Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Re: Φωτογραφία άγριας ζωής

Ωραία γενικώς .. αλλά κάτι δεν πάει καλά .. δεν στοιχήθηκαν καλά τα άτιμα ;) ..
Ιωσήφ .. στην D7200 μέχρι ποιό διάφραγμα μπορεί να δουλέψει αξιόπιστα το AF ??.

.. ρωτάω γιατί θυμάμαι πουλάδες να γκρινιάζουν στην Canon γιατί δεν δούλευε το f/8.0 στις APS-C (εκτός των 7d που το υποστήριζαν) .. αν ο φακός δεν είχε f/5.6 στο τέλε άκρο .. πάπαλα ..

Re: Φωτογραφία άγριας ζωής

Ωραία γενικώς .. αλλά κάτι δεν πάει καλά .. δεν στοιχήθηκαν καλά τα άτιμα ;) ..
Ιωσήφ .. στην D7200 μέχρι ποιό διάφραγμα μπορεί να δουλέψει αξιόπιστα το AF ??.

.. ρωτάω γιατί θυμάμαι πουλάδες να γκρινιάζουν στην Canon γιατί δεν δούλευε το f/8.0 στις APS-C (εκτός των 7d που το υποστήριζαν) .. αν ο φακός δεν είχε f/5.6 στο τέλε άκρο .. πάπαλα ..

Ευχαριστώ, Ηλία.
Για να είμαι ειλικρινής επειδή τη χρησιμοποιώ μόνο με τον Tamron 150-600 για φωτογράφιση πουλιών-ζώων την έχω σχεδόν μόνιμα στο f8 - ακολουθώντας τη συμβουλή ενός πολύ γνωστού φωτογράφου άγριας ζωής που έτυχε να συναντήσω και να φωτογραφίσω μαζί του.
Σχετικά καλό σε εκείνη τη τιμή, αν και θυμάμαι περιπτώσεις που έχασα τη λήψη.
Σίγουρα έχει πολύ καλύτερη απόδοση σε πιο ανοικτά διαφράγματα.

Parade
by Iosif Michael, on Flickr

Οι τυχεροί, που ζούμε σε αυτό που έλεγαν οι μεσίτες :' κέντρο, απόκεντρο' έχουμε κάποιες καλές διεξόδους στις ημέρες της καραντίνας :

66681a45709453e09d4bed14cc3c41da.jpg

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απίθανα τα χρώματα της καρδερίνας σου.

Γαρδέλι το έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου & είχε δύο που χάλαγαν τον κόσμο κάθε πρωί.

Πεινασμένος ο μικρός... Ωραίο το πράσινο φόντο, ίσως κροπάριζα λίγο κάτω για να φύγουν κάποια ενοχλητικά στοιχεία δεξιά.

Re: Απάντηση: Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Πεινασμένος ο μικρός... Ωραίο το πράσινο φόντο, ίσως κροπάριζα λίγο κάτω για να φύγουν κάποια ενοχλητικά στοιχεία δεξιά.

Εγω αντιθετα κατι θα εβαζα ακομα μεσα αν υπηρχει αντι να το εξαφανισω.

Μην μοιαζει σαν βαρια επεξεργασμενη φωτογραφια που διαλυουν εντελως το φυσικο background επειδη δεν μπορουν να απομονωσουν το θεμα .