Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Re: Nature

Orange Flower by Thanasis Magoulis, on Flickr

Η εμμονή μου με τον Helios νομίζω πως έχει αρχίσει να μου δίνει μερικά καλά αποτελέσματα. Το μόνο που ξεχνιέμαι συνέχεια και τον δουλεύω φουλ ανοιχτό και χάνει σε sharpness. Φυσικά και αυτή είναι χωρίς επεξεργασία jpeg κατευθείαν από την μηχανή.

Καλό μηνα! Καλη δεύτερη ανοιξη teo!

Thanks!! Μαλλον ειναι τις εποχης γιατι εχω δει πολλα στην γυρω περιοχη :)

Ομορφο κ το λουλουδι του μπακαλακου!

Ποτέ μου δεν είχα δώσει σημασία στα αλμυρίκια Οκτώβριο μήνα. Σήμερα που τα παρατηρούσα διαπίστωσα πόσο όμορφα είναι αυτήν την εποχή. Γεμάτα από άσπρα λουλουδάκια στο βαθυ πράσινο χρώμα των φύλλων

Kavouri by Costas S. T., on Flickr

Φθινοπωρινός περίπατος στα βασιλικά κτήματα του Τατοίου

(Και ως συνήθως, βάζουμε και τον ήλιο κατάμουτρα στο κάδρο..)

Απάντηση: Nature

Κώστα εκτός ότι είσαι καλός φωτογράφος,κάνεις πολύ καλή επεξεργασία με τις φωτογραφίες,βοηθάει και ή ικανότητα τού αισθητήρα της SONY (ανάκτηση βαθιων σκιών)πού είναι πολύ καλύτερη στην D7000 από ότι στις D7100,D7200 που έχουν αισθητήρα της TOSHIBA http://www.dslrbodies.com/cameras/older-dslr-reviews/nikon-d7100-review.html τώρα έκανα μια γκέλα και πούλησα την μηχανή νομίζοντας ότι ο 24αρης αισθητηρας είναι καλύτερος και μετά διαβάζοντας την κριτική του HOGAN είμαι στην αναζήτηση...λύσης.Παντως πολύ θα ήθελα να σε έβλεπα με μια FX γιατί πιστεύω θα είχες καλύτερα αποτελέσματα απο τα ηδη πολυ καλά και το αξίζεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Nature

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου.

Δεν σου κρύβω ότι έχω διαπιστώσει ότι πάω για αναβάθμιση σε FX αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω βρεί το δικό μου road-map ως προς τους φακούς. Μια πρώτη κίνηση έκανα πρόσφατα με τον Nikkor 105 VR Micro αλλά είμαι ακόμα ανέτοιμος για το ποιό set φακών θα μου ταιριάξει καλύτερα. Σχετικά με την επεξεργασία, ξέρεις ότι σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα, αλλά θα προτιμούσα να συνεχίζαμε μια τέτοια συζήτηση σε ένα τραπέζι με μεζέ και τ' απαραίτητα και να άκουγα προσεκτικά την γνώμη σου και τις συμβουλές σου, οι οποίες μου είναι απαραίτητες.

Last edited:
Απάντηση: Nature

Κώστα ευχαριστώ για την πρόσκληση,είμαι λίγο μακριά Θεσσαλονίκη,άποψη για FX NIKON δεν έχω,αλλα γνώμη μου είναι να διαβάσεις ΤΟΜ HOGAN τις κριτικές τις οποίες τις θεωρώ από τις καλύτερες αν και Άνθρωπος τής NIKON http://www.dslrbodies.com/cameras/current-nikon-dslr-reviews/,επίσης αν πας για D750 άποψη και εμπειρία έχουν οι κατέχοντες την μηχανή etsap Ηλίας,Nassos,για την 810 και άλλες ακόμη και CANON,LEONKOUM Λεωνίδας για τις μεγάλες D4 και πολλες αλλες και φακούς Κοτσιδης Γιάννης και Βλάσης οπωσδήποτε και ο partisan χρονια εμπειρίας,επεξεργασία RAW THERAPY Ηλίας Γιαρίμης,φακοί γενικά SEND για όλες τις μάρκες έχουμε άριστους γνώστες αλλά θα βγούμε off topic,πάντως τηνD750 την βρίσκεις φθηνά,Καλές αγορές.

Last edited: