είμαστε...:slapface:

Όταν μπαίνεις στον χορό.....:ernaehrung004:

οχι μόνον είμαστε όλοι στην φυλακή , αλλά σε κάθε επισκεπτήριο εμφανίζεται μόνον ο κ. Σούρλας για να μας βοηθήσει να απεξαρτηθούμε ...

ρε σείς έχω χάσει πολλά τεύχη επειδή είμαι στηνγειτονιά του δικάναλου,κουβαλάτε μεγάλη τρέλλα μα μεγάλη τρέλλα εσείς του.... με τα πολλά κουτιά πάνω απο τα κεφάλια σας,ε κάτι θα πήρε...σασί...καμιά φλάτζα...πολύ γουστάρω νάστε καλά ακόμη γελάω.....

Μην ανυσηχεις φιλε spinoza,καποιοι εχουν "σκασει" αυτα τα χρηματα μονο για καλωδια! Αρα να περιμενεις στη σειρα σου! προηγουνται αλλοι για τη φυλακα!