Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Re: Nature

Ωραία γωνία αν και το πράσινο φύλλο σε πρώτο πλάνο λίγο μπερδεύει. Στην οθόνη μου φαίνεται και λίγο σκοτεινή (ίσως να μην είναι)

Είναι η πρώτη μου προσπάθεια στο photoshop. Αυτό με το φύλλο δεν το σκέφτηκα. Θα το δοκιμάσω . Μου άρεσε το ζουζούνι στην άκρη στο φύλλο αριστερά. Λεπτομέρεια.
Και έχει δίκιο είναι λίγο σκοτεινή αλλά για ενα περίεργο τρόπο μου άρεσε έτσι .

Κ εμενα μου αρεσε που ειναι λιγο σκοτεινη :2thumb22sup: Το ζουζουνι παιζει να ειναι μελιγκρα;

Όντας σκοτεινή και βρεγμένη είναι πιο "δροσερή", ότι πρέπει με τέτοια ζέστη...

η αλήθεια είναι ότι από λουλούδια και ζουζούνια ξέρω ότι ηξερα απο iso και ταχύτητα κλείστρου στην αρχή. . ΤΊΠΟΤΑ .
ισως είναι μελικρα , δεν γνωρίζω
θα τα μάθω και αυτά με το καιρό.
στην αρχή το ειχα unknown flower και μετά μπυ ειπαν ότι είναι λιλιουμ ....
Όσο ζεις μαθαίνεις. καλό αυτό

Το ζουζουνι παιζει να ειναι μελιγκρα;
Δεν φαίνεται καθαρά Θοδωρή αν είναι Aphididae (μελιγκρα) ή κάποια νυμφη ημιπτερου. Απλά οι αφιδες συνήθως εμφανίζονται σε αποικίες πολλών ατόμων

Δεν φαίνεται καθαρά Θοδωρή αν είναι Aphididae (μελιγκρα) ή κάποια νυμφη ημιπτερου. Απλά οι αφιδες συνήθως εμφανίζονται σε αποικίες πολλών ατόμων

Σωστα! Thanks! :)

Σήμερα στην Αθήνα τρελάθηκε ο ουρανός. Ακόμα και mammatus .. πραγμα εξαιρετικά σπάνιο

27863329322_1c85300cdf_c.jpg

Απάντηση: Re: Nature

Σήμερα στην Αθήνα τρελάθηκε ο ουρανός. Ακόμα και mammatus .. πραγμα εξαιρετικά σπάνιο

27863329322_1c85300cdf_c.jpg

Υπέροχες φωτο..μπράβο σου ρε φίλε. Παρεμπιπτόντως οπότε βλέπεις mamatus τρέξε κρύψου...ακολουθεί χαμός...!

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντυπωσιακοι σχηματισμοι mamatus! Η 1η ειναι βγαλμενη απο το ''τελος του κοσμου'' :)

Πολύ καλές, τα κοίταγα κι εγώ χωρίς να ξέρω πως ονομάζονται και ήθελα... αλλά δεν μπορούσα - έχει πέσει πολλή δουλειά αυτές τις μέρες + δυσάρεστα γεγονότα σε συγγενείς και φίλους :-(

edit: φοβερές οι ελιές με τις λεβάντες (?) από κάτω...

Χάραμα φτάνοντας στον Πόρο.
Η φώτο είναι χωρίς την παραμικρή επεξεργασία ! (με το κντ μου)

e26adb8d44278ecc96310e1522f2efba.jpg

Στάλθηκε με το LG G-Flex2 μου, με "tapa"