Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τον Sigma 105 τον εχεις λιωσει στην κυριολεξια ε ? του εχεις πιει καθε ιχνος αιματος που εχει μεσα του .

:)
Τον "φοράω" στην Μ50 τα Σ/Κ, κατά τις 2 ώρες που βολτάρω στον Υμηττό. Δηλαδή, αποκλειστικά για φύση, macro και κανένα ολόσωμο/πορτραίτο τα παιδιά.
Τις καθημερινές κυκλοφορώ με M6ii και 32, 56 ή εσχάτως 22mm.
Είμαι συναισθηματικός τύπος και νομίζω ότι έχω αγαπήσει όλους τους φακούς μου (με εξαίρεση ίσως τους EF-M 15–45 και 11–22). Αλλά, ναι, τον 105 τον έχω πολύ ψηλά!

• Like
Reactions: Kosh
Υμηττό ακούω. Δίπλα είμαι, αν θελήσεις καμιά φορά παρέα για close ups/macro, στείλε πμ.
Θα φέρω και τη σόμπα χαλαζία να φωτίσεις τα θέματα σου σαν σε .. ηλιοβασίλεμα ...🤣

Είχα πετύχει και εγώ στο Υμηττό στην Καλοπούλα εκεί στη λιμνούλα απέναντι από το αναψυκτήριο μια Κίσσα και την είχα βγάλει με την Ζ5 και τον 105mm.

DSC_2971.jpg

ΥΓ: Και εχθές στον Εθνικό Κήπο είδα πάλι Κίσσα και Τσαλαπετεινό αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μου λείπουν λίγα ... mm 😤

Βάζω και μια από χθες στον Εθνικό Κήπο, πάλι με τον 105mm..

''3 πουλάκια κάθονταν''

View attachment 254014
Ε, αυτά τα 3 πουλάκια, θα σταθούν στα 5 μέτρα μπροστά σου, πάνω σε ένα κλαδάκι με πορτοκαλί φύλλα και πίσω ένα ηλιοβασίλεμα με δραματικά σύννεφα και 2 ανθρώπινες φιγούρες να φιλιούνται και ένας κομήτης να πέφτει, αλλά εσύ θα φοράς τον Ζ 24mm.