Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Re: Nature

8907a2be3e05ddaee6235f320015caed.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

e570a6b62b41571b6b989be985d7d936.jpg

Καλώς μας ήρθες Θοδωρή.
Εμένα μου μοιάζουν πολύ φτωχές οι φωτογραφίες σαν να τραβήχτηκαν από κινητό.
Την επόμενη φορά προσπάθησε να τις ανεβάσεις στο flickr.

Ωραια χρωματα κ bokeh Κωστα! Απο κηπο ειναι;; Τι λουλουδι ειναι;;

Πράγματι τα χρώματα μου άρεσαν και εμένα. Τώρα το τι λουλούδι είναι .. δεν ξέρω. Οι φωτο είναι από έκθεση λουλουδιών.

dsc0092x.jpg

Θοδωρή δεν ξέρω αν επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου αλλά αν το κάνεις δες λίγο το θέμα της συνθεσης. Με λίγο κροπ-ισιωμα το κάδρο θα είχε καλύτερη ισορροπία.

Θοδωρή δεν ξέρω αν επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου αλλά αν το κάνεις δες λίγο το θέμα της συνθεσης. Με λίγο κροπ-ισιωμα το κάδρο θα είχε καλύτερη ισορροπία.

Σε ευχαριστω πολυ για την προταση!! Απο επεξεργασια οχι πολλα πραγματα αλλα αυτο που λες ειναι απλο, αλλα δεν το καταλαβα...ισιωμα προς τα που;; ή εννοεις κοψιμο απο δεξια να φυγουν αυτο που φαινεται σαν μαυρες σκιες;; εμενα μου αρεσε που φαινεται καπως σαν στριφογυριστο bokeh με το θεμα νομιζω στην μεση..

IMHO πάντα αν το μεταλλικό τρίγωνο ήταν κεντραρισμένο (όχι μόνο στην κορυφή αλλά και στη βάση που "γέρνει προς τα αριστερά) θα ήταν καλύτερα και ας είχε περιθώριο επάνω και αριστερά. Ετσι η λιβελούλα θα ήταν ελαφρώς πιο δεξιά και θα πλησίαζε στο δεξι 1/3 του κάδρου (κανόνας των τρίτων). Δηλαδή θα προτιμούσα μια ελαφρία μετατόπιση προς τα δεξιά