Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Απάντηση: Nature

the moon and the tree by S_end, on Flickr

Εδώ δυστυχώς για λίγο δεν το προλάβαμε το φως, βέβαια ήρθε η Σελήνη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μια άλλη εκδοχή (προσωπικώς μου άρεσε περισσότερο, πιο κοντά στο φόντο και τα περιγράμματα που ήθελα να πετύχω) της τρίτης από τις επάνω

IMG_6073 by S_end, on Flickr

Re: Nature

Εξαιρετικές!!!

Ας βάλω και εγώ μια πρωτομαγιάτικη. Από το φως στις σκιες

Snapshot με την αρνητική έννοια. Τα κόκκινα λουλούδια επισκιάζονται κατ' αρχήν από το μπλέ του σπιτιού, μετά έχουμε το μισοκρυμένο αυτοκίνητο, καλώδια πάνω δεξιά, "στραβό" ρείθρο κάτω δεξιά... Επίσης η εστίαση είναι "αλλού", μάλλον σε κάποιο κλαρί (ή απλά φύσαγε). Οι συνθήκες κακές - πολύ σκληρό φως, δεν βοήθησε καθόλου. Έπρεπε να πας πιο κοντά ώστε να αφήσεις εκτός καρέ τον περιβάλλοντα χώρο και να δεις λίγη λεπτομέρεια, ή να βρείς διαφορετική γωνία λήψης (αν υπήρχε), με καλύτερο φόντο.

οπως ειπες κακες συνθηκες , φυσαγε και δεν μπορουσα να παω στην ευθεια γιατι ειναι δρομος κεντρικος στο ενα μετρο . αν πηγαινα απο την αντιθετη πλευρα ειχε περισσοτερα καλωδια .

Γαιδουράγκαθο στην καθαρεύουσα και τσουκνίδες (στην τρίτη φώτο). Έχω εντοπίσει ένα λόφο γεμάτο και περιμένω να ανθίσουν όλα.

:flipout:

Είχε γεμίσει με "μαλλί" από τις λεύκες και άλλα φυτά.
Η καημένη η αράχνη όχι μόνο τσάμπα δούλευε αφού είναι πολύ ορατός ο ιστός, αλλά δείχνει σαν να ήταν μεθυσμένη όταν τον έφτιαχνε!