Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Απάντηση: Re: Nature

Εγώ λέω Εγώ γιατί δεν είδα ακόμη πασχαλίτσα;
..και τρώω χώμα λέω στην ηλικία μου:grandpa:

ωΧ Ωχ , προσοχή αγόρι μην ζορίζεσαι τόσο .... να σου φέρουμε και καφέ ! :smash: :flipout: γρασίδι και υπόστρωμα ... βρε βάλε καμία μέσα στην ζούγκλα / δάσος /βουνό , οι χελωνιτσες ήταν κουκλιά πάντως και τις πρόλαβε με ριπή η Α9 :music-smiley-005: Πλάκα κάνω Βασίλη εννοείται , keep sending photos -bye-

Ιωσηφ πολύ δυνατές όλες, τα σπάνε :HTEHETH63: .

Re: Nature

Billy the (very) wild life photographer! :rifle:

Μπράβο Βασίλη, μας έφτιαξες την διάθεση! Συνέχισε ακάθεκτος!!! :SFGSFGSF:

Το ιστορικό με το αρσενικό.
Σε μονοπάτι βλέπω τον χελώνο, τρέχω ... σιγά μην έτρεξα ... ξαπλώνω μπροστά του να τον φωτογραφίσω... έλα όμως που πήγαινε με χίλια ο τυπάς. Προσπάθησα αρκετές φορές με την ίδια μέθοδο ξάπλωνα στα 3 μέτρα μπροστά του μα δε τον προλάβαινα... ψάθα κάτω γιατί ήταν βρεγμένα... τη τελευταία φορά θέλησε να περάσει από πάνω μου φωνάζοντας Ε! αυτό δε το είχα ξαναζήσει. Χελώνα να μη φοβάται να θυμώνει να φωνάζει και να θέλει ακόμη ακόμη να περάσει από πάνω γιατί του έκλεινα το δρόμο. Τον ακολούθησα να δω που πήγαινε έτσι βιαστικός, έφτασε στο προορισμό του είδατε τη φωτό πιο πάνω. Η θηλυκή ήταν μέσα στο καβούκι της και ο μάγκας έπεφτε πάνω της με φόρα τόση ώστε να πιστέψω ότι θα της κάνει ζημιά. Τέλος βγήκε από το καβούκι της και το έβαλε στα πόδια Όμως ο χελώνος δε μασούσε... τη συνέχεια την είδατε.

Ημουν σε χειροκίνητη εστίαση όταν την εντόπισα και δε προλάβαινα να αλλάξω ρυθμίσεις φοβούμενος μη και δε τη προλάβω... δείτε ρυθμίσεις.

ΟΙ πειργραφές σου το κάτι άλλο..χαχα..είναι σαν την παροιμια:..αν δεν βρεξεις......κλπ..χαχα
Πολύ όμορφες όλες τους!

Απάντηση: Re: Nature

Πραγματι Βασίλη , το flare στην άκρη την κάνει ιδιαίτερη , είναι σαν να κινείται η πεταλούδα προς τα εκεϊ, έδεσε πολύ όμορφα.

Ιωσήφ άξιζε το κυνηγητό με τον τηλεφακό, σε αποζημίωσε από ότι φαίνεται.

Δημήτρη η τρίτη σου φωτό με τον Tokina μου άρεσε και εμένα πιο πολύ.

Re: Απάντηση: Re: Nature

ευχαριστω παιδιά για τα όμορφα λόγια...στην τρίτη που σας αρεσε το λουλούδι έχει διάμετρο 2-3 χιλιοστά
Apollwn η φωτο σου ειναι 3 σε 1, διαφορετικο bokeh δεξια, αριστερα flare και στο κέντρο καθαρή, συγχαρητήρια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nature

αντε να βάλω και εγώ 2 παλιές μου (καμιά πενταετία πίσω) που έτρεχα στα λιβάδια ...

P6270066.jpg

P6270060.jpg