Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Του έφαγα τα αυτιά
Χμ, γενικά δεν νομίζω ότι η φωτογραφία κολακεύει το ζωντανό. Θα πήγαινα πιο πίσω, με πιο κλειστό διάφραγμα (ίσως είναι και λίγο ανεστίαστη η μουσούδα), λυγισμένα γόνατα και ίσως πιο έντονα καφέ χρώματα στην επεξεργασία και ελαφρώς de-saturated πράσινα.

Χμ, γενικά δεν νομίζω ότι η φωτογραφία κολακεύει το ζωντανό. Θα πήγαινα πιο πίσω, με πιο κλειστό διάφραγμα (ίσως είναι και λίγο ανεστίαστη η μουσούδα), λυγισμένα γόνατα και ίσως πιο έντονα καφέ χρώματα στην επεξεργασία και ελαφρώς de-saturated πράσινα.
Αλήθεια είναι πως η φωτογραφία δεν το κολακεύει. Όχι πως το έχει ανάγκη δηλαδή.
Το ζωντανό πάντως μου έκανε την τιμή να με πλησιασει. Τόσο που δεν χώραγε στο στο κάδρο ενός 16αρη φακού. Τόσο που δεν έκατσα να σκεφτώ πως θα βγάλω μια καλύτερη φωτογραφία. Σαν να μου έλεγε καλός τον μετά από χρόνια. Φωτογράφησε με και ας βγω χάλια.
Και επειδή η φωτογραφία εκτός όλων των αλλων, πάνω από όλα είναι η αποτύπωση της στιγμής, μια εικόνα που περιέχει μέσα της χιλιάδες λέξεις, που Έχει να πει μια ιστορία, την ανέβασα εδώ.
Ευχαριστώ το φίλο που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Που με καλωσόρισε στο μαγικό βουνό. Που μου έδειξε πως δεν είμαι ένας ακόμα βάρβαρος από τους χιλιάδες "βαρβάρους" που την προηγούμενη Κυριακή κατέκλυσαν το μαγικό βουνό.

• Like
Reactions: toupia