Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Απάντηση: Re: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

μόλις δυο ημερών, με μπόλικο κροπ και πραγματικά στο φτερό πλησίασα λίγο την φωλίτσα γιατί η μαμά είχε πεταχτεί για να τους βρεί φαί και αν με εβλεπε μπορεί και να τα σκότωνε.

_4100711.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

Να σκοτωσει τα νεογνά? Για ποιο λογο?
ετσι μου ειπαν και δεν το πολυέψαξα ... εκτος απο το γεράκι και την καρακάξα δεν νομίζω αλλο πτηνό να επιτιθεται σε νεοσσούς

Re: Nature

27576003878_096cefd574_b.jpg

Έχεις απόλυτο δίκιο Δημήτρη αλλά η λήψη επηρεάστηκε από ριπές ανέμου και μια ανυπόμονη σκυλίτσα :)

Εαν εξαιρέσω το κακό περίγραμμα στο background της 2ης, πρώτη φορά βλέπω (και μ αρέσει) κινηματογραφικού τύπου φωτογραφία λουλουδιών. Πολύ καλές

ευχαριστω πολυ παιδιά !! Κώστα για την 2η που αναφέρεσαι, εχω ξεκινησει 3-4 μηνες να μαθαινω επεξεργασια με το lightroom -σε jpeg ομως- και προσπαθώντας να της δώσω ενα διαφορετικο χαρακτήρα απο την φυσική, μου προέκυψε, μου αρεσε και την κρατησα ετσι...

Μπράβο για την προσπάθεια Δημήτρη. Κάνε την πλάκα σου ή όποια επεξεργασία σου αρέσει εσένα, πολύ σύντομα όμως θα παλεύεις στο Lightroom να δίνεις περισσότερο φυσικό χαρακτήρα στην φωτογραφία σου και τότε θα διαπιστώσεις ότι εκεί είναι τα δύσκολα