Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Τώρα το κάνεις επίτηδες.
Έχω περπατήσει χιλιόμετρα και στήσει καραούλι ώρες για κάποιες καλές με γεράκια/αητούς, και τίποτα.
Εσύ σε μια φούχτα μέρες έχεις μισή ντουζίνα εξαιρετικές....-_-

Σε τι μαγικό μέρος οι γέρακες είναι τόσο τσιλ και δεν τους νοιάζουν οι παπαράτσι; :ROFLMAO:

Το συγκεκριμένο είναι πολύ κοινό αρπακτικό της Κύπρου. Συχνά το συναντάς ακόμα και σε πόλεις. Η αλήθεια όμως είναι πως πολύ κοντά στο σπίτι μου (10 λεπτά με το αυτοκίνητο) υπάρχει πτηνοπαρατηρητήριο και για πρώτη χρονιά φάνηκα τόσο τυχερός. Έχω πάρα πολλές λήψεις.

Το συγκεκριμένο είναι πολύ κοινό αρπακτικό της Κύπρου. Συχνά το συναντάς ακόμα και σε πόλεις. Η αλήθεια όμως είναι πως πολύ κοντά στο σπίτι μου (10 λεπτά με το αυτοκίνητο) υπάρχει πτηνοπαρατηρητήριο και για πρώτη χρονιά φάνηκα τόσο τυχερός. Έχω πάρα πολλές λήψεις.
Ωραίος και τυχερός.
Αυτά είναι τα καλύτερα, που τα ζωντανά δεν φρικάρουν όταν σε δουν και βγάζεις με τη ψυχή σου.

• Like
Reactions: stratigos24
Από τη σημερινή βόλτα στον Υμηττό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Καταπληκτική! (Θα εμπαινα στον πειρασμό να παίξω με βινιέτα και hue.)

Καταπληκτική! (Θα εμπαινα στον πειρασμό να παίξω με βινιέτα και hue.)
Σε ευχαριστώ πολύ!

Έβαλα βινιέτα αλλά μάλλον είναι μαζί με τον @evanfotis που θέλει περισσότερη ... χαχα

Όλο το φόντο ήταν πιο μουντό το πηγα αρκετά προς το θερμό (μόνο το φόντο με μάσκα για να μην πάρει και το πουλί)

Κατά τη προεπισκόπηση στη μηχανή λέω ''άχ δεν είχα σωστό κλείστρο'' αλλά τελικά του πάει.. colibri το έκανα αχαχ