Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Re: Nature

Και γω εψαχνα να βρω διαφορες κανα 5λεπτο με την πρωτη! Χαχαχα

Ηλια ελευθερα και οσο μπορεις συχνοτερα! Ειπαμε απο επεξεργασια.... ΔΕΝ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρωτοτυπη. Σαν να καταπιε τριποδο. :operator:

Χαχαχα σωστος!

Μη νομίσεις, ένα κλικ στο "αυτόματη διόρθωση " έκανα με το native πρόγραμμα επεξεργασίας φωτο του note 3 !
Πιάνεις καδρα απίθανα ,που με λίγη επεξεργασία θα γίνονται WOW !

Partisan ενώ μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες σου και θαυμάζω τις συνθέσεις σου συχνά, και ενώ με ενθουσίασε και η φιλματη αίσθηση σε διάφορες όπως αυτή με το πορτραίτο της κοπέλας ξαπλωμενης στην παραλία, νομίζω ότι τελευταία αυτές που ανεβάζεις στο flickr είναι πολύ πειραγμενες για τα δικά μου γούστα.
Επιπλέον θεωρώ πως χάνει και αξία η μηχαναρα σου με αυτά τα φίλτρα. Μειώνουν το δυναμικό εύρος αρκετά και είναι σαν να έχεις βάλει φίλτρο nik software πάνω σε jpeg της xz-2.
Προτιμώ τις παλιές σου με πιο ήπια επεξεργασία.
Δεν μιλάω μόνο για αυτή με το γλαρο.

νομιζω το ειχα ξαναγραψει
για μενα η φωτογραφια σταματησε το 2006 οταν αποφασισα να σταματησω το φιλμ,
ολα τωρα ειναι παιχνιδι, εμμονες, κολληματα...
η φωτο που λες ειναι φιλματη ,slide
τραβηγμενη ,αν δεν κανω λαθος το 1997

εννοειτε οτι που και που βγαζω και ...σοβαρες φωτο:flipout:

Αρα Κωστα δε σταματησε, την σταματησες. Γιατι φιλμ υπαρχουν ακομη.

ναι Δημητρη, αυτο γραφω "αποφασισα να σταματησω το φιλμ"
στο ψυγειο εχω καμια 30αρια slide:slapface:

Οκ το εγραψα με την εννοια οτι αποφασισες μεν να σταματησεις το φιλμ μη γνωριζοντας οτι θα σταματησει κ η φωτογραφια για σενα, αρα μπορεις ανα πασα στιγμη να το ξαναρχισεις. :)
Αρα δικαιολογιες ειναι ολα αυτα. :p

Απάντηση: Nature

Βρε σεις τι το σκαλίζετε ; Αφού ο Κώστας δείχνει να το απολαμβάνει και μηχανές αγοράζει και συνέχεια με το δάχτυλο στο κλείστρο βρίσκεται .

Nature

Εκει θελω να καταληξω βρε Κωστή, οτι απολαμβανει και την μετα φιλμ εποχη, διαφορετικα θα ειχε γυρισει στο φιλμ. ;)

Παιδιά ηρεμία, ένα σχόλιο έκανα πάνω στο εικαστικό. Τίποτα παραπάνω.

Για εμένα η φωτογραφία άρχισε όταν έγιναν προσιτές οι ψηφιακές και πέρασε στα κλικ ο έλεγχος όλου του κομματιού της φωτογραφίας. Γιατί λεφτά για θαλαμους χημικά και χρόνος δεν υπήρχε ποτέ.

Οπότε...