Φύση - Άγρια ζωή / Nature - Wild life

Είστε και τυχεροί οι Αθηνέζοι όμως, παπαγάλοι, αλεπές, όλα τα βρίσκεις στα δίπλα πάρκα! :LOL:
Είπες τίποτα? Τι τύχη είναι αυτή Θεε μου..

IMG_20260512_153729716_HDR.jpg

Βρήκαμε μισή αλεπού και όχι καρακάξες σπουργίτια και περιστέρια ως συνήθως και το έκανες θέμα...
Δες που η θερμοκρασία πάει από τώρα σε υψηλά επίπεδα και σκέψου τι θα βρίσκουμε να φωτογραφίζουμε...

• Haha
Reactions: LongTom
Είπες τίποτα? Τι τύχη είναι αυτή Θεε μου..

View attachment 271476

Βρήκαμε μισή αλεπού και όχι καρακάξες σπουργίτια και περιστέρια ως συνήθως και το έκανες θέμα...
Δες που η θερμοκρασία πάει από τώρα σε υψηλά επίπεδα και σκέψου τι θα βρίσκουμε να φωτογραφίζουμε...
Ε και;
Θα έχετε και Γκαμήλες και Οχιές σε λίγους μήνες να περπατάνε στις αμμοθύνες, τι άλλο θέτε πΧια Αθηνέζοι;!!1;:LOL:

Θέλω να εμφανίσω τα στοιχεία της φωτογραφίας.Πως το κάνω γιατί έχω κολλήσει ?

_Z626388.jpg

Last edited:
Η μέρα του "so close"...
Προσπαθώ για τη εν λόγω σκηνή εδώ και 2+ χρόνια, σήμερα με τη ΟΜ-1 και το precapture των 50fps ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα γίνει, αλλά φευ.
Έπειτα από 30-45 λεπτά τα παράτησα (πόνεσε η έδρα μου) και θα ξαναπάω άλλη φορά. Μόλις 2.500 κλικς και τα περισσότερα εκτός φόκους (δεν πιστεύω άλλες να τα κατάφερναν καλύτερα βέβαια, τα εν λόγω ψαρόνια ( ; ) είναι μόνο ένα τσικ πιο αργά από τα χελιδόνια και έτσι είσαι στα 99% κακά κάδρα.

Εδώ ήταν σχεδόν αυτό που θέλω, προφίλ στο κόκκινο ράμφος, η στιγμή ακριβώς πριν πιάσει το μαμούνι στο κύμα και ένα ωραίο φως να τα δένει όλα.
Βέβαια σήμερα ήταν πολύ μακρια και λάθος σημείο στο κάδρο.

P5152423.jpg

Κατά τα άλλα, ψιλονορμάλ και δεν αξίζουν για ανέβασμα στο flickr.

P5152079.jpg

Attachments

• P5151955.jpg
    P5151955.jpg
    2.9 MB · Views: 4
  • P5152049.jpg
    P5152049.jpg
    3.9 MB · Views: 4