Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Απάντηση: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

τραγικη η ευκρινεια μιας και ειναι απο κινητο μεσα σε λεωφορειο..αλλα με εντυπωσιασε το σμηνος χιλιαδων πουλιων που λιγο πριν το δερβενι θεσσαλονίκη διέσχισε την εθνική οδό Σερρων - θεσσαλονικη

Απάντηση: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

Αυτό που είδες το είδαμε κι εμείς ;-)
Είναι ασπρόμαυρο; θα ήταν καλύτερο πιστεύω

Απάντηση: Re: Nature

Έφαγες χώμα και κέρδισες, πολύ όμορφη.

Ευχαριστώ πολύ, και να ήθελα να ξαπλώσω δεν μπορούσα, ήταν μούσκεμα κάτω από την πρωινή δροσούλα και φορούσα τα καλά μου (2η μέρα Χριστουγέννων), ήταν πρωινή επίσκεψη στο Σισμανόγλειο σε φιλικό πρόσωπο, η φωτό είναι στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου με την σπαστη οθόνη της Pen ανοιχτή γιαυτο και δεν είχα και την ευκολία να καδραρω τέλεια εκεί που ήθελα. Έχω κι άλλες πιο καλές με τα μανουσάκια αλλά σε αυτή μου άρεσε πως την συμπληρώνει το δένδρο πίσω.

Last edited:
Απάντηση: Nature

καταχρηστικα το ειπα watermark, την υπογραφή μου κατω αριστερά εννούσα Αποστόλη

Κάτι πρέπει να συμβαίνει δεν μπορώ να δω τίποτα από την υπογραφή σου (σε firefox-chrome κλπ) ενώ σε κάποιες άλλες το βλέπω
πχ εδώ

Κάτι πρέπει να συμβαίνει δεν μπορώ να δω τίποτα από την υπογραφή σου (σε firefox-chrome κλπ) ενώ σε κάποιες άλλες το βλέπω
καποια ασυμβατοτητα παιζει, δεν τα εχω φτιαξει στο ιδιο προγραμμα, τα πτηνα ειναι στο Fastone στο πισι, το λουλουδι εδω στο Ipad και δεν θυμαμαι και με ποια app το εκανα ισως το snapseed, θα το δώ.