Γ. Γκιολβας : μεταφυσικη η γνωση ?

Δεν εχω και αδεια ασκησεως επαγγελματος και οι δικηγόροι θα μου κανουν μηνυση:BDGBGDB55:
Πέρα απο τη μεταφυσική και τους ΕΛ...
Πρωτη φορά που ακουσα γιαυτον ηταν απο τον συναδελφο Tegonik πριν λίγο καιρό.

Μην κρινεται λόγια ανθρωπου που εχει περάσει τα 80
δειτε τι εκανε τα προηγούμενα χρόνια
εχει 29 αναγνωρισμένες διεθνεις πατεντες
Εχει εργαστεί για κυβερνησεις και μεγαλους οργανισμούς

Δεν ξέρω βεβαια αν ο πολεμος στα Φόκλαντ ειχε πραγματικό σκοπο την καταστροφή του εργαστηριου του:jester:

Σκεφτειτε ακομα οτι τη περίοδο 1920-1970 οι μισοί επιστημονες ασχοληθηκαν με οπλικά συστηματα, βομβες, ατομικες-πυρηνικές κτλ

Πάντως σε καμία περιπτωση δεν μιλάμε για μεταφυσική
Οποιος ενδιαφερεται ας ξεκινήσει με τον Τεσλα που μας πηγε αιωνες μπροστα μεσα σε 20 χρόνια και θα μπορούσε να μας πάει παραπέρα

Last edited:
Εκείνο το ΑΡΤΕΜΙΣ υπάρχει ακόμα ???

έκανα κάνα 2 μήνες στο τατόι το 86 και ήταν μέσα στην εκπαίδευση ( κατ-ουσίαν μια απλή γνωριμία με το όπλο )

σμηνίας οπλουργός εδάφους ειδικότητα ...
κατά παράξενο λόγο ήμαστε όλοι με δίπλωμα ηλεκτρονικού
στην αρχή νταλαβεριζόμαστε με κάτι μυστήρια προχωρημένα οπλικά συστήματα και σερβομηχανισμους σε αντιαεροπορικά

άλλα στην πορεία βρέθηκα να καταστρέφω ληγμένα πυρομαχικά στη 204 Μ.Γ.Α.Π

ΟΠΩΣ επίσης να πακετάρω ληγμένα για πυρομαχικά με προορισμό .........

άλλα τι θυμήθηκα τώρα και τι σας νοιάζει στην τελική ...

Ολα τα Αρτεμις (πυροβόλα στηριγμένα σε ξένη τεχνολογία κι ηλεκτρονικά συστήματα),άν και κόστισαν περισσότερο απο συστοιχίες πυραύλων Α-Α,είναι όλα παροπλισμένα πλέον.Τέτοια "πρωτότυπη" τεχνολογία κι επιτυχία!!

Πολλά τα λεφτά Αρη...

Last edited:
Απάντηση: Re: Γ. Γκιολβας : μεταφυσικη η γνωση ?

υπήρχαν και κάτι bomford...

20.jpg

bofors

ήθελε 3 χειριστές

με πετάλια δούλευε :FSGSFGS4: :bigcry: :BDGBGDB55:

Ολα τα Αρτεμις (πυροβόλα στηριγμένα σε ξένη τεχνολογία κι ηλεκτρονικά συστήματα),άν και κόστισαν περισσότερο απο συστοιχίες πυραύλων Α-Α,είναι όλα παροπλισμένα πλέον.Τέτοια "πρωτότυπη" τεχνολογία κι επιτυχία!!

Πολλά τα λεφτά Αρη...

20071231_070604_artemis.jpg

http://irakleitos.blogspot.com/2009/06/blog-post_19.html

ξέρω γω τι διάολο συνεβει με τούτο

αι βγάλε συμπέρασμα

Last edited by a moderator:
Ρε ποιος έφτιαξε το "πάπυρο" έτσι?? Μπράβο ,τώρα είναι αναγνώσιμο και χρήσιμο!

Εγώ έχω αναφέρει τη γνώμη και στο παρελθόν για το θέμα ,να επαναλάβω ότι ήμουν πολύ δύσπιστος μέχρι που φίλος του Γκιόλβα και δικός μου τα τελευταία χρόνια ,γιατρός και πολύ αξιόλογος άνθρωπος με υψηλή μόρφωση και κοινωνικά άρτιος με έκανε να πιστέψω ότι όντως πρόκειται για κάποια ιδιοφυΐα.
Όσες συζητήσεις κάναμε, ασχέτως από τα γνωστά του επιτεύγματα, εντύπωση μου έκανε (και γιαυτό με έπεισε κιόλας) ότι μου μιλούσε για ένα άνθρωπο που εκτός από επιστήμονας και ερευνητής ήταν πολύ μεγάλη ιδιοφυΐα. Τα μαθηματικά του ήταν ανώτερα ,δαιμόνιος ,πανέξυπνος και με προχωρημένη αντίληψη για τον άνθρωπο και τη γη.
Τι να πώ..

20071231_070604_artemis.jpg

http://irakleitos.blogspot.com/2009/06/blog-post_19.html

ξέρω γω τι διάολο συνεβει με τούτο

αι βγάλε συμπέρασμα

Παλαβομάρες...Ενα "αρχαίο" σύστημα που βασίζεται σε διπλά κοινά πυροβόλα μικρού διαμετρήματος και με πολύ περιορισμένο βεληνεκές,διατείνεται ότι θα σφράγιζε τον ελληνικό εναέριο χώρο...Κάτι σαν το νερό του Καματερού.

Το μόνο που έμεινε ήταν το τεράστιο σκάνδαλο κι η τρύπα με τα δίς που φαγώθηκαν,απο τους τότε ελληναράδες "σοσιαλιστές" (που είναι οί ίδιοι με τους σημερινούς).Οποία σύμπτωση...

Last edited:
Ε κατέχω πραμα απο οπλικά
αλλά σαν αυτο το bomford βλέπω σε καμια πλατεια σε χωρια στη Κρητη

Κάπου το εχασα
του Γκιολβα πλασμα πεταει ή σφαιρες???

Εριχνε βλήματα των 30 χιλιοστών.

(Σοβαρά πιστεύεις αυτές τις ανοησίες περί ελληνικής εμπνέυσεως πυροβόλου...πλάσματος?)

Last edited: