Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Απάντηση: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

Συγχαρητηρια Ιωσηφ για την επιμονή και υπομονή σου στο δύσκολο θεμα φωτογράφησης πουλιών.

Re: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

Σας ευχαριστώ πολύ! Δύσκολη κι απαιτητική η φωτογράφιση πουλιών, αλλά συγχρόνως απολαυστική!
Νομίζω αυτή ταιριάζει και στο θέμα του μήνα (όπως κι η προηγούμενη), αλλά προτιμώ να τη δημοσιεύσω εδώ.

Reflections
by Iosif Michael, on Flickr

Απάντηση: Re: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

Πολύ ωραίες οι δυο τελευταίες , ο johnkokk τα πετυχε σχεδόν όλα με τις φτερούγες σε ανάπτυξη που δίνει δυναμική και ο Ιωσηφ πετυχε μια ακόμη τέλεια πτήση ... μου άρεσε πολύ και ο πρώτος σου καθρεπτισμός στα ήρεμα νερά.

Ιωσηφ είσαι πραγματι πολύ τυχερός που έχεις κοντά σου τέτοιο θέμα και μπορείς να εξασκηθείς με αυτό το είδος φωτογράφησης που είναι και από τα πλέον δύσκολα,

Απάντηση: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

επιβλητική, γεμάτη κίνηση και ας είναι παγωμένη!

Re: Απάντηση: Re: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

Πολύ ωραίες οι δυο τελευταίες , ο johnkokk τα πετυχε σχεδόν όλα με τις φτερούγες σε ανάπτυξη που δίνει δυναμική και ο Ιωσηφ πετυχε μια ακόμη τέλεια πτήση ... μου άρεσε πολύ και ο πρώτος σου καθρεπτισμός στα ήρεμα νερά.

Ιωσηφ είσαι πραγματι πολύ τυχερός που έχεις κοντά σου τέτοιο θέμα και μπορείς να εξασκηθείς με αυτό το είδος φωτογράφησης που είναι και από τα πλέον δύσκολα,

Ευχαριστώ πολύ, Κώστα.
Το μικρό μέγεθος της Κύπρου δε δίνει πολλές επιλογές, αλλά -κι αυτό είναι πολύ θετικό- όλα είναι πολύ κοντά σε απόσταση. Οι δύο λίμνες που φωτογραφίζω πολύ βρίσκονται σε απόσταση περίπου 5 και 20 km μακριά από το σπίτι μου!!!
Βασίλη, πολύ ωραία φωτογραφία!

Re: Wildlife - άγρια ζώα, πτηνά, ερπετά ...

Συνήθως νωρίς το απόγευμα, λόγω δουλειάς.
Τα Σ/Κ πηγαίνω νωρίς το πρωί.

Re: Nature

Να που και τα λουλούδια δίνουν καλά Α/Μ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk