Φυσικός ήχος μέσα από το γήπεδο σε αθλητικά γεγονότα

Άλλο το balance που ρυθμίζει το πόσο θα ακούγεται το ένα και πόσο το άλλο ηχείο κι άλλο αν θα ακούγεται μόνο το δεξί ή μόνο το αριστερό κανάλι ήχου και στα 2 ηχεία. Βέβαια κι εγώ που έχω Samsung δεν υπάρχει η επιλογή δεξιού η αριστερού καναλιού κι έτσι αναγκαστικά η μόνη λύση είναι η ρύθμιση μέσω balance.

Στην ρυθμιση της samsung, δεν μπορω να το κανω αυτο...Λιγη βοηθεια;

Last edited by a moderator:
Εμενα παλι στη Samsung οταν ειμαι στον δεκτη μεσω hdmi δεν με αφηνει να ρυθμισω τον ισοσταθμιστη(μενου/ηχος/εφε ηχου/ισοσταθμιστης)

Και ξαφνικα ο ΟΤΕ εχει ξανα το δικαιωμα να βαζει τον αγγλικο σχολιασμο στο ΝΒΑ....τουλαχιστον στο παιχνιδι που βλεπω αυτη τη στιγμη.

Σε ποιο βλέπεις NBA γιατί εγώ δεν βλέπω να έχει σε κανένα OTE Sport κανάλι (1 & 2 παίζουν στιγμιότυπα 3,4,5 παίζουν Bundesliga)

Αμα εβλεπες τι ωρα εκανα το ποστ θα καταλαβαινες σε ποιο καναλι εβλεπα.....στο Otesport 3 και ηταν το παιχνιδι Οκλαχομα-Ντιτροιτ.

Last edited by a moderator:
Προς διόρθωση των όσων ανέφερα παραπάνω, οι νέες πληροφορίες μου λένε ότι ο ΟΤΕ διαθέτει δικαιώματα δεύτερης γλώσσας, προφανώς Αγγλικά, για το NBA το Campionato και το Ιταλικο κύπελλο.

Μαλλον δεν ημουν γραφικος που γκρινιαζα γιατι εστω στο ΝΒΑ δεν βαζετε τον Αγγλικο σχολιασμο σαν επιλογη....τεσπα στα τελευταια παιχνιδια υπαρχει η επιλογη σε μονιμη βαση και γλυτωσαμε απο τις εξυπναδες του Σκουντη και τον εεεεεεεεεεεεεεε Ασπρουλια.

Και κατι ασχετο μιας και μιλαμε για ηχο εχετε παρατηρησει στις περιγραφες με Ελληνικο σχολιασμο οτι καποιες φορες ο ηχος κανει σαν να μικροφωνιζει;

Υ.Γ
Και καντε κατι για το φαινομενο ο ηχος στις περιγραφες να ειναι χαμηλος και μολις βαζετε καποιο τρειλερ να ειναι στο τερμα....ειναι πολυ ενοχλητικο να ψαχνεις συνεχεια το μικροφωνο για να αυξομειωνεις την ενταση...

Προς διόρθωση των όσων ανέφερα παραπάνω, οι νέες πληροφορίες μου λένε ότι ο ΟΤΕ διαθέτει δικαιώματα δεύτερης γλώσσας, προφανώς Αγγλικά, για το NBA το Campionato και το Ιταλικο κύπελλο.

οταν δεν εχει αγγλικη περιγραφη στο δευτερο καναλι ηχου, ειναι ανεφικτο να εχει φυσικο ηχου γηπεδου?