Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Re: Nature

Ευχαριστώ.
Ηλία, από τη στιγμή που το ανάφερες ψάχνω και εγώ να βρω την αριστερή όχθη. Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχαν σύννεφα προς εκείνη τη μεριά και αυτό με τράβηξε προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Δημήτρη, ενδιαφέρουσα και η δική σου εκδοχή. Μ' αρέσει αν και όπως λέει και ο Ηλίας παραπέμπει περισσότερο σε θάλασσα. Παρεμπιπτόντως είναι φράγμα.

Ωραία φωτογραφία,αλλά έχω 2 ερωτήσεις
-exposure time 242 ;;;
- δεξιά εμφανίζονται χρωματικές αλλοιώσεις; Το ρωτάω γιατί έχω κάτι απορίες ,όχι ως παρατήρηση και δεν έχω βρει σχετικό νήμα.

Δημήτρη, ενδιαφέρουσα και η δική σου εκδοχή. Μ' αρέσει αν και όπως λέει και ο Ηλίας παραπέμπει περισσότερο σε θάλασσα. Παρεμπιπτόντως είναι φράγμα.

Σωστος. Οι διαφορετικες φωτογραφικες ματιες, διαφορετικα θαβγαζε ενας φωτογραφιες για ολους. ;)

Ωραία φωτογραφία,αλλά έχω 2 ερωτήσεις
-exposure time 242 ;;;
- δεξιά εμφανίζονται χρωματικές αλλοιώσεις; Το ρωτάω γιατί έχω κάτι απορίες ,όχι ως παρατήρηση και δεν έχω βρει σχετικό νήμα.

Επέλεξα μεγάλο χρόνο έκθεσης, χρησιμοποιώντας nd φίλτρο, ώστε να δώσω έστω και λίγη κίνηση στα σύννεφα.
Εννοείς στο πάνω μέρος δεξιά; Αν ναι, οφείλεται, από όσο έμαθα και εγώ από τον φίλο Τεο, σε ένα θέμα που έχει το πρώτο μοντέλο της α7 και εμφανίζεται σε φωτογραφίες μεγάλης έκθεσης.

α μάλιστα, νόμιζα ότι οφείλεται στο φακό και ήθελα να μάθω κάτω από ποιες προϋποθέσεις εμφανίζεται CA

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω σίγουρη απάντηση.
Ίσως κάποιο άλλος μέλος της παρέας μπορεί να σε βοηθήσει.

Μου αρέσει το mood, κυκλάμινα που βρήκες τέτοια εποχή?

Κ εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν αυτη την εποχη αλλα το Παγγαιο ηταν γεματο!! :)