Γάβγιζε ο σκύλος του γείτονα, ενοχλήθηκε, πήγε στο δικαστήριο και δικαιώθηκε

Kάτσε καλά ,,, πρέπει να διάβασε το ποστ η σκύλα μου ,, και μου κρατάει μουτρα ...

δεν θα ξανακοιμηθεί μαζί μου .

σοβαρά τώρα ... μέχρι 4αρων 5 μηνών στον μπαμπά ... αγκαλία ...

χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχ :flipout::joker:

Κατανοητό και τα αφεντικά πρέπει να το σέβονται. Όμως στη δική μου περίπτωση το δέντρο ήταν απέναντι από το σπίτι του (μεσολαβούσε ο δρόμος).

Γενικά μιλώντας, είναι περίεργο το πώς ορισμένοι -κυρίως μπαρμπάδες- αντιλαμβάνονται τον προσωπικό χώρο, κυρίως σε εξωαστικές περιοχές.
Θεωρούν ως τέτοιον όλη την πόλη και απλά δεν γουστάρουν τα αδέσποτα ρε συ. Μπορεί να έχουν κοτέτσι μες στα μούτρα τους (αυγουλάκι γαρ) και να βάζουν φόλες σε ακτίνα 200m από την παράγκα.
Επίσης ξεριζώνουν απ'τα γύρω τετράγωνα ή ρίχνουν ζιζανιοκτόνα σε ο,τι χορταράκι φυτρώσει. Γουστάρουν να βλέπουν τσιμέντο παντού και το έδαφος καράφλα.
Ίσως επειδή όλα αυτά (ζώα-βλάστηση) τους θυμίζουν τις μέρες που τους έπαιρνε η κότα το σκατό απ'τον κώλο.
Πολιτισμός!

Το να βάζεις φόλες επειδή ένα σκυλί κατούρησε μπροστά στο σπίτι σου είναι κατάπτυστο και κατακριτέο. Είχα σκυλί παλαιότερα που πέθανε από φόλα. Και ήταν και και ένας απ' τους λόγους που δεν ξαναπήρα σκύλο.

Οπως κατακριτέο είναι να βγάζεις το σκυλί να τα κάνει όπου βρει, και να μην σε νοιάζει τίποτα. Στο Χαλάνδρι στο γραφείο μου βλέπω συχνά ανθρώπους που βγάζουν βόλτα το κατοικίδιό τους και ακολούθως μαζεύουν με φτυαράκι τις ακαθαρσίες του.

Βλέπω όμως και το αντίθετο. Να τα φέρνουν μπροστά από πόρτες και να μην τα μαζεύουν φεύγοντας.

Και αυτό είναι που εξαγριώνει πολύ κόσμο.